5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kizlar gunaydinn dun gece dusta dustum Allahtan göbeğimi kurtarabildim sırt üstü denk geldi tabi bende kalça popo bacak iptal kafamıda carptım bebek geceden beri hareketli çok şükür ama çok aşırı korktum evde yalnız duşa girmeyin çok dikkatli olun son zamanlar sizide uyarıyım dedim

Geçmiş olsun Can'ım çok dikkat et kendine

Ahh canim ya geçmiş olsun

Şimdi almıştır kucagina erken saatteydi yatisi nekadar güzel :)
Valla 37yi tamamlasakta gelseler artık fazla geçe almasalar bebisler
Yeğenim 41+ da geldi öyle olmasın ya zor oluyo son zamanlar.
Şimdi bile zor ki yatmalar kalkmalar
Allah yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun Allah korumuş canim sırtına düşmen de iyi değil. .. çok şükür iyisin.. kontrolun ne zaman?

gecmış olsun canım bende çok korkarım duşta düşmekten ucuz atlatmışşsın

Çok geçmiş olsun Allah korumuş canim sırtına düşmen de iyi değil. .. çok şükür iyisin.. kontrolun ne zaman?
Ptesi kontrolüm canım az kldı allahtan haftalık gidiyorum doktora bebekte hareketli olunca yine gideyim demedim yatıp dinleniyorum aman sizde dikkt edin annem bin kere tembihlerdi düşersin dikkt et yalnızken girme duşa diye evham yapıyo diye kızardım düşülüyormuş cidden o yüzden sizlerde cok dikkt edin vallahi kaplumbağ gibi ters kaldım oyle eşim olmasa nasıl kalkardım bi yandan da gülüyorum halime :)

gecmış olsun canım bende çok korkarım duşta düşmekten ucuz atlatmışşsın
Çok sağol canımm aman ben takmıyodum annem hep derdi dikkatli gir cık diye neresinde düşcem ben duşta diyodum da vallahi fena düşülüyomuş yalnızken özelikle girmeyin duşa cok tıstım gece ya bebek hareketliydi allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…