5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

İnşallah canimsin teşekkür ederim
Canım sen bol bol ye merak etme bebiş alır kilo illaki. Ben 2hafta önce öyle fazla yemek yemiyodum ama annem her akşam et yedirdi yemeğimi yaptı her gün her gece 1er muz ve süt, tahin pekmez ihmal etmedim ve 1 haftada 400 gr aldı bebiş. Geçen hafta salı 2800 dü, dün 3073 gr olmuş. Yemeni ihmal etme canım çok farkediyo gerçekten.

Canım sen bol bol ye merak etme bebiş alır kilo illaki. Ben 2hafta önce öyle fazla yemek yemiyodum ama annem her akşam et yedirdi yemeğimi yaptı her gün her gece 1er muz ve süt, tahin pekmez ihmal etmedim ve 1 haftada 400 gr aldı bebiş. Geçen hafta salı 2800 dü, dün 3073 gr olmuş. Yemeni ihmal etme canım çok farkediyo gerçekten.

Maşallah çok güzel almış. . tamam canim bende daha dikkat ediyorum artik:KK68:

cumaya gidicem inşallah gülüm.ya tansiyon çıktı bide başıma iyi mi 17 ye 10 çıktı.başım ağrıyor midem bullanıyor ateşim var.Ya darmadağın haldeyimm:KK61:ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.uykusuzluk bir taraftan:KK43:
Çok çok az kaldı . . güzel düşünmeye çalışalım inşallah herşey gönlümüzce olur

sabaha kadar bildiğin adet sancısı gibi çektim gülüm ve belimden karnıma vurdu :KK43:1 saat öncesine kadar da vardı sancım
Aynı şey iki gece once bende de oldu. Sabaha kadar ağrım vardı belden kasıklara vuran. Bugun kontrolüm vardı. Anlattım.Yorulmuşsundur yatak istirahati yapman lazım yani erken Doğumla ilgisi yok o ağrının dedi doktorum.

düşünmeye çalışıyorum ama şu an o kadar rahatsızım ki kafam komple ağrıyr ya göz kapaklarımı açıp kaparken ağrıyor.uykusuzluk daha beter edior:olamaz:
Bazen öyle çıkılmaz bir durumda olduğumuzu hissediyoruz... ben artık öyle durumlarda ağlamak yerine kendi kendime geçecek hepsi geçecek geçecek diye durmadan tekrar ediyorum... bunların hepsi geçici. . Allahım yeterki evlatlarımızı sagsalim kucağımiza almayı nasip etsin

Sekerim de var canım çok bişey yapamiyorum kabiz olunca hatta kasiklarima cok kotu sanci giriyor ikinamiyorum bile. Magnorm veya maden suyu icince biraz daha iyi oluyor ama

Benimde sekerim var canim o yuzden herseyi yiyemiyorum suan kasiklarimda agri var karnim tas gibi bebek hareket ettikce kasiliom 5 gundur tuvalete cikamadim duphalac ictim mecburen zeytinyag iciom bol su ama nafile

cumaya gidicem inşallah gülüm.ya tansiyon çıktı bide başıma iyi mi 17 ye 10 çıktı.başım ağrıyor midem bullanıyor ateşim var.Ya darmadağın haldeyimm:KK61:ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.uykusuzluk bir taraftan:KK43:

Tansiyonun stresten dusunmekten cikti canim bnm. Biraz sakin ol lutfen. Insallah guzel olacak sakin ol lutfen

Benimde sekerim var canim o yuzden herseyi yiyemiyorum suan kasiklarimda agri var karnim tas gibi bebek hareket ettikce kasiliom 5 gundur tuvalete cikamadim duphalac ictim mecburen zeytinyag iciom bol su ama nafile

hircinkedi hircinkedi

Kizlar bana sade Turk kahvesi fayda ediyor bazen isterseniz bi deneyin. Benim sekerim yok ama hamilelik oncesi de cok kabizlik problemi yasadim

X