5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Izmirde bi kadın sezeryan sonrası ölmüş böyle haberler izlemeyeyim diyorum karşıma çıkıyor yaklaştıkça doğum korkusu sardı bu çocuk nasıl çıkacak içimden diyorum
Olum nedeni neymiş? ameliyat sırasında mi sonra mı acaba.. ben okumayayim diyorum ama olmuyor..
Burda da bir kadın sezeryan la doğum yaptıktan 10 saat sonra beyin kanaması geçirip öldü... içim gitti... Allah yardımcimiz olsun

Rabbim çocuğunu sana bağışlasın canım. İnşallah en kısa sürede ikinizde iyi olacaksınız. Ayrıca her bebek kalbi delik dünyaya gelirmiş 6 ay içinde kapanırmış. Benim de kalbimde delik vardı ilaçla kapanmamış 95 yılında ameliyat oldum ki o zamanla bu zamanın imkanları farklı sen içini ferah tut inşallah bişi olmıcak. İkinize de iyi bak

sargı bezi unutulmuş, ölüm nedeni bu maalesef

Kızlar karnım cok büyüdü aşırı sertleşme oluyor geceleri kasılma gibi saat 11 den snra da tam özel bölgemde bi sancı gibi sızı sızı oluyor tırsıyorum da ne normal ne değil karnımı tasıyamıcam gibi geliyor artık böyle ruhsal bunaltı geliyo bu ara bana

Kızlae cankm 1 haftadır hem kahve telvesi hemde toprak yemek istiyor hemde deli gibi toprak yemeyeyim die resmen şekerli kahve yapıyorum bol telveli ve onu yiyorum 2 gündür ama kesmiyor resmen daha öncede hiç böle bi alışkanlığım yoktu

Merhabalar.
Hamilelikte bu tip aşermeleri çok duydum. Nette bakıldığında "toprak, kil, tebeşir, sigara külü, sabun gibi normalde yenmeyecek şeyleri istemek pika olarak bilinir." Şeklinde açıklamalar mevcut.
Pikanın sebeplerinden biri de demir eksikliğiymiş. Demir hapı kullanıyor musunuz acaba?

ben telve yemeği çok seviyorum hala da seviyorum ve sade Türk kahvesi yapıp telvesini yiyorum

canım ayakta çok kalmak yada yorulmak benim de karnımda sertleşme yapıyor. günlük hareketlerini bi takip etsen yoruluyor musun yada sen ayaktayken bebek etkileniyor mu

Kızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
Canım çokk geçmiş olsun ve gözün aydın, dr nasıl anlayamadı da günlerce yoğun bakımda kaldın kıyamam. Bebeğinin durumu nasıl, sen nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…