çok geçmiş olsun cnmçok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.umarım ikinizde iyisinizdir.
Döner dedi mi peki canim yoksa sezeryan mi dedi.bekleyecek mi yani doktorungünaydın kızlar dün aksam kontrolümüz vardı 35. haftadaymışız ve bebiş hala doğum pozisyonu almamış hala popo aşağıdaymış
Geçmiş olsun canim havalarda soğuk artık iyi bak kendine
Cnm çok merak ettik seni Rabbim şifa versin cnm benim inşallah en kısa zamanda toplarsin sende kuzumuz hala kuvezdemiKızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
canım 36 ya kadar dönme ihtimali var dedi ama bakalım çokta önemli değil yeterki sağlıklı gelsin dünyaya da doğum şekli mühim değil bnm içinDöner dedi mi peki canim yoksa sezeryan mi dedi.bekleyecek mi yani doktorun
geçmiş olsun canım c vitaminine yüklen hemensağol canım çok dikkat edin siz de olmayın fena bi durum
geçmiş olsun canım c vitaminine yüklen hemen
Sağlıkla gelsin bebiş hadi bakalım haber bekliyoruz sendenBen olabilirimcuma günü netleşecek. Ve sırt ağrısından uyuyamıyorum karnım da yamuk gerınıyo sıpa
Burnun tıkalıysa bıde eczaneden serum fizyolojık cek ben evde bebek ıcınde hazır bulundurucam gecen hafta bende hastssıydım ordan biliyorumsağol canım. yükleniyorum ıhlamur mandalina, portakal inşallah düzelirim. sizlerde çok dikkat edin :)
Evet son aylar hem zor hemde zaman gecmıyor sankı önceki haftalar daha çabuk gecıyorduKızlar dun ağrı sanci mahvetti beni doğum pozisyonunda iz ayaklar sol tarafında resmen çivili sopayla vuruluo gibi saatlerce aci çektim üstüne kasik ve bel ağrısı da eklenince dusunun artik 3saat rahat çektim sonra uyuyakalmisim Rabbim yardımcımız olsun son aylar daha zormus
Aynen öyle.canım 36 ya kadar dönme ihtimali var dedi ama bakalım çokta önemli değil yeterki sağlıklı gelsin dünyaya da doğum şekli mühim değil bnm için
Burnun tıkalıysa bıde eczaneden serum fizyolojık cek ben evde bebek ıcınde hazır bulundurucam gecen hafta bende hastssıydım ordan biliyorum
Kızlar dun ağrı sanci mahvetti beni doğum pozisyonunda iz ayaklar sol tarafında resmen çivili sopayla vuruluo gibi saatlerce aci çektim üstüne kasik ve bel ağrısı da eklenince dusunun artik 3saat rahat çektim sonra uyuyakalmisim Rabbim yardımcımız olsun son aylar daha zormus
Çok geçmişler olsun.. Bundan sonra bebişinizle sağlıkla geçecek koca bir ömrünüz olsun inşallah. Umarım daha iyisinizdir?Kızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
Bence de cnm yer daraldikca hareketler acitio ama oynamasalar telaslanioz oynasinlar biz bi şekilde dayanioruzbenim de sağ tarafım aynı canım ya.önceden hareketini hissetmediğimiz için daha rahattık. şimdi yeri dar kilosu var kendini hissettiriyorlar maşallah. en güzeli hamileliğin ortası bence :)
Canım ayaklarını yukarı kaldır ve uzan o zaman geciyor benimde oluyor bazen özellikle gecelerikızlar öğleden beri geçmeyen kasık ağrılarım başladı hiç böyle olmazdı neden acaba ya