5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

merhaba kızlar yarın dr kontrolum var nts giricem eger sancı çıkarsa alttan muayne ediyorlar mı?

Kızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
Cnm çok merak ettik seni Rabbim şifa versin cnm benim inşallah en kısa zamanda toplarsin sende kuzumuz hala kuvezdemi

Kızlar dun ağrı sanci mahvetti beni doğum pozisyonunda iz ayaklar sol tarafında resmen çivili sopayla vuruluo gibi saatlerce aci çektim üstüne kasik ve bel ağrısı da eklenince dusunun artik 3saat rahat çektim sonra uyuyakalmisim Rabbim yardımcımız olsun son aylar daha zormus

Evet son aylar hem zor hemde zaman gecmıyor sankı önceki haftalar daha çabuk gecıyordu

benim de sağ tarafım aynı canım ya.önceden hareketini hissetmediğimiz için daha rahattık. şimdi yeri dar kilosu var kendini hissettiriyorlar maşallah. en güzeli hamileliğin ortası bence :)

Kızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
Çok geçmişler olsun.. Bundan sonra bebişinizle sağlıkla geçecek koca bir ömrünüz olsun inşallah. Umarım daha iyisinizdir?

İyi aksanlar kızlar...
@durulavinya geçmiş olsun canim

Benim bugün genel temizliğim var daha bitmedi... ben hicbirsey yapmadığım halde mahfoldum, hiç iyi hissetmiyorum . . Her yerim ağrıyor. . sarardım resmen.. Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…