Hadi hayırlısı olsun canım, sağ salim kucağına alırsın inşallah canım :))İyi akşamlar kızlar. .
Bugün doktorum nöbetçiydi, muayneye gittim..
Bebeğim 5 günde kilo almamış yine..
Nst yapıldı..kalp atışlarımız normal.. ama bebeğin suyu az ve plesanta si yaşlı. .. buyuzden doğuma karar verdik..
Salı günü sabah 7.30 da orda olacağız. . aşırı duygulandim... korkularım da var... İnşallah herşey yolunda gider...
Sagsalim kucağıma almak istiyorum artık. ..
Hadı bakalım hayırlısı canım.İyi akşamlar kızlar. .
Nst yapıldı..kalp atışlarımız normal.. ama bebeğin suyu az ve plesanta si yaşlı. .. buyuzden doğuma karar verdik..
Salı günü sabah 7.30 da orda olacağız. . aşırı duygulandim... korkularım da var... İnşallah herşey yolunda gider...
Can'ım Zaman'ı dolmuş çok şükür sağ salim kucağına al kokunu içine çek inşallah hadi hayırlısıEwet çok haklısın. . ne yüce birşey ne zor ana guzel
İnşallah canim teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun canım, sağ salim kucağına alırsın inşallah canım :))
Hayırlısı canim yarın bu saatte kavusacagim kismetseHadı bakalım hayırlısı canım.
İnşallah. .. sıkı sıkı sarmak istiyorum onuCan'ım Zaman'ı dolmuş çok şükür sağ salim kucağına al kokunu içine çek inşallah hadi hayırlısı
Günaydın kizlar
Meleğime kavuşmama son bir gün
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun insallahinşallah sağlıcakla kucağına al canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Bilgim yok bu konuda.. zaten bu haftadan sonra evde bile zor değilki çalışmak. .. dinlenmen gerekiyor iyilesebilmen için canim.. bol taze sıkılmış portakal suyu iç çok iyi gelir.. İnşallah hemen toparlarsinGünaydın kızlar ... Nasılsınız ?
Ben hala iyileşemedim ama işe geldim. Yarın doktor kontrolüm var ctesi aradık salıya kadar geçmezse ona göre ilaç vericem dedi.
Çalışabilir almışken rapor alma hakkımız var mı? Zor dayanıyorum resmen kasık ağrısı ayrı, burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı ayrı, yüzüm de şişti iyice
canım meraba öncelikle hayırlı olsun sağlıklı sıhatli olun ikinizde. bebeişin şuan kaç kiloymuşBilgim yok bu konuda.. zaten bu haftadan sonra evde bile zor değilki çalışmak. .. dinlenmen gerekiyor iyilesebilmen için canim.. bol taze sıkılmış portakal suyu iç çok iyi gelir.. İnşallah hemen toparlarsin
canım maalesef yok eğer çalışabilirden sonra rapor alırsan doğum iznin başlıyor bende o yüzden alamamıştım yıllık izin kullanmıştımGünaydın kızlar ... Nasılsınız ?
Ben hala iyileşemedim ama işe geldim. Yarın doktor kontrolüm var ctesi aradık salıya kadar geçmezse ona göre ilaç vericem dedi.
Çalışabilir almışken rapor alma hakkımız var mı? Zor dayanıyorum resmen kasık ağrısı ayrı, burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı ayrı, yüzüm de şişti iyice
Kızlar tek tek yazamıyorum Allah razı olsun hepinizden küçüğüm un kalbi açıklık var takip gerek dün mosMor oldu açile götürdük. Benim psikoloji berbat tüm Vücudum delik deşik sezeryan dikişi karnımı boydan boya yarmislar.hiç beklenmedik şekilde şeyler oldu Rabbim yardımcımız olsun
İyi akşamlar kızlar. .
Günaydın kızlar ... Nasılsınız ?
canım maalesef yok eğer çalışabilirden sonra rapor alırsan doğum iznin başlıyor bende o yüzden alamamıştım yıllık izin kullanmıştım
Canım istediğin zaman tekrar rapor alanilirsin çalışamaz die sıkma kendini gecmiş olsunGünaydın kızlar ... Nasılsınız ?
Ama tabiki xoğumiznin başlamış olacakGünaydın kızlar ... Nasılsınız ?