- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 36
İnşallah tesekkurlerhakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tesekkurlerhakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
Öyle oluyor dünkü dolunayın mı etkisi artık bilmiyorum fena oldum hamilelik gem bedensel hem ruhsal zormuş onu anladımBende girdim dün ağlama krizine.. zor sakinleştim . .. kizima birşey olur korkusu.. herşeye. ..
Allah ikiniz içinde hakkınızda hayırlısını versin sağlıkla gelsin bebiş inşallahGunaydinlar arkadaslar
Bugün doktor kontrolümuz var, kilo alıyor muyuz , durum ne belli olacak... bugün ku duruma göre belki pazar günü bebeğı alabiliriz dedi doktorum...
Lütfen bizim için dua edin.. herşey yolunda olsun... İçim titriyor resmen
Hamaratsın maşallahaz da olsa uyuyabildin mi ? ben bugünün yemeğini ayarladım. sabah eşimle kalkınca pişirdim. penye sepet örmeye başladım onu yaptım durum bu yani. ilerlediktçe daha neler yapıcaz merak ediyorum halimi
Hareketli olması ıyı değil mi bende dün nst ye girdim fıldır fıldır oynadı bizede haber et merak ettımKizlar bebegin kalp atislari yuksek cikti. Tekrar nstye gircem. Ultrasonda bi skinti yok ama dedi cok hareketli sabit degil bebek
İnşallah canim teşekkür ederimAllah ikiniz içinde hakkınızda hayırlısını versin sağlıkla gelsin bebiş inşallah
Orda mısın şuanKizlar bebegin kalp atislari yuksek cikti. Tekrar nstye gircem. Ultrasonda bi skinti yok ama dedi cok hareketli sabit degil bebek
Aynen psikoloji kalmadı bende deÖyle oluyor dünkü dolunayın mı etkisi artık bilmiyorum fena oldum hamilelik gem bedensel hem ruhsal zormuş onu anladım
Kaç cıktı canım bnmde dün 4 kere 170 i geçti bebeğin ritmi kaşıntımdan dolayı strese giriyomuş bebeğim öyle dedi doktorKizlar bebegin kalp atislari yuksek cikti. Tekrar nstye gircem. Ultrasonda bi skinti yok ama dedi cok hareketli sabit degil bebek
Orda mısın şuan
Canım bebek kilosunun suyu az yada fazla tüketmek ile bir alakası yok dedi doktor .günde zaten en az 2 litre su iç bebeğin suyu yenilensin dedi . Suyu az olursa bebek rahat edemez dedi bebek kilo alımları haftadan haftaya değişir dediKızlar. . benim bu 10 günde tek farklı yaptığım şey suyu fazla tüketmek oldu.. doktor suyu az dedi diye iki ikibucuk litre su içtim. .. sizce bebeğin kile almaması nda etkisi var midır? doktoruma sordum sorun yok daha fazla iç dedi ama benim aklıma takıldı. .
Sizde giderseniz doktorunuza sorun aklıma bayagi bir takildi
Kaç cıktı canım bnmde dün 4 kere 170 i geçti bebeğin ritmi kaşıntımdan dolayı strese giriyomuş bebeğim öyle dedi doktor
Hareketli olması ıyı değil mi bende dün nst ye girdim fıldır fıldır oynadı bizede haber et merak ettım
Selam kızlar bende doktordan geldim bebek olmuş 3 kg :) çatı muayenesi oldum haftaya salı tekrar bebek kilosuna bakıcaz çatın dar dedi eger bebek 3.5 kilo olursa haftaya daha sonraki hafta sezeryan ile alıcak normal doğum bebeği riske atar dedi ama ben normal istiyodum ya "
Çok sevindim gözünüz aydın bebişler arada bir korkutuyor :)canım benim 200 lerdeydi. şimdi de ortalama 160 lardaydı ama iyi şimdi dedi. şükür içim rahatladı
Çok sevindim gözünüz aydın bebişler arada bir korkutuyor :)