Evet dimi bayatlar die korkuyorum bende doğum tarihi 29 kasım ile 4 aralık arası görünüyordu en sonBende kasim in ortasını bekliyorum erken sanki simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dimi bayatlar die korkuyorum bende doğum tarihi 29 kasım ile 4 aralık arası görünüyordu en sonBende kasim in ortasını bekliyorum erken sanki simdi
Benim doğum tarihi 29 kasım 4 aralık arası görünüyor 1 hafta sonra falan sipariş verim o zaman :)seçimin belli olsun eşinde bilsin bir aksilik olmazsa kasım sonu gibi yaptır bence. gerçi sattıkları çikolatada günlük olmuyordur son zamanlara kalınca taze olcakmıs gibi geliyor :))
BambuBide bebis için yatak alicam ama nasıl bişey olsun karar veremiyorum.
Visco mu pamuk mu ortopedik mi siz ne aldınız
Ben kendim yaptım çok güzel olduKızlar loğusa tacı terliği tacı bebek bandanası veya saç bantı aldınızmı? bildiğiniz biyer varmı ?
Evet dimi bayatlar die korkuyorum bende doğum tarihi 29 kasım ile 4 aralık arası görünüyordu en son
Biraz daha beklede verirsin canimEvet dimi bayatlar die korkuyorum bende doğum tarihi 29 kasım ile 4 aralık arası görünüyordu en son
Öyle mi ona da bakim :)
Hadi geçmiş olsun canim.selam kızlar
öncelikler herkese tek tek teşekkür ederim merak etmişsiniz şimdilik iyiyim ishal ve ateş kesildi 2 güne yakın hastanede kaldık serumlar bıraz topalrlanmama yardımcı oldu ama ne kanda ne ıdrarda ne gaıtada hıcbırsey çıkmadı
çok sayfa birikmiş ama o kadar halsizim ki yavaş yavaş okurum artık
tekrar herkese teşekkürler umarım herkes ve bebeklerı ıyıdır
Sağol canım. Yarın gidicem yaa bugün gitmek istemedim, Allaha şükür bebeğin hareketleri iyi yarın anlatıcam durumumu. Ne dicek bakalım. Bebeğin hareketlerinde bi sakinlik olsaydı giderdimde yarını bekliyim dedim. Sen nasılsın??geçmiş olsun canım ya. inşallah sıkıntı çıkmaz nst de. belki akıntı tarzı bişeydir ya aslında bugün bi gitsen keşke doktoruna belki acil bişeydir
Sağol canım dün biraz yürüyüş yaptım bel ağrım ani başladı akşamda öle su gibi bişi gelince korktum, bugün yataktan zor kalktım ve bel ağrım hala var. Yarın nst ye gircem yaa onu bekliyim dedim. Bebeğimin hareketlerinde bi sıkıntı yok çok şükür. Yoksa giderdim hemen.Dinlen bol bol devam ederse yine olursa doğum sancısı olma ihtimali yüksek. . çok dikkat et geçmiş olsun
Belki ama öle çok çok aksaydı hemen giderdimde devamıda gelmedi. Yarın gidince öğrenirim inşallahCanim belkide suyundan sızıntı yapmıştır.Bi doktorunu arayıp sorsaydin aslında.
gülüm yapma yürüyüş falan inan evde gezinemiyorum bel ağrısından yarın onuda sorucam ya belki anorma bir durumdur bu kadar belin ağrıması.acı eşiğim yüksektir yoksa günde 5 iğneyi vuramazdım kendime ama bel ağrısından sabaha kadar ağladım bu hafta.elimizden geldiğince dinlenmemiz lazımSağol canım dün biraz yürüyüş yaptım bel ağrım ani başladı akşamda öle su gibi bişi gelince korktum, bugün yataktan zor kalktım ve bel ağrım hala var. Yarın nst ye gircem yaa onu bekliyim dedim. Bebeğimin hareketlerinde bi sıkıntı yok çok şükür. Yoksa giderdim hemen.
Kızlar nasılsınız?? Dünden beri bel ağrım inanılmaz bi şekilde canımı acıtıyo dün akşam koltuktan tam kalkarken bi ıslaklık hissettim eşofmanıma kadar geçti suyum geldi sandım ama devamı yoktu. Sanırım idrar kaçırma bu olsa gerek. Yarın nst ye gircem bakalım ne olacak??
Kızlar nasılsınız?? Dünden beri bel ağrım inanılmaz bi şekilde canımı acıtıyo dün akşam koltuktan tam kalkarken bi ıslaklık hissettim eşofmanıma kadar geçti suyum geldi sandım ama devamı yoktu. Sanırım idrar kaçırma bu olsa gerek. Yarın nst ye gircem bakalım ne olacak??
Cok sevinirim gule gule mutlu mutlu kullanin insAllahBen takım şeklinde aldım anne bebek . . kanz dan aldım. . çok cici..
Foto ekleyemiyorum çeker gosterirdim
Becerikli olmak ta bambaska gule gule kullan cnmBen kendim yaptım çok güzel oldu
geçmiş olsun canım dinlen bol bol. kötü bir şey çıkmamasına sevindimselam kızlar
öncelikler herkese tek tek teşekkür ederim merak etmişsiniz şimdilik iyiyim ishal ve ateş kesildi 2 güne yakın hastanede kaldık serumlar bıraz topalrlanmama yardımcı oldu ama ne kanda ne ıdrarda ne gaıtada hıcbırsey çıkmadı
Çok geçmiş olsun canimselam kızlar