5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

inşallah canım. sen nasıl oldun ağrıların azaldı mı ? inşallah canım ya. peçeteme nane yağı damlatıyorum sürekli. c vitamini alıyorum inşallah düzelerim
Ben iyiyim çok şükür biraz kasıklarım ağrıyo ama düşmeden mi yoksa olağan bişey mi bilmiyorum Dr bebek hareketlerinde azalma Yada kanama olursa gel demişti çok şükür olmadı kız kıpır kıpır içimde bu günümüze şükür

Kızlar karnım cok büyüdü aşırı sertleşme oluyor geceleri kasılma gibi saat 11 den snra da tam özel bölgemde bi sancı gibi sızı sızı oluyor tırsıyorum da ne normal ne değil karnımı tasıyamıcam gibi geliyor artık böyle ruhsal bunaltı geliyo bu ara bana :KK43:
Dr randevun ne zaman nst ye girdin mi yakınlarda

Kızlae cankm 1 haftadır hem kahve telvesi hemde toprak yemek istiyor hemde deli gibi toprak yemeyeyim die resmen şekerli kahve yapıyorum bol telveli ve onu yiyorum 2 gündür ama kesmiyor resmen :KK43: daha öncede hiç böle bi alışkanlığım yoktu
Bende kahveye aserdiğim oldu ama toprak hiç olmadı kahve yiyen bile duydum kaşık kaşık bi sorun olmuyormuş

Merhabalar.
Hamilelikte bu tip aşermeleri çok duydum. Nette bakıldığında "toprak, kil, tebeşir, sigara külü, sabun gibi normalde yenmeyecek şeyleri istemek pika olarak bilinir." Şeklinde açıklamalar mevcut.
Pikanın sebeplerinden biri de demir eksikliğiymiş. Demir hapı kullanıyor musunuz acaba?
Kullanıyorum canım hatta demir en düşün 12 olmalıymış benim 14 yani demirimde normal :KK43: doktorda anlayamadı demir seviyesi düşük olsa anlıcam dedi son haftalarda ne yiyecegimi şaşırdım belki de

Ben iyiyim çok şükür biraz kasıklarım ağrıyo ama düşmeden mi yoksa olağan bişey mi bilmiyorum Dr bebek hareketlerinde azalma Yada kanama olursa gel demişti çok şükür olmadı kız kıpır kıpır içimde bu günümüze şükür

rahim büyüdükçe ağırıyor canım kasıklar benim de kasıklarım 32 haftada daha belirgin başladı

Dr randevun ne zaman nst ye girdin mi yakınlarda
ptesi randevum vardı ger gittiğimde giriyorum nstye sancı vs cıkmıyor cnkü hastanede oldugum saatlerde cok sakin oluyor bebek akşamları iyice kasılmalarım agrılarım oluyor gündüzde hareketli değilim izne ayrıldım hep yatıyorum nerdeyse

canım ayakta çok kalmak yada yorulmak benim de karnımda sertleşme yapıyor. günlük hareketlerini bi takip etsen yoruluyor musun yada sen ayaktayken bebek etkileniyor mu
Ya evdeyim btn gün olabildiğince yatıyorum hiç iş yapmıyorum ama akşama felaket oluyor hele bı kaç gündür geceleri karnım taş gbi uyanıyorum

Ya evdeyim btn gün olabildiğince yatıyorum hiç iş yapmıyorum ama akşama felaket oluyor hele bı kaç gündür geceleri karnım taş gbi uyanıyorum

bende biraz seviyorum öyle olunca sakinliyor heralde çocuk yatış pozisyonundan da etkileniyor stresten de etkileniyor değişik bi durumlar artık büyüdükçe yeri de daralıyor bebişlerin

g_mutlu g_mutlu sen nasılsın canım ? bebiş nasıl ? uyuyor mu uyutuyor mu seni ? kendin nasıl oldun ? dikiş ağrın falan var mı ?
Canım benim iyiym çok şükür, dikiş ağrılarım var hala fazla ayakta duramıyorum, oturamıyorum. Bebişimin maşallahı var çok şükür, 3 günlüklen gece 3ü çeyrwk geçe kalkıp sabahı 8 yaptık çok çok yordu ve bebek için gaz giderici rezene, anason çayı veriyoruz gazı kalmadı gibi bişi. Bende yemeklere muskat rendeliyorum oda iyi geliyo bebeğime. Sizinde aklınızda bulunsun. Göğüs çatlaklarıyla başım belada :KK70: :KK70: emzirirken çok canım yanıyo ama dayanmaya çalışıyorum.
Ama bunların hiç biri sorun olmuyo onun bakışını gülüşünü kokusunu duyunca ağrım sızım kalmıyo, hergün şükrediyorum rabbime. Allahım sizlerede yaşatsın bunları.

Canım benim iyiym çok şükür, dikiş ağrılarım var hala fazla ayakta duramıyorum, oturamıyorum. Bebişimin maşallahı var çok şükür, 3 günlüklen gece 3ü çeyrwk geçe kalkıp sabahı 8 yaptık çok çok yordu ve bebek için gaz giderici rezene, anason çayı veriyoruz gazı kalmadı gibi bişi. Bende yemeklere muskat rendeliyorum oda iyi geliyo bebeğime. Sizinde aklınızda bulunsun. Göğüs çatlaklarıyla başım belada :KK70: :KK70: emzirirken çok canım yanıyo ama dayanmaya çalışıyorum.
Ama bunların hiç biri sorun olmuyo onun bakışını gülüşünü kokusunu duyunca ağrım sızım kalmıyo, hergün şükrediyorum rabbime. Allahım sizlerede yaşatsın bunları.

amin canım inşallah. maşallah ona. göğüs çatlağı için ayva çekirdiğini suya yada gül suyuna at jelleşiyor onu sür iyi geliyor canım. bebek gazı için kiraz çekirdiği yastıkları da var onlarda da alabilirsin.

amin canım inşallah. maşallah ona. göğüs çatlağı için ayva çekirdiğini suya yada gül suyuna at jelleşiyor onu sür iyi geliyor canım. bebek gazı için kiraz çekirdiği yastıkları da var onlarda da alabilirsin.
Canım benim yaptım ayva çekirdeğini pek işe yaramadı, lansinohun kremini kullanıyorum o biraz daha iyi geldi. Kiraz çekirdekli patikleri falan toptancıdan alıcaktım ama pek önermediler, almadım ozaman. Benimkinin sorunu meme emince gaz çıkarmıy, yatıp uyucak kalkınca gazını çıkarcak. Öğrenene kadar 3 günümüz geçti :KK70: :KK70: her bebiş farklı hakikaten bunu öğretti oğlum bana :)))

Senin doğumada az kaldı sanırım :) nasıl heyecan varmı? Günler yaklaştıkça nasıl hissediyosun?

Canım benim yaptım ayva çekirdeğini pek işe yaramadı, lansinohun kremini kullanıyorum o biraz daha iyi geldi. Kiraz çekirdekli patikleri falan toptancıdan alıcaktım ama pek önermediler, almadım ozaman. Benimkinin sorunu meme emince gaz çıkarmıy, yatıp uyucak kalkınca gazını çıkarcak. Öğrenene kadar 3 günümüz geçti :KK70: :KK70: her bebiş farklı hakikaten bunu öğretti oğlum bana :)))

bi de göğüs pedi yerine göğüs kalkanı daha iyiymiş arkadaş öyle demişti ped kullanıyorsan kalkan al istersen. aaa bende alıcaktım almıyım o yastıklardan o zaman. bakalım bizimkiler nasıl olacak :KK70:

Kızlar bizde de yalanci sancılar başladı arada kasik bel agrim oluo gecio sonra ama sol göğüs altim canimdan can alio ayakları ordaymis kuzumun oynadıkça acio

Maşallah Allah daha iyi etsin.
Zamanla herşey rayına oturur ins.
Kuzunun adı ne tatlim :)

benimde 30 günden az kaldı tabi erken gelmezse bugün işyerinde arkadaşlar karnın aşağıda dediler hayırlısı ile gelsin de. kendimi çok duygusuz hissediyorum şuan ya anlamadım neden böyleyim
Son 5 gün insan heycandan uyuyamıyo :) keşke benimde planlı olmasaydıda ani şekilde gelseydi diye düşünüyorum, gerçi bu süre içinde kendini hazırlıyosun, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım :)son ayın tadını çıkar, biz 1 haftalık olduk bile ama nasıl geçti anlamadım bile :)))

X