5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

seçimin belli olsun eşinde bilsin bir aksilik olmazsa kasım sonu gibi yaptır bence. gerçi sattıkları çikolatada günlük olmuyordur :KK70: son zamanlara kalınca taze olcakmıs gibi geliyor :))
Benim doğum tarihi 29 kasım 4 aralık arası görünüyor 1 hafta sonra falan sipariş verim o zaman :)

selam kızlar
öncelikler herkese tek tek teşekkür ederim merak etmişsiniz şimdilik iyiyim ishal ve ateş kesildi 2 güne yakın hastanede kaldık serumlar bıraz topalrlanmama yardımcı oldu ama ne kanda ne ıdrarda ne gaıtada hıcbırsey çıkmadı
çok sayfa birikmiş ama o kadar halsizim ki yavaş yavaş okurum artık
tekrar herkese teşekkürler umarım herkes ve bebeklerı ıyıdır

selam kızlar
öncelikler herkese tek tek teşekkür ederim merak etmişsiniz şimdilik iyiyim ishal ve ateş kesildi 2 güne yakın hastanede kaldık serumlar bıraz topalrlanmama yardımcı oldu ama ne kanda ne ıdrarda ne gaıtada hıcbırsey çıkmadı
Hadi geçmiş olsun canim.
Doğumla ilgili zannettik şükür değilmiş
Dinlen güzelce.
Iyi bak kendine

geçmiş olsun canım ya. inşallah sıkıntı çıkmaz nst de. belki akıntı tarzı bişeydir ya aslında bugün bi gitsen keşke doktoruna belki acil bişeydir
Sağol canım. Yarın gidicem yaa bugün gitmek istemedim, Allaha şükür bebeğin hareketleri iyi yarın anlatıcam durumumu. Ne dicek bakalım. Bebeğin hareketlerinde bi sakinlik olsaydı giderdimde yarını bekliyim dedim. Sen nasılsın??

Dinlen bol bol devam ederse yine olursa doğum sancısı olma ihtimali yüksek. . çok dikkat et geçmiş olsun
Sağol canım dün biraz yürüyüş yaptım bel ağrım ani başladı akşamda öle su gibi bişi gelince korktum, bugün yataktan zor kalktım ve bel ağrım hala var. Yarın nst ye gircem yaa onu bekliyim dedim. Bebeğimin hareketlerinde bi sıkıntı yok çok şükür. Yoksa giderdim hemen.

Sağol canım dün biraz yürüyüş yaptım bel ağrım ani başladı akşamda öle su gibi bişi gelince korktum, bugün yataktan zor kalktım ve bel ağrım hala var. Yarın nst ye gircem yaa onu bekliyim dedim. Bebeğimin hareketlerinde bi sıkıntı yok çok şükür. Yoksa giderdim hemen.
gülüm yapma yürüyüş falan inan evde gezinemiyorum bel ağrısından yarın onuda sorucam ya belki anorma bir durumdur bu kadar belin ağrıması.acı eşiğim yüksektir yoksa günde 5 iğneyi vuramazdım kendime ama bel ağrısından sabaha kadar ağladım bu hafta.elimizden geldiğince dinlenmemiz lazım

Kızlar nasılsınız?? Dünden beri bel ağrım inanılmaz bi şekilde canımı acıtıyo :KK43: dün akşam koltuktan tam kalkarken bi ıslaklık hissettim eşofmanıma kadar geçti suyum geldi sandım ama devamı yoktu. Sanırım idrar kaçırma bu olsa gerek. Yarın nst ye gircem bakalım ne olacak??

Kızlar nasılsınız?? Dünden beri bel ağrım inanılmaz bi şekilde canımı acıtıyo :KK43: dün akşam koltuktan tam kalkarken bi ıslaklık hissettim eşofmanıma kadar geçti suyum geldi sandım ama devamı yoktu. Sanırım idrar kaçırma bu olsa gerek. Yarın nst ye gircem bakalım ne olacak??

Allah Allah niye olduki acaba ablam erken dogum yapti hastanede ped veriyorlarmis rengi degisirse islakliktan su gelmis oluyormus neysekii artik senin benisin gunu geldi sayilir canim bunada sukur insAllah hayirlisi olur saglikla kucagina alirsin yavrunu.

selam kızlar
geçmiş olsun canım dinlen bol bol. kötü bir şey çıkmamasına sevindim

selam kızlar
Çok geçmiş olsun canim

X