5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Son 5 gün insan heycandan uyuyamıyo :) keşke benimde planlı olmasaydıda ani şekilde gelseydi diye düşünüyorum, gerçi bu süre içinde kendini hazırlıyosun, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım :)son ayın tadını çıkar, biz 1 haftalık olduk bile ama nasıl geçti anlamadım bile :)))

Benim de tarih belli ya belki o yuzden hissisizim. Amin insallah. Masallah ya buyuyorsunuz :)

Kızlar biz de doktordan geldik kızımın gelmeye niyeti yokmuş henüz . Çatı muayenesi de yapıldı bi sorun görünmüyor dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Normal doğum yapabilirsin ya da yapamazsın diyemem tam ortasındasın bekleyip görücez dedi. 3450 gr olmuş sıpam :)

Masallah saglikla al kucagina insallah :)

Doktor normal doğum istemediği için gün verir diye hazırladım hep kendimi bekleyelim deyince kalakaldım öyle. Perşembe tekrar kontrol var bakalım ne diyecek. Küçük hanım daha inmemiş öyle dedi doktor
Bazen doktorlar kilosu biraz daha artsın die sezeryanına 39 haftanın sonuna doğru yapmak isteyebiliyor.

Ay bende nasıl ayırt edecegimi düşünüyorum sürekli yalancımı gerçek sancımı nasıl ayırt edilecek acaba okıyorum değişiklik yaptıgınızda gecmez diyor sancı ama uzun süre devam eden sancım oluyor keza sen gibi bende yana yatamıyprum bazı geceler
Canım doğum yaptığım gün suni sancı verdiler,
Daha önceden ay belim ağrıyo,ay kasıklarım ağrıyo,yok aşağıya ağrı giriyo kesin doğum sancısı dır bu der dururdum. Ama işin aslı öyle değilmişş :KK70: :KK70: o ağrı girdiğinde dünyan dönüyo, acayip bi ağrı şimdiye kadar yaşamadığım ve bu ağrıyı 9 saat çektim. Bütün vücudun yanıyo ıkınma ihtiyacı duyuyosun, ıkındıkçada avazın çıktığı kadar bağırıyosun.
Velhasıl gerçwk doğum ağrısını mutlaki anlarsın :)))

Senin icinde uykusuz bir gece yine canim insallah bebisler uykuyu sever bizde rahat rahat uyuruz. Ben bi de nefes almakta da gucluk cekince su 2 gecedir iyice daraldim
Aynen şimdi izinliyim sıkıntı yok ama pztsi işe başlayınca sabah kalkmak sıkıntı oluyor şimdi hareketsiz mesala uyuyor herslde gece uyumayan bebek babayı severmiş o kadar sıkıntıyı ben çekeyim gitsin o babayı daha çok sevdin bi doğsun poposuna poposuna vurucam:-) :-)

Canım doğum yaptığım gün suni sancı verdiler,
Daha önceden ay belim ağrıyo,ay kasıklarım ağrıyo,yok aşağıya ağrı giriyo kesin doğum sancısı dır bu der dururdum. Ama işin aslı öyle değilmişş :KK70: :KK70: o ağrı girdiğinde dünyan dönüyo, acayip bi ağrı şimdiye kadar yaşamadığım ve bu ağrıyı 9 saat çektim. Bütün vücudun yanıyo ıkınma ihtiyacı duyuyosun, ıkındıkçada avazın çıktığı kadar bağırıyosun.
Velhasıl gerçwk doğum ağrısını mutlaki anlarsın :)))
Canım suyun Yada nişanın gelmesi nasıl bişey şundan soruyorum bende hadtsnedeyken suyum geldi diye apar topar gelenlerin aslında suyu gelmemiş bu ayırt edilemeyecek bişey mi

Aynen şimdi izinliyim sıkıntı yok ama pztsi işe başlayınca sabah kalkmak sıkıntı oluyor şimdi hareketsiz mesala uyuyor herslde gece uyumayan bebek babayı severmiş o kadar sıkıntıyı ben çekeyim gitsin o babayı daha çok sevdin bi doğsun poposuna poposuna vurucam:-) :-)
Gece uyumayan çocuk babayamı benzermişş :/ yeni duydum. Onun için benim meleğim babasının kopyasıı :KK70: Allaha şükür bi kulakları bana benziyo :KK70: :KK70:

Ben de o karnımdan çıkardığı ayaklarını ısırcam:emir_bebek:

Canım suyun Yada nişanın gelmesi nasıl bişey şundan soruyorum bende hadtsnedeyken suyum geldi diye apar topar gelenlerin aslında suyu gelmemiş bu ayırt edilemeyecek bişey mi
Canım suyun geldiğinde anlarsın, kovadan boşalırcasına sıcak su akıyo fışkırıyo resmen. Ama bazı kişilerin az az geliyomuş onu nasıl anlaşılır bilemiyorum. Zaten doğum esnasında ebe veya doktor sürekli çatı muayenesi yapıyo suyunun akıp akmadığını anlıyolar:)

Canım suyun geldiğinde anlarsın, kovadan boşalırcasına sıcak su akıyo fışkırıyo resmen. Ama bazı kişilerin az az geliyomuş onu nasıl anlaşılır bilemiyorum. Zaten doğum esnasında ebe veya doktor sürekli çatı muayenesi yapıyo suyunun akıp akmadığını anlıyolar:)
Ay valla ne oluyorsa biz kadınlara oluyor
Bi arkadasım anlatmıştı kocasıda onla doğumhaneye girmiş normal doğum kadın sancısı geldikçe adamın saçını yolmuş hep senin yüzünden senin rahat durmamandan oldu diye adam doğumdan bi çıkmış ki sol taraf kel bende mi öyle yapsam :-)

X