Canım tek cepten mi ölçüldü yoksa toplam su miktarı mi 7? Bende de su azlığı ve şeker problemi varSuyum az 7 olculdu bu hafta o yuzden cay kahve yasak icemiyorum hayirlisiyla 36~37 haftayi gorsem saglikla gelse ama bu kabizlik bitirid beni yeme gerekenler cok kisitli
Canım tek cepten mi ölçüldü yoksa toplam su miktarı mi 7? Bende de su azlığı ve şeker problemi var
inşallah yoktur gülüm sürekli dinleniyorum bende.ama arada tutuyor yineAynı şey iki gece once bende de oldu. Sabaha kadar ağrım vardı belden kasıklara vuran. Bugun kontrolüm vardı. Anlattım.Yorulmuşsundur yatak istirahati yapman lazım yani erken Doğumla ilgisi yok o ağrının dedi doktorum.
Geçmiş olsun canım bana da yapıldı ciger geliştirici allah yardımcımız olsunToplam canim ya gecen haftada lekenmem oldu hastanede yattik bi gece ciger gelistirici vurdular hap igne su 4 haftayi bi gecirsek
Geçmiş olsun canım bana da yapıldı ciger geliştirici allah yardımcımız olsun
Canım kabak prasa elma gibi sebzeler tüket hem yararlı hem lif acısından zengin oldugu için kabızlığını azaltır eger fayda etmezse doktorun magnesyum yazsın gece iç sabaha cıkarsın :)Suyum az 7 olculdu bu hafta o yuzden cay kahve yasak icemiyorum hayirlisiyla 36~37 haftayi gorsem saglikla gelse ama bu kabizlik bitirid beni yeme gerekenler cok kisitli
Benim de çok gazım varçokk uykum var çokkk ama yatamıyorumm
evin içinde dolan biraz rahatlarsın sonra gülüm benim gazım olduğunda öyle yapıyorum.Benim de çok gazım var
kol ağrısından ben de yatamıyorum canım hep uyuşuyor sağa sola yatıncakızlar nasıl yatıyorsunuz ben kollarımın ağrısından yatamıyorum ya.yastık falan kar etmiyor hiç
Suyum az 7 olculdu bu hafta o yuzden cay kahve yasak icemiyorum hayirlisiyla 36~37 haftayi gorsem saglikla gelse ama bu kabizlik bitirid beni yeme gerekenler cok kisitli
Suyum az 7 olculdu bu hafta o yuzden cay kahve yasak icemiyorum hayirlisiyla 36~37 haftayi gorsem saglikla gelse ama bu kabizlik bitirid beni yeme gerekenler cok kisitli
Canım kabak prasa elma gibi sebzeler tüket hem yararlı hem lif acısından zengin oldugu için kabızlığını azaltır eger fayda etmezse doktorun magnesyum yazsın gece iç sabaha cıkarsın :)
sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu iç canım bi de olgun armut ye
Havuc suyunu duydum canim ama sekerim oldugu icin icemiyorum
Kızlar ben çıktım doktordanbiraz sancım çıktı nst de. Cuma günü tekrar nst çektirecem haftaya salı yine kontrol dedi. Haftaya salı suni sancı verip vermeme konusunu konuşuruz haftaya alırız dedi. Yaşlanma baya ilerlemiş ama bebeğin hareketleriyle kilo alımına bi zararı olmuyo 1 hafta daha beklemede kalıcaz dedi. Bebeğim 3.073 gr olmuş. Allaha şükür 3 kiloyu geçti haftaya kadar bi 250-300 gr almış olsa çok iyi olcak. 2 haftadır gelebilir diyosunuz ama gelen giden yok dedim sabah normal kontrole gelen hastada sancı çıktı yatışını yaptık hep normal olur diye beklediğim bi hastaydı 5 dk sonra aradılar bebeğin kalp atışı azalmaya başlamış direk sezeryana aldık. Yani bebeklerin nezaman ne yapacağı belli olmaz beklemede kalıcaz dedi. Bi yandan haklı. Haftaya nasıl olacak bakalım