5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Oda oda yapmıyormusun tatlım temizliği

Uww süper benim salı günü kontrol sezeryan mı olucak canım senin ?
Henüz belli değil ama doktor sezaryen yanlısı. Muhtemelen benim de gönlüm olsun. Diye oyalıyor. yarın çatı muayenesınden sonra netleşecek ve bence sezaryen için gün vercek

Henüz belli değil ama doktor sezaryen yanlısı. Muhtemelen benim de gönlüm olsun. Diye oyalıyor. yarın çatı muayenesınden sonra netleşecek ve bence sezaryen için gün vercek
Çatı muayenesi olursan kesin sezeryan istersin ben salı günü çatı muayenesi oldum ve cok canım yandı suan sezeryan olmayı düşünüyorum resmen haftaya diğer doktorumda randevum var ona söyleyecegim catı muayenesi olmak istemiyorum normal doğum için geldiğimde acılma varmı die bakarken yapın muayeneyi açılma yoksa alın sezeryan dicem

Bi haber izledim sezeryandan korkmaya başladım Allah ım şu bebekleri bi sağ salim kucağımıza alsaydık

Yardımcıya parça parça yaptırıyorum ben bir gün dip köşe temizletiyorum bir gün camlar balkonlar lavabolar yoksa olmuyor pestilin cıkıyor
Çağırdığım kişi çok yoğun her zaman gelemiyor.. 2 3 haftadır çağırıyorum anca zaman ayırdı. .. doğuma da az kaldı dip köşe oldu buyuzden

Canım doğum olurken malesef ikidebir çatı muaynesi yapmak zorunda kalıyorlar anlayabilmek için artık doğum olana kadar.. ama kesin sezeryan olacaksan ben sezeryan istiyorum diyorsun hiç çatı muaynesi yapılmıyor erken olmadığı takdirde

Aslında olması gereken bu ama benimki tüp bebek diye bunlar hep buna şükür diyorum artık...

Kızlar tek tek yazamıyorum Allah razı olsun hepinizden küçüğüm un kalbi açıklık var takip gerek dün mosMor oldu açile götürdük. Benim psikoloji berbat tüm Vücudum delik deşik sezeryan dikişi karnımı boydan boya yarmislar.hiç beklenmedik şekilde şeyler oldu Rabbim yardımcımız olsun

Biliyorum tatlım ama ben bi aptallık edip normal istiyorum dedim direk çatı muayenesi yapıcam dedi hemen doktor sinir bozucu bir durum salı günü gidecegim doktorda doğum yapmayı düşünüyorum ona diyecegim catı muayenesi olmak istemiyorum die

Merhabalar güzel anneler. 36+1 dik bugün ve Benimde doktorum bugun sezeryan tarihimi 5 aralık diye verdi bir aksilik olmaz ise.. Bebek şuan 2680 kg olmuş. 15 günde yarım kilo aldırabilmişim bebişime neyseki :) doktor "doğuma dek 3.200 ü görür bence" dedi. Plesanta yaşlanmaya başlamış ama kordonun konumu ve bebeğin suyu cok iyiymiş. Güzel haberler aldık neyseki. Darısı hepimizin başına. Herkese sevgiler

Canım çok iyi olacaksınız miniğinde sende Allah yardımcınız olsun hepimizin ben iyi şeyler hissediyorum senin hakkında anne olmak hem psikolojik hem bedensel güçlü olmayı gerektiriyormuş bunu anladım sen güçlü ol ki bebeğinde senden güç olsun hersey düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…