Bnmde karnımda sertleşme oluyor ara ara doktorumla konustum dğzenliyse nstye gel hemen dedi ama bnm düzenli değil gün içinde 3-5 kere oluyor siznki düzenliyse bi gidin hastanenize istersenizUzun suredir yazamadim, ama takipteydim sizleri arkadaslar. bisey sorcam adet agrisi gibi kasik agrisini uykusunu bolecek kadar siddetli yasayan oluyor mu icinizde. normal midir yoksa idrar yolu enfeksiyonu mudur bu. dun aksam cok siddetliydi ve karnim tas gibiydi, magnezyum icmeme ragmen sabah anca yumusamisti karnim. carsamba kontrolum, beklemesem mi? suan hafif var agrim
Dun gece surekli sert kaldi karnim, ama suan biraz daha yumusak. agri normal mi ki, karnimin ici adet agrisi gibi agriyor. gun icinde artarsa doktora gitcem sanirimBnmde karnımda sertleşme oluyor ara ara doktorumla konustum dğzenliyse nstye gel hemen dedi ama bnm düzenli değil gün içinde 3-5 kere oluyor siznki düzenliyse bi gidin hastanenize isterseniz
O kadar mı kötüydü kuzum yaasezeryanı bide daha kolay derler ya insan resmen yarım adam oluyorgerçi beni zehirlenmeden dolayıda çok uğraştılar o da yıprattı ama yine de normal en iyisidir
O adet ağrısı gibi ağrıya kasılma diyorlar diye okudum başka bi forumda arayabiliyırsan bi Dr unu ara bence bel ağrısıda olurmuş doğum süresi yaklaştıkça bende daha olmadı olanlar böyle anlatıyorUzun suredir yazamadim, ama takipteydim sizleri arkadaslar. bisey sorcam adet agrisi gibi kasik agrisini uykusunu bolecek kadar siddetli yasayan oluyor mu icinizde. normal midir yoksa idrar yolu enfeksiyonu mudur bu. dun aksam cok siddetliydi ve karnim tas gibiydi, magnezyum icmeme ragmen sabah anca yumusamisti karnim. carsamba kontrolum, beklemesem mi? suan hafif var agrim
Uzun suredir yazamadim, ama takipteydim sizleri arkadaslar. bisey sorcam adet agrisi gibi kasik agrisini uykusunu bolecek kadar siddetli yasayan oluyor mu icinizde. normal midir yoksa idrar yolu enfeksiyonu mudur bu. dun aksam cok siddetliydi ve karnim tas gibiydi, magnezyum icmeme ragmen sabah anca yumusamisti karnim. carsamba kontrolum, beklemesem mi? suan hafif var agrim
Hem nasıl yaaa anlatamam vücudun mahvoldu ya iyileşme si çokk zaman alacak normal en iyisiO kadar mı kötüydü kuzum yaa
Hakkınızda hayırlısı olsun ins canim.İyi akşamlar kızlar. .
Bugün doktorum nöbetçiydi, muayneye gittim..
Bebeğim 5 günde kilo almamış yine..
Nst yapıldı..kalp atışlarımız normal.. ama bebeğin suyu az ve plesanta si yaşlı. .. buyuzden doğuma karar verdik..
Salı günü sabah 7.30 da orda olacağız. . aşırı duygulandim... korkularım da var... İnşallah herşey yolunda gider...
Sagsalim kucağıma almak istiyorum artık. ..
Allah in izniyle sagsaglim alacaksın gülüm 34 te gelişim büyük kısmı tamam mis çoğu dr insan i tedirgin ediyor bu konuda sen dr a güven. İçini ferah tutİyi akşamlar kızlar. .
Nst yapıldı..kalp atışlarımız normal.. ama bebeğin suyu az ve plesanta si yaşlı. .. buyuzden doğuma karar verdik..
Salı günü sabah 7.30 da orda olacağız. . aşırı duygulandim... korkularım da var... İnşallah herşey yolunda gider...
Canım rahat ol rabbim ikinizede sağlık sıhat versin inşallah sorunsuz bir doğum gecer üzülmene gerek yok ben 2100 gram doğmuşum Allah ın izni ile hiç birşey olmazİyi akşamlar kızlar. .
İnşallah canim.. bunu okadar çok istiyorum ki... Allah yardimcimiz olsun hepimizinHakkınızda hayırlısı olsun ins canim.
Dualarimizda olacaksın
Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin.
Herşey güzel olacak merak etme
Tamam inşallah herşey yolunda gider.. çok az kaldı. . çok heycanliyimAllah in izniyle sagsaglim alacaksın gülüm 34 te gelişim büyük kısmı tamam mis çoğu dr insan i tedirgin ediyor bu konuda sen dr a güven. İçini ferah tut
İnşallah canim.. heycan yapiyorum, duygu yoğunluğum tavan konuşamadım bir süre .. konuşmaya başladığım anda gözyaşlarım akıyordu. . bu hamilelik be yaptı bana boyleCanım rahat ol rabbim ikinizede sağlık sıhat versin inşallah sorunsuz bir doğum gecer üzülmene gerek yok ben 2100 gram doğmuşum Allah ın izni ile hiç birşey olmaz
Kuzum hep öyleyiz bugun abm de dolaşırken bando takımı bi parça çalıyor ve duygusal falan değil başladım ağlamayaİnşallah canim.. heycan yapiyorum, duygu yoğunluğum tavan konuşamadım bir süre .. konuşmaya başladığım anda gözyaşlarım akıyordu. . bu hamilelik be yaptı bana boyle
Güzel heyecan bu.Allah in izniyle hersey daha güzel olacak sabır edicrz annelik çok güzel bir okadar da zorTamam inşallah herşey yolunda gider.. çok az kaldı. . çok heycanliyim
Ewet herşey o muhteşem mucize için ... kucağıma alıp koklayayimKuzum hep öyleyiz bugun abm de dolaşırken bando takımı bi parça çalıyor ve duygusal falan değil başladım ağlamayahem güsel tarafını düiün bebeği kucagona almana cok az zaman kaldı
Ewet çok haklısın. . ne yüce birşey ne zor ana guzelGüzel heyecan bu.Allah in izniyle hersey daha güzel olacak sabır edicrz annelik çok güzel bir okadar da zor