- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 36
Teşekkürler canim insallahHayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşAllah Rabbim yardımcınız olsun canım.
Sağlıkla al kucağına inşallah hayırlı doğumlar diliyorumHayırlısı canim yarın bu saatte kavusacagim kismetse
Helal olsun canım ne demek duygulandım bende yarın karnında değil kucağında olacak inşallah içini ferah tut Allah yardımcın olsunKızlar sabah yazamayabilirim . . hakkınızı helal edin.. İnşallah herşey yolunda gider...
hepinizi öpüyorum desteklerinizden dolayi
Yat desemde yatamazsin haklisin :)Sorma çok heycan var.. ben bugün uyuyamam heralde..
Ve çok stresliyim
Teşekkür ederim canimSağlıkla al kucağına inşallah hayırlı doğumlar diliyorum
İnşallah canim.. aşırı duygulu ve stresliyim çok karışık. .. Allahım hepimizin yavrularını sagsalim kucaklamayi nasip etsinHelal olsun canım ne demek duygulandım bende yarın karnında değil kucağında olacak inşallah içini ferah tut Allah yardımcın olsun
Yat desemde yatamazsin haklisin :)
Ama güzel şeyler düşün minigin yanında olacak insallah ayy ne güzel ❤❤
Uyumaya çalış yarın uyuyamazsın bak enerji toplakoklamak sarmak istiyorum artik
Tamam... iyi gecelerUyumaya çalış yarın uyuyamazsın bak enerji topla
canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah, her şey güzel olacak öpüyorumKızlar sabah yazamayabilirim . . hakkınızı helal edin.. İnşallah herşey yolunda gider...
Tamm saol canim, dikkat edeyim bende suresine bende ozamannCanım onu bende yaşıyorum son 10 gündür her gün olmasa da ben bacağıma vuruyor ağrı resmen doktoruma sordum normal 10 dakika da bire düşerse haber ver dedi...
Kızlar sabah yazamayabilirim . . hakkınızı helal edin.. İnşallah herşey yolunda gider...
Teşekkür ederim canim... hepimiz kavuşalim sagsalim inşallahCAnım dualarım seninle Rabb'im yardımcın olsun...mis gibi bir uyku uyursun inşallah...meleğine sağlıkla kavuş...
Amin canım benimTuanaibrahim05 hayırlı doğumlar diliyorum rabbim kolaylık versin ınsallah
cnm bence ultrason cihazında bi skıntı olabilir hiç takma kafana zaten bebişin kilosuda maşallah gayet normalGeçen hafta gittiğimde olan kilo.. yani 2840 5 gün sonra dün gittim ve kilo aynı. . bilmiyoruz ultrasyon aletinin azizliğimi değil mı yarın belli olacak