Oww maşallah bebişeKızlar biz de doktordan geldik kızımın gelmeye niyeti yokmuş henüz . Çatı muayenesi de yapıldı bi sorun görünmüyor dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Normal doğum yapabilirsin ya da yapamazsın diyemem tam ortasındasın bekleyip görücez dedi. 3450 gr olmuş sıpam :)
İnşallah canım inşallah. Küçük aşkımın adı Kerem :)Maşallah Allah daha iyi etsin.
Zamanla herşey rayına oturur ins.
Kuzunun adı ne tatlim :)
Maşallah prensese :) sağlıklı olsun da normal sezeryan gerçekten önemli olmuyo. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.Kızlar biz de doktordan geldik kızımın gelmeye niyeti yokmuş henüz . Çatı muayenesi de yapıldı bi sorun görünmüyor dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Normal doğum yapabilirsin ya da yapamazsın diyemem tam ortasındasın bekleyip görücez dedi. 3450 gr olmuş sıpam :)
Geceyi gündüzü ayırır ettikçe rahatlarsın zor gunler bıttı gıbı senın darısı bizim başımızaCanım benim iyiym çok şükür, dikiş ağrılarım var hala fazla ayakta duramıyorum, oturamıyorum. Bebişimin maşallahı var çok şükür, 3 günlüklen gece 3ü çeyrwk geçe kalkıp sabahı 8 yaptık çok çok yordu ve bebek için gaz giderici rezene, anason çayı veriyoruz gazı kalmadı gibi bişi. Bende yemeklere muskat rendeliyorum oda iyi geliyo bebeğime. Sizinde aklınızda bulunsun. Göğüs çatlaklarıyla başım beladaemzirirken çok canım yanıyo ama dayanmaya çalışıyorum.
Ama bunların hiç biri sorun olmuyo onun bakışını gülüşünü kokusunu duyunca ağrım sızım kalmıyo, hergün şükrediyorum rabbime. Allahım sizlerede yaşatsın bunları.
Maşallah kuzuya dursun içerde daha demek ki keyfı yerindeKızlar biz de doktordan geldik kızımın gelmeye niyeti yokmuş henüz . Çatı muayenesi de yapıldı bi sorun görünmüyor dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Normal doğum yapabilirsin ya da yapamazsın diyemem tam ortasındasın bekleyip görücez dedi. 3450 gr olmuş sıpam :)
İnşallah canım inşallah. Küçük aşkımın adı Kerem :)
Kızlar biz de doktordan geldik kızımın gelmeye niyeti yokmuş henüz . Çatı muayenesi de yapıldı bi sorun görünmüyor dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Normal doğum yapabilirsin ya da yapamazsın diyemem tam ortasındasın bekleyip görücez dedi. 3450 gr olmuş sıpam :)
Evet canım normal istiyorum beklemeye karar verdik. Hayırlısı bakalımMaşallah harikasiniz Allah korusun.. normal mi düşünüyorsun?
Hayırlısı canim .. peki sezeryan isteseydin hemen alacakmiydiEvet canım normal istiyorum beklemeye karar verdik. Hayırlısı bakalım
Evet canım önümüzdeki hafta içi alacaktı. Suyu da azalmış zaten artık ama normalmiş.Hayırlısı canim .. peki sezeryan isteseydin hemen alacakmiydi
Ay cok heyecanlı :) bende bazen düşünüyorum beklemesem sezeryan mı yaptırsam biran önce kavuşsam dieEvet canım önümüzdeki hafta içi alacaktı. Suyu da azalmış zaten artık ama normalmiş.
o benim de aklımdan geçiyor, sonra sezeryanda daha çok zorlanırsam diye korkup akışına bırakıyorumAy cok heyecanlı :) bende bazen düşünüyorum beklemesem sezeryan mı yaptırsam biran önce kavuşsam die
Ben epidural normal ile başlamak istiyorum beceremezsem sezeryan olsun istiyorum :) Eşimm direk sezeryan istiyor Allah ım sonumuzu hayır etsino benim de aklımdan geçiyor, sonra sezeryanda daha çok zorlanırsam diye korkup akışına bırakıyorum
Ay bende nasıl ayırt edecegimi düşünüyorum sürekli yalancımı gerçek sancımı nasıl ayırt edilecek acaba okıyorum değişiklik yaptıgınızda gecmez diyor sancı ama uzun süre devam eden sancım oluyor keza sen gibi bende yana yatamıyprum bazı gecelerKızlar ben çok ağırlaştım. dönemiyorum, yana yatanıyorum
Bnde aynı durumdayım ve dhaa milyon tane haftam var zaman geçmiyor ama ben kendimi taşıyamıyorum artık karnım cok büyük yatamıyorum oturamıyorm kalkamıyorum :'(Kızlar ben çok ağırlaştım. dönemiyorum, yana yatanıyorum
aynen canım ben de sırf sezeryana dönme ihtimali için epidural alıcam. senin çatı muayenen oldu mu? benimki daha olmadı belki 25inde olurBen epidural normal ile başlamak istiyorum beceremezsem sezeryan olsun istiyorum :) Eşimm direk sezeryan istiyor Allah ım sonumuzu hayır etsin
Doktor normal doğum istemediği için gün verir diye hazırladım hep kendimi bekleyelim deyince kalakaldım öyle. Perşembe tekrar kontrol var bakalım ne diyecek. Küçük hanım daha inmemiş öyle dedi doktorAy cok heyecanlı :) bende bazen düşünüyorum beklemesem sezeryan mı yaptırsam biran önce kavuşsam die
Oldum canım çatı muayenesi keşke olmasaydım cok canım yandı ve doktor bebek 3.5 kiloyu gecerse o kafa ordan cıkmaz dedi moralimi bozduaynen canım ben de sırf sezeryana dönme ihtimali için epidural alıcam. senin çatı muayenen oldu mu? benimki daha olmadı belki 25inde olur