5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Oww maşallah bebişe

Maşallah prensese :) sağlıklı olsun da normal sezeryan gerçekten önemli olmuyo. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Geceyi gündüzü ayırır ettikçe rahatlarsın zor gunler bıttı gıbı senın darısı bizim başımıza

Maşallah kuzuya dursun içerde daha demek ki keyfı yerinde

Maşallah harikasiniz Allah korusun.. normal mi düşünüyorsun?

Kızlar ben çok ağırlaştım. dönemiyorum, yana yatanıyorum
Ay bende nasıl ayırt edecegimi düşünüyorum sürekli yalancımı gerçek sancımı nasıl ayırt edilecek acaba okıyorum değişiklik yaptıgınızda gecmez diyor sancı ama uzun süre devam eden sancım oluyor keza sen gibi bende yana yatamıyprum bazı geceler

Ben epidural normal ile başlamak istiyorum beceremezsem sezeryan olsun istiyorum :) Eşimm direk sezeryan istiyor Allah ım sonumuzu hayır etsin
aynen canım ben de sırf sezeryana dönme ihtimali için epidural alıcam. senin çatı muayenen oldu mu? benimki daha olmadı belki 25inde olur

Ay cok heyecanlı :) bende bazen düşünüyorum beklemesem sezeryan mı yaptırsam biran önce kavuşsam die
Doktor normal doğum istemediği için gün verir diye hazırladım hep kendimi bekleyelim deyince kalakaldım öyle. Perşembe tekrar kontrol var bakalım ne diyecek. Küçük hanım daha inmemiş öyle dedi doktor

aynen canım ben de sırf sezeryana dönme ihtimali için epidural alıcam. senin çatı muayenen oldu mu? benimki daha olmadı belki 25inde olur
Oldum canım çatı muayenesi keşke olmasaydım cok canım yandı ve doktor bebek 3.5 kiloyu gecerse o kafa ordan cıkmaz dedi moralimi bozdu salı günü 2. Doktoruma randevum var eger oda aynı şeyi söylerse sezeryan için gün alacagım hiç riske atmamak için bebeği yok rahat doğum olur derse epidural yaptırıcam hem normal hem ağrısız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…