5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hadi hayırlısı olsun canım, sağ salim kucağına alırsın inşallah canım :))

Hadı bakalım hayırlısı canım.

Günaydın kızlar ... Nasılsınız ?
Ben hala iyileşemedim ama işe geldim. Yarın doktor kontrolüm var ctesi aradık salıya kadar geçmezse ona göre ilaç vericem dedi.
Çalışabilir almışken rapor alma hakkımız var mı? Zor dayanıyorum resmen kasık ağrısı ayrı, burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı ayrı, yüzüm de şişti iyice

Bilgim yok bu konuda.. zaten bu haftadan sonra evde bile zor değilki çalışmak. .. dinlenmen gerekiyor iyilesebilmen için canim.. bol taze sıkılmış portakal suyu iç çok iyi gelir.. İnşallah hemen toparlarsin

Bilgim yok bu konuda.. zaten bu haftadan sonra evde bile zor değilki çalışmak. .. dinlenmen gerekiyor iyilesebilmen için canim.. bol taze sıkılmış portakal suyu iç çok iyi gelir.. İnşallah hemen toparlarsin
canım meraba öncelikle hayırlı olsun sağlıklı sıhatli olun ikinizde. bebeişin şuan kaç kiloymuş

canım maalesef yok eğer çalışabilirden sonra rapor alırsan doğum iznin başlıyor bende o yüzden alamamıştım yıllık izin kullanmıştım

Rabbim yardımcınız olsun sabır selamet gececek Allahın izniyle.

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşAllah Rabbim yardımcınız olsun canım.

canım çok geçmiş olsun ben alınabiliyor diye biliyorum. dr. ara ve raporu al acilen dinlen boll boll hayırlısıyla kucağına alırsın inşAllah.

Canım istediğin zaman tekrar rapor alanilirsin çalışamaz die sıkma kendini gecmiş olsun

Ama tabiki xoğumiznin başlamış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…