sabaha kadar çektim ağrıyı belimden karnıma komple vurdu resmen adet sancısı gibiydiDevam ediyo mu canim hemen korkma
sabaha kadar bildiğin adet sancısı gibi çektim gülüm ve belimden karnıma vurduSancinin skligi nasil canim ? 10 kere falan girdi mi o sanci
Eskişehir kadar olmuyor canımGünaydın canımanlkaranın soğuğunu düşünemiyorum şu an bile ürperdim
sabaha kadar bildiğin adet sancısı gibi çektim gülüm ve belimden karnıma vurdu1 saat öncesine kadar da vardı sancım
İyiyim canım. .. bebek iyi olsun da inşallah ben toparlarim.. zor günler geçirdimayy gülümm geçmiş olsun yaa sonradan gördüm msjını.iyimisin şimdi.bebişin hareketi bazen yediğimizlede alakalı oluyor gülüm ya onu ıkıntı etme.kalp atışı normalse korkma
İnşallah canim... küçük diye endişeliyim bendekıyamam her şeye ağlar olduk
geçen perşembe benim de randevum vardı günümüzde aynı kilosuna takılma 2300 de benim dr 1 ay daha var 1 kilo rahat alır dedi,kendini strese sokma
Ewet daha çok dikkat edicem artık.. hayal kırıklığına uğradım cunkuGeçmiş olsun canim.
Sende muz falan ye hergün kilo alır bebis merak etme.
Son zamanlar biraz disimizi sikicaz
İnşallah canim.. cumartesi günü herşey belli olacak...Canım benim çok geçmiş olsuninşallah c.tesi güzel haberler alırsın da moralin yerine gelir. Erken doğum riski bebeğin kilo almaması insanı mahvediyo. İnşallah düzelir
Cnm doktor bulsntilar için normal dedi olabilirmisçok sağol gülüm benim kntrol cumaya ama bulantılar sıklaşıyor
Teşekkür edrim canim.. hep dualarimda. . hepimiz sagsalim kucağıma alalım meleklerimiziCan'ım çok geçmiş olsun hiç canını sıkma iyi olacak inşallah herşey heyecanla bebişini bekle ona odaklan başka herşeyi sil at kafandan bol bol dua et
Tamam dikkat edicem hepsine teşekkür ederim . .. İnşallah herşey yoluna girerGecmis olsun canim. Suyun azsa taze skilmis havuc suyu ve olgun armut ye iyi geliyor. Her gun muz mutlaka ye bebegin kilosuna etkisi var. Bulgur ve kuruyemis ye. Sen icini ferah tut insallah her sey yolunda olur
Çok geçmiş olsun cnm son zamanlar dikkatli olmaya çalışalım muz bulgur pekmez maden suyu kasar peyniri bunlar kilo aldiriomus bebeğe cnm inş zamanında sağlıkla gelir bebisimizSlm kizlar..
1 haftadır neredeyse yazamadım size...
Geçen perşembe doktor kontrolum vardı, hazırlanırken kizim sinirlendirdi biraz.. odama geçerken kapıya sert vurdum, kapı cam nasıl vurmuşsam kırıldı, sağ kolumu yaraladım, tabi heryer kan cam oldu
Acile gittim, dikiş attılar.. pansuman yapıldı. .. hamile olduğum için uyusturmadan attılar dikişi... çok kötüydü
Kolumu yeni kullanmaya başladım. ..
Sonra doktoruma gittim, bebeğin kalp atislari iyiydi ama hiç hareket etmedi, sanırım stresten . .
Muaynede de bebeğin suyu az dedi doktor 2 hafta sonra yine gel eğer az olursa alacağız dedikilo 2.250 çok az..
Çok kötü bir gündü. ..
Cumartesi günü yine gideceğim umarım herşey yolundadır. ..
Dün de eltim doğum yaptı çok duygulandım, bir haftadır pskolojim resmen altust tu yeni kendime geldim...
Gaz varsa tekmeler bile ağrılı oluyorKızlar bugün bebeğim normalden çok fazla oynadı ve her oynadığında da çok sancım oldu bugün çok sancı çektim korktum açıkçası benim gibi olupta doktoruna soran var mı kontrolüm 1 hafta sonra gitsem mi acaba yarın falan
İnşallah canim... tamam bol yemeye calisicam.. bakalım 10 günde ne farkedecekÇok geçmiş olsun cnm son zamanlar dikkatli olmaya çalışalım muz bulgur pekmez maden suyu kasar peyniri bunlar kilo aldiriomus bebeğe cnm inş zamanında sağlıkla gelir bebisimiz
10 günde baya farkediyr tatlım benim beviş 10 günde 700 gram almıştıİnşallah canim... tamam bol yemeye calisicam.. bakalım 10 günde ne farkedecek
Ciddi misin? icimi açtın insallah10 günde baya farkediyr tatlım benim beviş 10 günde 700 gram almıştı
inanki gülüm banyoda yıkılır kalırım diye girmedim.benim doğum sancısı belden başlicak yaa kasıkta bişey yok tüm sıkıntı beldeılık duş alsaydın canım belki faydası olurdu şimdi aklıma geliyor