Az kaldı 3 sensin bence kesin Hadi bskslım gelsin bebişlerDoktor normal doğum istemediği için gün verir diye hazırladım hep kendimi bekleyelim deyince kalakaldım öyle. Perşembe tekrar kontrol var bakalım ne diyecek. Küçük hanım daha inmemiş öyle dedi doktor
Canım benim küçük minnakım gündüz 5 saat uyuyo resmen kendinden geçiyo azcık bakınıyo emiyo hade bakam tekrar uyku. Babası geliyo hadi oğlum kalk yanakları dudakları sıkıyo ama yok banamısın demiyo. Geceleride bizi uyutmuyooBabalar gündüz işte gece evde ya ondan gündüz uyuyup akşam baba gelince uyanırlarmış babası onu sevsin onla oynasın diye
Hiç bilmiyorum bekletecekmıs gibi hı hıs var içimdeAz kaldı 3 sensin bence kesin Hadi bskslım gelsin bebişler
Hadi inşallah anlarım benim ağrı eşiğim cok fazla cünkü elime uyuşturucu olmadıgı için direk dikiş attıran bir karekterimCanım doğum yaptığım gün suni sancı verdiler,
Daha önceden ay belim ağrıyo,ay kasıklarım ağrıyo,yok aşağıya ağrı giriyo kesin doğum sancısı dır bu der dururdum. Ama işin aslı öyle değilmişşo ağrı girdiğinde dünyan dönüyo, acayip bi ağrı şimdiye kadar yaşamadığım ve bu ağrıyı 9 saat çektim. Bütün vücudun yanıyo ıkınma ihtiyacı duyuyosun, ıkındıkçada avazın çıktığı kadar bağırıyosun.
Velhasıl gerçwk doğum ağrısını mutlaki anlarsın :)))
Ayaklarının altına yastık koyarak uzan biraz tansiyon aletin varsa ölç biKızlar başım feci dönüyor
Kıyamam canım geldi mi üst üste geliyor her şey. hazırlıklar olur gider hiç kafana takma onu, eşinin işi konusunda da hayırlısı olsun bebişin şansına tam gönlüne göre bir iş denk gelir inşallah. minnoşu kucağına alınca dert keder kalmayacak bak için açılıverecekÇok depresif hissedıyorum bugun modunuzu aşağı çekmek istemem ama içim sıkışıyor gecen hafta bi heyecanla bebek odasını almıştık ulustan söZde salı günü gelecekti cenaze var dediler haftasonu gelir dediler hala gelmedi dolandırıldık diye düşünüyorum dolap gelmeden hazırlık yapamıyorum eşim hala iş bulamadı annemler hiç ilgilenmiyor benle hersey üst üste geldi
Çok depresif hissedıyorum bugun modunuzu aşağı çekmek istemem ama içim sıkışıyor gecen hafta bi heyecanla bebek odasını almıştık ulustan söZde salı günü gelecekti cenaze var dediler haftasonu gelir dediler hala gelmedi dolandırıldık diye düşünüyorum dolap gelmeden hazırlık yapamıyorum eşim hala iş bulamadı annemler hiç ilgilenmiyor benle hersey üst üste geldi
Konuşmanın bi anlamı olmuyor kurban bayramında bırakıp gittiler sitem ettik haklısın dediler yine eski tas eski hamamAnnenle konuşsan manevi desteğinize en çok ihtiyacım olan zaman yanımda olmaya çalışın desen, belki bilmediğin mesguliyetleri vardır canim..
Aldığınız yere git bence, eğer yarın gelmezse iptalini istiyorum paramı verin de
Can'ım bu günlerde geçecek biraz sabret sağ salim kuzun yanında sende toparlayacaksın en kısa zamanda inşallahİyi olmaya çalışıyor um kızlar eski haligden eser yok bitik haldeyim
En son sende kaldık canım. Sezaryen olsaydı sıra bendeydi ama şimdilik normal dogumu beklemeye karar verdik bakalım nasip...İnşallah Rabbim yardımcımız olsun hepimiz in.biz ne planlasakta kaderimizi yaşıyor üz.sizler nasılsın iz kızlar ben yokken kim doğurdu.
sezeryanı bide daha kolay derler ya insan resmen yarım adam oluyorEn son sende kaldık canım. Sezaryen olsaydı sıra bendeydi ama şimdilik normal dogumu beklemeye karar verdik bakalım nasip...