- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 36
Ben dalin le yikadim... inanılmaz güzel kokuyor... mis mis... şimdiden bebek kokusu sardı evimi..kızlar bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyorsunuz yada sabun tozu mu kullanacaksınız?
bi de bez ve ıslak mendil ne almayı düşünüyorsunuz ?
Hacı şakir e de güzel yorumlar aldım, onu da deneyebilirim . bezi bende prima aldimBen hacı Şakir aldım doktorun önerisi ile bez prima aldık ıslak mendil yenidoğan unibaby
Aynen herkes hacı şakir övmüş nette ben denddim hatta nevresimlerini yıkadım hiç parfüm kokusu yok saf mis gibi olduHacı şakir e de güzel yorumlar aldım, onu da deneyebilirim . bezi bende prima aldim
dalinle yıkanması mantıklı geldi banada hiç düşünmemiştimBen dalin le yikadim... inanılmaz güzel kokuyor... mis mis... şimdiden bebek kokusu sardı evimi..
Sampuan, ıslak mendillernide chicco aldım. .. hepsiden güzel kokuyor, tavsiye ederim
Kızlarg_mutlu dan haber yok mu?
Can'ım bencede ama başlık değişmiyor çok uğraştım siteye msj attım yetkililere cevap alamadım değişmiyor başlık malesefKızlar doğumdan sonra da başlığı yenileyip burda mı devam etsek... hem anılarımız var geçmişe gonulmez
Bende de var o dert onun yüzünden grip oldum bi terledim bi üşüdüm son aylarda östeojen hormonu arttığı ıcın oluyormuş öyle okudum özellikle gece bi uyanıyorum özellikle göğüs kısmım su içindekızlar selam benimde 34. haftam ya beni yaklaşık 15 gündür ter basıyor bir anda bu sogukta yanıyorum sizelrede oluyormu
Farklı bişey demek ki senin baktığınBende n11 de begendim ama biraz pahalı 240 tl sanırım diğeride 349 tl olması gerek eşimde doğumdan sonraya erteledi
Dalım yumusatici var deterjani var çok güzel kokuyorbu arada ben daha hiç bişe hazırlamadım :) yani bebeişin çoğu şeyi hazırda ne yıkandı ne ev temizletildi ne kendime bişeyler aldım
dalinle yıkanması mantıklı geldi banada hiç düşünmemiştim
İnşallah. . ben bu saate yazar diye bekliyordum.. merak ettim.. İnşallah herşey yolundadiryok canım daha haber. inşallah sağsağlim alır kucağına bebeğini
Neden acaba... zaten bölüm aynı, herşey kalacak isim değişecek. .. yine yazarız olmazsa mecbur başka konu açar birbirimizi etiketlerizCan'ım bencede ama başlık değişmiyor çok uğraştım siteye msj attım yetkililere cevap alamadım değişmiyor başlık malesef
kızlar bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyorsunuz yada sabun tozu mu kullanacaksınız?
bi de bez ve ıslak mendil ne almayı düşünüyorsunuz ?
Ben de çok merak ettim. Önceden hep yazardiBen Asya yı merak ediyorum bi kaç gündür sesi çıkmıyor inşallah kötü bişey yoktur
Ben hep sola yatınca oluyor ama sşvilceyle rastlamadım daha hormonaldır belkıKızlar sol bacak ve kasik arasında varıs mi kemikler mi agiriyor tam çözemedim bir sürü sivilce de var toplamaya başladım. .. okadar yandı ki canim cok gerildim ustüne adam yaptırdım daha beter oldum
Hepsi bir arada sivilce oluyordu ama suan ki gibi açık yara acısı olmuyordu çok farklişe bir ağrı varıs te olabilir ben tam goremiyorumBen hep sola yatınca oluyor ama sşvilceyle rastlamadım daha hormonaldır belkı