5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ay çok heyecanlı bence herşey çok güzel aramızda ilk sen doğuracaksın sanırım hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah canım

Günaydın canım geçmiş olsun. Bol su içmeye çalış, havalar soğuyunca su tüketimide azalıyo baya. Hakan beye gidiyosun sanırım inşallah güzel geçer. Bende 1.30 da gidicem bakalım bugün nedicek?

Sagol canim. Kendi doktoruma gittim eskisehire. Senin guzel cikmis sonuclarin insallah saglikla al kucagina :)

Can'ım çok geçmiş olsun hiç canını sıkma iyi olacak inşallah herşey heyecanla bebişini bekle ona odaklan başka herşeyi sil at kafandan bol bol dua et

Ay çok heyecanlı bence herşey çok güzel aramızda ilk sen doğuracaksın sanırım hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah canım
Valla canım artık kilosuna çok takılmıyorum sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki sadece suni sancı olayına takıldım inşallah zor olmaz da gelir bebişim hemencik

Valla canım artık kilosuna çok takılmıyorum sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki sadece suni sancı olayına takıldım inşallah zor olmaz da gelir bebişim hemencik
İnşallah hurma varsa ye bi de tuvalete otur eski usül o Zaman kolay oluyormuş doğum

Gecmis olsun canim. Suyun azsa taze skilmis havuc suyu ve olgun armut ye iyi geliyor. Her gun muz mutlaka ye bebegin kilosuna etkisi var. Bulgur ve kuruyemis ye. Sen icini ferah tut insallah her sey yolunda olur

Sagol canim. Kendi doktoruma gittim eskisehire. Senin guzel cikmis sonuclarin insallah saglikla al kucagina :)
Sağol canım evet güzeldi bakalım cuma günüde nst ye giriyim sancı çıkçakmı acaba ama şu son günler baya ağrı hissediyorum. Cuma bişi olmazsa salı günü dedi tekrar ama böyle böyle sanırım bana 40. haftamı doldurtacak, bana stresi yaşattığı kalcak

sagsaglim gelsin de insallah. Yavas yavas ben geliyorum diyordur bebegin. Doktorlarda pimpirikli davranmak zorunda kaliyor bazen iste. Benim doktorum 38 den sonra skinti olmaz bebeklerde ben o zamandan sonra skinti gormuyorum dedi.

Bir arkadaşım dogum yaptı bugün 40i oldu.diyorum ki nasıl alistin mi anneliğe.
Diyo ki çok zormus karnimdayken daha kolaymis :)
Dedim ki alisirsin zamanla :)))
Ayy herkes aynı şeyi söylüyor valla ne bilim öle yada böle doğacaklar bakalım ilk hangimizin bebişi doğacak beni de hem mutlu ediyor anne olma fikri hemde cok korkuyorum

Bizimde bugun dogum tarihimiz belli oldu eger bi skinti olmazsa 14 aralikta sezeryan olucam
Hayırlı olsun canım. Kalpten dolayı sezeryan olcaksın sanırım dimi? Çok erken gün almışsınız ama çok heycanlı olur heralde tarih yaklaştıkça. İlk senin tarih belli oldu kesin olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…