yani rapor alabilirsin ama doğum iznin başlarhmmm çok saçmaymış bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
tekrar alır rapor ama doğum izni başlar yani ara rapor alamazCanım istediğin zaman tekrar rapor alanilirsin çalışamaz die sıkma kendini gecmiş olsun
Çok heyecanlı değil mıHayırlısı canim yarın bu saatte kavusacagim kismetse
canım çok geçmiş olsun ben alınabiliyor diye biliyorum. dr. ara ve raporu al acilen dinlen boll boll hayırlısıyla kucağına alırsın inşAllah.
canım çok geçmiş olsun ben alınabiliyor diye biliyorum. dr. ara ve raporu al acilen dinlen boll boll hayırlısıyla kucağına alırsın inşAllah.
Günaydın kızlar cuma günü nts ye girdim sancı cıktı dr. ayın 5.inden sonra alabiliriz dedi o zamana kadar bir aksilik olupta gelmezse boll bol dinlen dedi . benim 22/12/16 doğum tarihimdi ama ultrason baz alınıyormus 16/12/2016 dedi bebişin dogumu için bakalım hakkımızda hayırlısı... bebiş 2700 kg olmuş çok sukur. bende maşallah bir haftada 900 gr almışımara ara karnım belim ağrıyordu geçen haftada bir sürü ütü yaptım o mu yordu diyordum dinlenme zamanımız aslında temizlik var daha nasıl olcak bilemiyorum annem gelicek ama etrafta dolanmak bile yoruyor insanı. Hayırlısıyla doğum zamanı gelir inşAllah hepimizin sağlıkla kucağımıza alırız.
personele bakan arkadaş 2 gün olursa sıkıntı olmaz doğum sonrasından keserler dedi bakalım ne olacak yarın doktorumuza gidelim deAma tabiki xoğumiznin başlamış olacak
Canım istediğin zaman tekrar rapor alanilirsin çalışamaz die sıkma kendini gecmiş olsun
canım maalesef yok eğer çalışabilirden sonra rapor alırsan doğum iznin başlıyor bende o yüzden alamamıştım yıllık izin kullanmıştım
Evet raporu değiştirip alabiliyorsun çalışamaz raporunu canımGünaydın kızlar ... Nasılsınız ?
Ben hala iyileşemedim ama işe geldim. Yarın doktor kontrolüm var ctesi aradık salıya kadar geçmezse ona göre ilaç vericem dedi.
Çalışabilir almışken rapor alma hakkımız var mı? Zor dayanıyorum resmen kasık ağrısı ayrı, burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı ayrı, yüzüm de şişti iyice
Aynen canım sağlık raporu alamaz tabikide doğum izninden yeryani rapor alabilirsin ama doğum iznin başlar
tekrar alır rapor ama doğum izni başlar yani ara rapor alamaz
Evet raporu değiştirip alabiliyorsun çalışamaz raporunu canım
Canım öle amirinle konuş sana 2 gün idari izin versin ben bugun gitmedim işe idari izin verdi ama izin kağıdı soldurmadım sanki çalışıyormuş gibi görünüyorum yoksa çalışır raporu bozuluyor ve doğum izni gidiyoçalışamaz diye değil canım ya dinlenmek için istiyorum evde grip çok yordu
Canım öle amirinle konuş sana 2 gün idari izin versin ben bugun gitmedim işe idari izin verdi ama izin kağıdı soldurmadım sanki çalışıyormuş gibi görünüyorum yoksa çalışır raporu bozuluyor ve doğum izni gidiyo
hadi inşallah sağsağlim kucağına almak nasip olsun bebişini. insan bu ara ne yapacağını bilmiyor o yüzden kilo almışın veririz ya ben de aldım bence almam gerekenden fazla aldım ama yapacak bişi yok. temizlik inşallah annen ve eşin yardım eder.
Geçen hafta gittiğimde olan kilo.. yani 2840 5 gün sonra dün gittim ve kilo aynı. . bilmiyoruz ultrasyon aletinin azizliğimi değil mı yarın belli olacakcanım meraba öncelikle hayırlı olsun sağlıklı sıhatli olun ikinizde. bebeişin şuan kaç kiloymuş
Sorma çok heycan var.. ben bugün uyuyamam heralde..Tuanaibrahim05 canim heycanlisindir şimdi.
Yarın insallah güzel bir gün olacak sizin için.
Hayırlısıyla kucagina al insallah.
Müsait olduğunda yazarsin buraya da merak ederiz sizi :)