5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bendede bi doygunluk hissi var hiç birşey yemesemde aabah akşam durabilirim iştahım azaldı resmen

Canım ben buralardayım ara ara bakıyorum foruma, çocukluk arkadaşım doğumuma geldi 3 gün önce, onunla vakit geçiriyorum falan pek yazmaya fırsatım olmadı açıkçası. Allaha şükür iyiyiz bebişimle yarın 8.30 da hastanede olucam yatış yapılacak. Artık kaçta doğururum bilmiyorum ama bugün bütün gün karnımı sevicem sanırım karnımda olmasına çok alıştım. Bidaha bu duyguları nezaman hissedicem bilmiyorum.
Can'ım hadi hayırlısı sağlıkla güzelce doğur çok heyecanlandım ben şimdi ilk fırsatta da bizi bilgilendir :)

kızlar bır konu hakkında kararsızım bı fıkır versenız
gecen sene işyerimde parmağım ciddi ölçüde kesildi ve acilde tetanoz aşısı yaptılar yaklaşık bır ay kadar öncede sağlık ocağında gebelik ıcın aşımı yaptılar ıkıncı doz yarın gözüküyor kafamı kurcalayan sey şu acaba gecen senekı acılde yapılan tetanozda sayılıyormu yanı o bırıncı doz bıray önce yaptırdığımda ıkıncı doz olarak gecıyormu eger yarında ası yaptırırsam 3 defa tetanoz olmuş olucam bı zararı olur mu bebege
canım onu bilmiyorum ama bana toplam 5 doz yapacaklar sanırım tetanozu doğumdan sonra da olacak. 2. doğumu düşünüyor musun diye sordu ebe düşünüyorum deyince tarih vermişti doğumdan sonraya bir sor istersen sen de

X