Kızlar yatış yapıldı bana dua edın
felç gibi kalıyor yaa ağlıyorum ağrısına dayanamıyorumkol ağrısından ben de yatamıyorum canım hep uyuşuyor sağa sola yatınca
Selam kızlar nasılsınız bugun hastahane için bebek çukulatasımı yaptıran varmı ne zaman yaptıracaksınız
Selam kızlar nasılsınız bugun hastahane için bebek çukulatasımı yaptıran varmı ne zaman yaptıracaksınız
Bende karar veremedim şimdiden versem mi siparişi cok kararsızımSelam ben Aralık bası gibi düşünüyorum ne yaptırıcağıma şimdiden karar vericem sadece yaptırması kalıcak inşAllah.
Bende kasim in ortasını bekliyorum erken sanki simdiBende karar veremedim şimdiden versem mi siparişi cok kararsızım
Gittik doktora, nst ye bağlandım önce herşey yolunda gözüküyor. . ciddi usutmusum ağrılarım ondan.. bebek 2.600 olmuş.. haftaya yine çağırdıGunaydin kızlar .. bel ağrım oldu doktoru aradık çağırdı. . doktora gidiyorum inşallah herşey yolundadır
Bende karar veremedim şimdiden versem mi siparişi cok kararsızım
Bide bebis için yatak alicam ama nasıl bişey olsun karar veremiyorum.
Visco mu pamuk mu ortopedik mi siz ne aldınız
Gittik doktora, nst ye bağlandım önce herşey yolunda gözüküyor. . ciddi usutmusum ağrılarım ondan.. bebek 2.600 olmuş.. haftaya yine çağırdı
Anladım canim sagolasinben henüz almadım canım ilk kızımda ortopedik almıştım baskasına vermiştim annem ilk kızım hiçç uyumadığı için sallanan elektrikli beşiklerden aldı dogumundan 3 ay kadar sonra almayı düşünüyorum.
Teşekkürler canimgeçmiş olsun. maşallah bebişe. ikinize de iyi bak :)
Ben takım şeklinde aldım anne bebek . . kanz dan aldım. . çok cici..Kızlar loğusa tacı terliği tacı bebek bandanası veya saç bantı aldınızmı? bildiğiniz biyer varmı ?
Kızlar nasılsınız?? Dünden beri bel ağrım inanılmaz bi şekilde canımı acıtıyodün akşam koltuktan tam kalkarken bi ıslaklık hissettim eşofmanıma kadar geçti suyum geldi sandım ama devamı yoktu. Sanırım idrar kaçırma bu olsa gerek. Yarın nst ye gircem bakalım ne olacak??
Dinlen bol bol devam ederse yine olursa doğum sancısı olma ihtimali yüksek. . çok dikkat et geçmiş olsunKızlar nasılsınız?? Dünden beri bel ağrım inanılmaz bi şekilde canımı acıtıyodün akşam koltuktan tam kalkarken bi ıslaklık hissettim eşofmanıma kadar geçti suyum geldi sandım ama devamı yoktu. Sanırım idrar kaçırma bu olsa gerek. Yarın nst ye gircem bakalım ne olacak??
Canim belkide suyundan sızıntı yapmıştır.Bi doktorunu arayıp sorsaydin aslında.Kızlar nasılsınız?? Dünden beri bel ağrım inanılmaz bi şekilde canımı acıtıyodün akşam koltuktan tam kalkarken bi ıslaklık hissettim eşofmanıma kadar geçti suyum geldi sandım ama devamı yoktu. Sanırım idrar kaçırma bu olsa gerek. Yarın nst ye gircem bakalım ne olacak??