- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
içiyorum canım bugun serum fızyolıjıkte alıcam onuda burnuma yapıcam kızlar sızde evde serum fızyolıjık bulundurun bebekler doğunca lazım olacak burun tıkanıklarında
haftaya yıllık ızın kullanıp bıraz kendıme geleyim dıyorum gecen hafta ıshal bu hafta grıp baya yıktı benı sonra baktım ıyıyım çalışmaya devam ederım yok yapamıyorum alırım çalışamaz raporumu oturururm evde eşimde cumartesı işten çıkarıldı doğum sonrası ne kadar evde durabılırım kestıremıyorum
hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm gün bitti yarin bebegin kollarında olcak çok heyecanlı bu gece karnında son geceniz :))) yarin doğumdan sonra fırsat bulup yazabilirsen seviniriz cnmCanım ben buralardayım ara ara bakıyorum foruma, çocukluk arkadaşım doğumuma geldi 3 gün önce, onunla vakit geçiriyorum falan pek yazmaya fırsatım olmadı açıkçası. Allaha şükür iyiyiz bebişimle yarın 8.30 da hastanede olucam yatış yapılacak. Artık kaçta doğururum bilmiyorum ama bugün bütün gün karnımı sevicem sanırım karnımda olmasına çok alıştım. Bidaha bu duyguları nezaman hissedicem bilmiyorum.
Canım benim saatler kaldı yavruna kavusmana.. sagsalim kavuşun insallah... bu gece uyku tutmaz seni :)Canım ben buralardayım ara ara bakıyorum foruma, çocukluk arkadaşım doğumuma geldi 3 gün önce, onunla vakit geçiriyorum falan pek yazmaya fırsatım olmadı açıkçası. Allaha şükür iyiyiz bebişimle yarın 8.30 da hastanede olucam yatış yapılacak. Artık kaçta doğururum bilmiyorum ama bugün bütün gün karnımı sevicem sanırım karnımda olmasına çok alıştım. Bidaha bu duyguları nezaman hissedicem bilmiyorum.
Burdayım burdaa
hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm gün bitti yarin bebegin kollarında olcak çok heyecanlı bu gece karnında son geceniz :))) yarin doğumdan sonra fırsat bulup yazabilirsen seviniriz cnm
içiyorum canım bugun serum fızyolıjıkte alıcam onuda burnuma yapıcam kızlar sızde evde serum fızyolıjık bulundurun bebekler doğunca lazım olacak burun tıkanıklarında
haftaya yıllık ızın kullanıp bıraz kendıme geleyim dıyorum gecen hafta ıshal bu hafta grıp baya yıktı benı sonra baktım ıyıyım çalışmaya devam ederım yok yapamıyorum alırım çalışamaz raporumu oturururm evde eşimde cumartesı işten çıkarıldı doğum sonrası ne kadar evde durabılırım kestıremıyorum
kızlar emzirme atleti ve sütyeni alan var mı? bi de hangi marka aldınız ?
inşallah canımGeçmiş olsun cnm bebiş kısmetiyle gelir inşAllah eşin en yakın zamanda iş bulur içini ferah tut.
Burdayım burdaaİyiyiz biz şükür çamaşırları yıkıyoruz hazırlıklar yapıyoruz sizler nasılsınız görüşmeyeli
ben daha atlet almadım aklımda ama sütyen aldım nbb sanırım markası 20 tl ıdı lohusalıkta kayınpederım babam falan gelir onlar gelınce takarım dıye aldım ama emzırme pedı göğüs kalkanı vs almadım kız ıçın baya muslın bez aldım onları koyarım dıye dusundumkızlar emzirme atleti ve sütyeni alan var mı? bi de hangi marka aldınız ?
aynen bende daha dolap yok ortada bende yıkamıyorum sadece kendıme aldığım pıjama takımı ıc camasırı falan pnları yıkadımbizler de iyiyiz. kolay gelsin. ayy bizim oda gelmedi daha çamaşır falan yıkayamıyoz bende ne aldığımı tam bilemediğim için sürekli bişiler alıyorum
Bi erdem aldım iç camasircidan bide hepsi burada dan bi marka aldım bilinmedik ama nasıl darlar sıkı sıkı ruhum dar almaz insallah :)kızlar emzirme atleti ve sütyeni alan var mı? bi de hangi marka aldınız ?
Ben nbb aldım canımkızlar emzirme atleti ve sütyeni alan var mı? bi de hangi marka aldınız ?
kızlar emzirme atleti ve sütyeni alan var mı? bi de hangi marka aldınız ?
kızlar bır konu hakkında kararsızım bı fıkır versenız
gecen sene işyerimde parmağım ciddi ölçüde kesildi ve acilde tetanoz aşısı yaptılar yaklaşık bır ay kadar öncede sağlık ocağında gebelik ıcın aşımı yaptılar ıkıncı doz yarın gözüküyor kafamı kurcalayan sey şu acaba gecen senekı acılde yapılan tetanozda sayılıyormu yanı o bırıncı doz bıray önce yaptırdığımda ıkıncı doz olarak gecıyormu eger yarında ası yaptırırsam 3 defa tetanoz olmuş olucam bı zararı olur mu bebege
Ben aldım awent philips birde madel marka bi alet verdi hastahane eğitimde ikisinide deneyecegim bakalım aldığım uer eger acmazsanız iade yaparız dediler ilk önce hastahanenin verdiğini deneyeceğim emzirme südyeninide anıt marka aldım 3 tane tek südyrn birde atlettli südyen aldım 4 tanekızlar emzirme atleti ve sütyeni alan var mı? bi de hangi marka aldınız ?
kızlar bır konu hakkında kararsızım bı fıkır versenız
gecen sene işyerimde parmağım ciddi ölçüde kesildi ve acilde tetanoz aşısı yaptılar yaklaşık bır ay kadar öncede sağlık ocağında gebelik ıcın aşımı yaptılar ıkıncı doz yarın gözüküyor kafamı kurcalayan sey şu acaba gecen senekı acılde yapılan tetanozda sayılıyormu yanı o bırıncı doz bıray önce yaptırdığımda ıkıncı doz olarak gecıyormu eger yarında ası yaptırırsam 3 defa tetanoz olmuş olucam bı zararı olur mu bebege