5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Selam kızlar nasılsınız bugun hastahane için bebek çukulatasımı yaptıran varmı ne zaman yaptıracaksınız

Bide bebis için yatak alicam ama nasıl bişey olsun karar veremiyorum.
Visco mu pamuk mu ortopedik mi siz ne aldınız

Kızlar loğusa tacı terliği tacı bebek bandanası veya saç bantı aldınızmı? bildiğiniz biyer varmı ?

Bide bebis için yatak alicam ama nasıl bişey olsun karar veremiyorum.
Visco mu pamuk mu ortopedik mi siz ne aldınız

ben henüz almadım canım ilk kızımda ortopedik almıştım baskasına vermiştim annem ilk kızım hiçç uyumadığı için sallanan elektrikli beşiklerden aldı dogumundan 3 ay kadar sonra almayı düşünüyorum.

Kızlar nasılsınız?? Dünden beri bel ağrım inanılmaz bi şekilde canımı acıtıyo :KK43: dün akşam koltuktan tam kalkarken bi ıslaklık hissettim eşofmanıma kadar geçti suyum geldi sandım ama devamı yoktu. Sanırım idrar kaçırma bu olsa gerek. Yarın nst ye gircem bakalım ne olacak??

Kızlar nasılsınız?? Dünden beri bel ağrım inanılmaz bi şekilde canımı acıtıyo :KK43: dün akşam koltuktan tam kalkarken bi ıslaklık hissettim eşofmanıma kadar geçti suyum geldi sandım ama devamı yoktu. Sanırım idrar kaçırma bu olsa gerek. Yarın nst ye gircem bakalım ne olacak??

geçmiş olsun canım ya. inşallah sıkıntı çıkmaz nst de. belki akıntı tarzı bişeydir ya aslında bugün bi gitsen keşke doktoruna belki acil bişeydir

Dinlen bol bol devam ederse yine olursa doğum sancısı olma ihtimali yüksek. . çok dikkat et geçmiş olsun

Canim belkide suyundan sızıntı yapmıştır.Bi doktorunu arayıp sorsaydin aslında.

X