Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım hadi hayırlısı sağlıkla güzelce doğur çok heyecanlandım ben şimdi ilk fırsatta da bizi bilgilendir :)Canım ben buralardayım ara ara bakıyorum foruma, çocukluk arkadaşım doğumuma geldi 3 gün önce, onunla vakit geçiriyorum falan pek yazmaya fırsatım olmadı açıkçası. Allaha şükür iyiyiz bebişimle yarın 8.30 da hastanede olucam yatış yapılacak. Artık kaçta doğururum bilmiyorum ama bugün bütün gün karnımı sevicem sanırım karnımda olmasına çok alıştım. Bidaha bu duyguları nezaman hissedicem bilmiyorum.
İnşallah canım,saatler kaldı hakikaten ama ben zaten 2 akşamdır uyuyamıyorum kesin bu akşamda uyku yok banaCanım benim saatler kaldı yavruna kavusmana.. sagsalim kavuşun insallah... bu gece uyku tutmaz seni :)
Sağol canım, heycan var ama daha çok korku var sankii kendime gelir gelmez zaten buraya hemencik yazıcam.Can'ım hadi hayırlısı sağlıkla güzelce doğur çok heyecanlandım ben şimdi ilk fırsatta da bizi bilgilendir :)
Ballı süt uykuya yardımcı oluyor aslında. En azından bana iyi geliyorÇok uykum var.... uyuyamiyorum
canım onu bilmiyorum ama bana toplam 5 doz yapacaklar sanırım tetanozu doğumdan sonra da olacak. 2. doğumu düşünüyor musun diye sordu ebe düşünüyorum deyince tarih vermişti doğumdan sonraya bir sor istersen sen dekızlar bır konu hakkında kararsızım bı fıkır versenız
gecen sene işyerimde parmağım ciddi ölçüde kesildi ve acilde tetanoz aşısı yaptılar yaklaşık bır ay kadar öncede sağlık ocağında gebelik ıcın aşımı yaptılar ıkıncı doz yarın gözüküyor kafamı kurcalayan sey şu acaba gecen senekı acılde yapılan tetanozda sayılıyormu yanı o bırıncı doz bıray önce yaptırdığımda ıkıncı doz olarak gecıyormu eger yarında ası yaptırırsam 3 defa tetanoz olmuş olucam bı zararı olur mu bebege
Denerim teşekkür ederim..Ballı süt uykuya yardımcı oluyor aslında. En azından bana iyi geliyor
ben yine gündüz uyuyakaldım gece uykum kaçtı. ani uyuklamalar geliyor artıkÇok uykum var.... uyuyamiyorum
Bendede 2 gündür başladı resmen kasıklarımda acayip agrıyorBende var karnımda uyuşukluk.
Bende senin gibi 5 e tamamlicam.canım onu bilmiyorum ama bana toplam 5 doz yapacaklar sanırım tetanozu doğumdan sonra da olacak. 2. doğumu düşünüyor musun diye sordu ebe düşünüyorum deyince tarih vermişti doğumdan sonraya bir sor istersen sen de
Allah razı olsun canım. İnşallah darısı size olsung_mutlu canım sana kolay doğumlar diliyorum bi avazda inşallah. Darısı başımıza artık
Yarın bebişin kucağında inşallah Allah bir avazda kurtarsın inşallahAllah razı olsun canım. İnşallah darısı size olsun