Oda oda yapmıyormusun tatlım temizliğiİyi aksanlar kızlar...
@durulavinya geçmiş olsun canim
Benim bugün genel temizliğim var daha bitmedi... ben hicbirsey yapmadığım halde mahfoldum, hiç iyi hissetmiyorum . . Her yerim ağrıyor. . sarardım resmen.. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Hayır canım genel bir günde. . yardımcı çağırdım birde annem sağolsun ama bende sağa sola dolanmaktan Hiçbir yerimi hissetmiyorumOda oda yapmıyormusun tatlım temizliği
Yardımcıya parça parça yaptırıyorum ben bir gün dip köşe temizletiyorum bir gün camlar balkonlar lavabolar yoksa olmuyor pestilin cıkıyorHayır canım genel bir günde. . yardımcı çağırdım birde annem sağolsun ama bende sağa sola dolanmaktan Hiçbir yerimi hissetmiyorum
Uww süper benim salı günü kontrol sezeryan mı olucak canım senin ?Benim de yarın kontrolum var doğum tarihim belli olur artık ona göre bi dip köşe temizlik yapmam lazım
Henüz belli değil ama doktor sezaryen yanlısı. Muhtemelen benim de gönlüm olsun. Diye oyalıyor. yarın çatı muayenesınden sonra netleşecek ve bence sezaryen için gün vercekUww süper benim salı günü kontrol sezeryan mı olucak canım senin ?
Çatı muayenesi olursan kesin sezeryan istersin ben salı günü çatı muayenesi oldum ve cok canım yandı suan sezeryan olmayı düşünüyorum resmen haftaya diğer doktorumda randevum var ona söyleyecegim catı muayenesi olmak istemiyorum normal doğum için geldiğimde acılma varmı die bakarken yapın muayeneyi açılma yoksa alın sezeryan dicemHenüz belli değil ama doktor sezaryen yanlısı. Muhtemelen benim de gönlüm olsun. Diye oyalıyor. yarın çatı muayenesınden sonra netleşecek ve bence sezaryen için gün vercek
Çağırdığım kişi çok yoğun her zaman gelemiyor.. 2 3 haftadır çağırıyorum anca zaman ayırdı. .. doğuma da az kaldı dip köşe oldu buyuzdenYardımcıya parça parça yaptırıyorum ben bir gün dip köşe temizletiyorum bir gün camlar balkonlar lavabolar yoksa olmuyor pestilin cıkıyor
Çatı muayenesi olursan kesin sezeryan istersin ben salı günü çatı muayenesi oldum ve cok canım yandı suan sezeryan olmayı düşünüyorum resmen haftaya diğer doktorumda randevum var ona söyleyecegim catı muayenesi olmak istemiyorum normal doğum için geldiğimde acılma varmı die bakarken yapın muayeneyi açılma yoksa alın sezeryan dicem
Ne haberi canimBi haber izledim sezeryandan korkmaya başladım Allah ım şu bebekleri bi sağ salim kucağımıza alsaydık
Aslında olması gereken bu ama benimki tüp bebek diye bunlar hepÇatı muayenesi olursan kesin sezeryan istersin ben salı günü çatı muayenesi oldum ve cok canım yandı suan sezeryan olmayı düşünüyorum resmen haftaya diğer doktorumda randevum var ona söyleyecegim catı muayenesi olmak istemiyorum normal doğum için geldiğimde acılma varmı die bakarken yapın muayeneyi açılma yoksa alın sezeryan dicem
Biliyorum tatlım ama ben bi aptallık edip normal istiyorum dedim direk çatı muayenesi yapıcam dedi hemen doktor sinir bozucu bir durum salı günü gidecegim doktorda doğum yapmayı düşünüyorum ona diyecegim catı muayenesi olmak istemiyorum dieCanım doğum olurken malesef ikidebir çatı muaynesi yapmak zorunda kalıyorlar anlayabilmek için artık doğum olana kadar.. ama kesin sezeryan olacaksan ben sezeryan istiyorum diyorsun hiç çatı muaynesi yapılmıyor erken olmadığı takdirde
Izmirde bi kadın sezeryan sonrası ölmüş böyle haberler izlemeyeyim diyorum karşıma çıkıyor yaklaştıkça doğum korkusu sardı bu çocuk nasıl çıkacak içimden diyorumNe haberi canim
Canım çok iyi olacaksınız miniğinde sende Allah yardımcınız olsun hepimizin ben iyi şeyler hissediyorum senin hakkında anne olmak hem psikolojik hem bedensel güçlü olmayı gerektiriyormuş bunu anladım sen güçlü ol ki bebeğinde senden güç olsun hersey düzelecekKızlar tek tek yazamıyorum Allah razı olsun hepinizden küçüğüm un kalbi açıklık var takip gerek dün mosMor oldu açile götürdük. Benim psikoloji berbat tüm Vücudum delik deşik sezeryan dikişi karnımı boydan boya yarmislar.hiç beklenmedik şekilde şeyler oldu Rabbim yardımcımız olsun
Inşallah geçer biran önceKizlar kendinize cok dikkat edin ... bogazim aciyor kulagima agri vuruyi burnum tikali sakin hasta olmayin