5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ptesi kontrolüm canım az kldı allahtan haftalık gidiyorum doktora bebekte hareketli olunca yine gideyim demedim yatıp dinleniyorum aman sizde dikkt edin annem bin kere tembihlerdi düşersin dikkt et yalnızken girme duşa diye evham yapıyo diye kızardım düşülüyormuş cidden o yüzden sizlerde cok dikkt edin vallahi kaplumbağ gibi ters kaldım oyle eşim olmasa nasıl kalkardım bi yandan da gülüyorum halime :)
Aynı annem yanlız dua girdim dedim diye yemediğim zılgıt kalmadı :) düşersem bir gün ayvayi yerim :)

Aynı annem yanlız dua girdim dedim diye yemediğim zılgıt kalmadı :) düşersem bir gün ayvayi yerim :)
Bi bildikleri var bu annelerin :) Aman düşeyim deme canımm benim pertim çıktı sağıma yatmam lazım sağ bacak iptaldi btun gece agrıdı yatamadım sabah kalktım kalçam belim dayak yemişim gibi birde sağ bileğimi burkmuşum tam hastanelik oldum :) Birde vucudum hamilelik sendromuna girmiş haftalardır kaşıntıyla ugrasıyorum dun extra zorlandım vallaha hamilelik son uc ay hamilelikmiş hepimize allah kolaylıklar versin

Kizlar gunaydinn dun gece dusta dustum :KK43: Allahtan göbeğimi kurtarabildim sırt üstü denk geldi tabi bende kalça popo bacak iptal kafamıda carptım :KK43: bebek geceden beri hareketli çok şükür ama çok aşırı korktum evde yalnız duşa girmeyin çok dikkatli olun son zamanlar sizide uyarıyım dedim :KK43:

çok geçmiş olsun canım. yatıp dinlen. ağrıyan yerlerine doktoruna danışıp ağrı kesici krem sür. Rabbim seni de bebeğini de korusun. Artık daha dikkatli olmak zamanı demek ki. Bende korktum şimdi evde yalnızken girmiyim bari duşa falan illa benim başıma gelir bu işler

Kizlar gunaydinn dun gece dusta dustum :KK43: Allahtan göbeğimi kurtarabildim sırt üstü denk geldi tabi bende kalça popo bacak iptal kafamıda carptım :KK43: bebek geceden beri hareketli çok şükür ama çok aşırı korktum evde yalnız duşa girmeyin çok dikkatli olun son zamanlar sizide uyarıyım dedim :KK43:
Aman cnm dikkat et tek başına girmemeye çalış dusa bebegin hareketlerine de dikkat et dinle sürekli Rabbim korusun sonuna geldik biraz daha dikkatli olalım kizlar

kızlar bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyorsunuz yada sabun tozu mu kullanacaksınız?
bi de bez ve ıslak mendil ne almayı düşünüyorsunuz ?

Aman tatlım dikkatli ol mazallah

kızlar bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyorsunuz yada sabun tozu mu kullanacaksınız?
bi de bez ve ıslak mendil ne almayı düşünüyorsunuz ?
ben deterjan hacısakır aldım ne varsa eskılerde var
bez prıma yenı doğan göbek bagı oyuntulu olanından aldım ıslak mendıl chıcco ve unıbaby aldım çokça müslin bez aldım ıslatıp ıslatıp kullanıcam

kızlar ilk sayfalardaki yorumlarınızı okudumda kalp atışını duymaktan bahsetmıssınız zaman aslında ne cabuk gecmıs ne gunlerdı ben yoktum o zamanlar bu sayfada ama o günler aklıma geldı

ben deterjan hacısakır aldım ne varsa eskılerde var
bez prıma yenı doğan göbek bagı oyuntulu olanından aldım ıslak mendıl chıcco ve unıbaby aldım çokça müslin bez aldım ıslatıp ıslatıp kullanıcam
Müsliyi mermerşahi mi aldın amerikan bezimi :)

Ben hala bebek bakım çantası almadım :KK43: begendiğim model var ama eşime göre cok pahalı
ben n11 den aldım chıcconun ıcınde şampuan yag pişik kremı sabunu ıslak mendılı vardı 50 tl ye geldı ıcındekılerı tek tek toplasan daha fazla eder çantada bıraz ufak ama arabayla bı yere gıderken falan kısa yerlerde işe yarar

ben n11 den aldım chıcconun ıcınde şampuan yag pişik kremı sabunu ıslak mendılı vardı 50 tl ye geldı ıcındekılerı tek tek toplasan daha fazla eder çantada bıraz ufak ama arabayla bı yere gıderken falan kısa yerlerde işe yarar
Bende n11 de begendim ama biraz pahalı 240 tl sanırım diğeride 349 tl olması gerek eşimde doğumdan sonraya erteledi :KK43:

kızlar selam benimde 34. haftam ya beni yaklaşık 15 gündür ter basıyor bir anda bu sogukta yanıyorum sizelrede oluyormu

Bendede aynı sorun var tatlım birde akıntı cok fazlalaştı :KK43: hele ayaklarım geceleri nasıl yanıyor anlatamam
aynen cnm eşim gece donuyorum diyor ufoyu açıor bende yanıyorum kısa kolluyla yatıyorum ya terleyip üşütüp hasta oluyorum birde işe git gel derken

aynen cnm eşim gece donuyorum diyor ufoyu açıor bende yanıyorum kısa kolluyla yatıyorum ya terleyip üşütüp hasta oluyorum birde işe git gel derken
Ayy hele işyerinde ölüyorum şuan klimalar acık millet üsüyoruz desiği için benkısa kol geziyorum

X