5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım hayırlı olsun öncelikle. Geç döllenmeden dolayı bu değerler çıkıyo ve doktorlar her ihtimale karşı 2 günde bir hcg nin 2 kat artmasına bakıyolar. Normal gebelikte arrtış güzel oluyo ihmal etme ve tasti yaptır. Benim 114.7-160--378 ve 10bin küsürdü. İlk haftalarda nefes darlığı bende de çok oldu düz yolda normal tempoda bile yürüsem sanki koşmuşçasına nefessiz kalıyodum be hala öyleyim.

Selamlar. Bugün kontrolüm var özel doktorda6+1 iz bebeğimle. Dün bi alternatif olarak devlette çok iyi namlı bi doktora gidelim dedik. Tamam çok iyi belli ama hiç ilgilenmedi. Öğretmenim okulda nöbet tutarken 9 saat 4 kat inip çıkıyorum hep ayaktayım çok Ağrı'm oluyor nöbet için bi rapor yazın diye rica ettim gerek yok dedi gönderdi. Kalp atışını duyacak cihaz bile yok odasında. Ya şöyle tam kafama göre bi doktor yok canımı sıkıyor diyebilirim hepsi. Mide bulantılarım berbat halde aklıma bile bişey gelince ölüyorum. Bi de hayatı kabızlıkla geçen ben ishal oldum iki gündür ki katı yediğim halde. Bu aralar durduk yere ishal olanınız var mı hanımlar???? offffff

kızlar benimde son adet tarihim 12 mart şuan 5 haftalık olmalı 17 aralık civarında doğacak Allah nasip ederse bebiş ben kadın doğuma daha gitmedim 11 nisanda öğrendim bebişi mayısta gidip direk kalp atışını duyayım diyorum benim gibi relaks olan var mı ben mi fazla rahatım bide ilk bebeğim

Benimde 8 marttı canım ve 8 nisanda değerim 14.9 sonra 41.5 oldu sonra 166.9 oldu 3 gün öncede 697 cıktı küçük yani benimkide geç döllenme 25 inde çağırdı bni kese için
kalp atışı için ne zaman çağırır acaba burdan yazabilir misin aramızda 4 gün var son adet tarihimizle boş yere erken gidip kalp atışı yok diye moral bozmak istemiyorum da

Maaşallah valla:) biz sabırsız anneler kulubu şeklinde nerdeyse eve ultrason cihazı bağlatıcaz

Çok tşk ederim hepimizin gözū aydın.
Ben de hem nefes daraliyor hem kalbim çarpinti yapiyor.cok çarptigindada sicak basiyor bayilcakmişim hissu oluyor.sūrekli değil ara da bi bazen.bu nedenlede içimde bikaç gūndūr sıkıntı oluştu

Kızlar sabah kahvaltımı yapıp vitaminlerimi içtim (kahvaltıda çilek reçeli, ekmek ve çay) az önce hepsini afedersiniz çıkardım. İlaçlarda çıkmışmıdır? Napsam bilemedim? İlaçları içtiğim 35-40 dk olmuştu,

Moralini bozma canım ama doktor kontrolünde anlat durumunu bakalım ne önericek. Ben genelde yürürken ve evde ufak tefek işleri yaparken öyle oluyorum ve hemen uzanıyorum yada oturuyorum. Ama muhakkak söyle doktoruna.

güvendiğim bi arkadaşım moralini bozarlar yok kese yok kalp atışı yok diye dedi sabret dedi bende sabrediyorum
Bence gitmelidir kese görünme.se bile kan testi yaptır...ultrason cihazına bağlı eğer eskiyse zaten zor gorunur

Kızlar herkese merhaba... Dualarınıza ihtiyacım var. Sabah Dr a gittim güya bebeği görecektik ve muhtemelen de kalp atışlarını duyacaktık. Ancak ne bebek var ne kalp atışı... kese var ama içi bomboş. Dr boş gebelik dedi ama yine de bhcg bakalım garanti olsun dedi. En son geçen hafta pazartesi 3683 idi değer,eğer yükselme yoksa tahliye edeceğiz dedi. Allak bullak oldum. Az önce kan aldırdım, bir başka Dr a da randevu aldım öğleden sonra... lütfen dua edin bana

kalp atışı için ne zaman çağırır acaba burdan yazabilir misin aramızda 4 gün var son adet tarihimizle boş yere erken gidip kalp atışı yok diye moral bozmak istemiyorum da
Canım beni keseyi görmek için o tarihte çağırdı kalp atışını öğrenirsem söylerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…