- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
Hayırlı olsun canım. Kalpten dolayı sezeryan olcaksın sanırım dimi? Çok erken gün almışsınız ama çok heycanlı olur heralde tarih yaklaştıkça. İlk senin tarih belli oldu kesin olarak
Hadi hayirli olsun.
Gelecegi tarihi bilmek ne kadar guzel :)
Olsun canim napican amin hakkimizda hayirlisiEvt guzel ama normal dogum bebek ve anne icin en uygun olani. Rabbim hepimize hayirli dogum nasip etsin
Yok yok açılma oluyormuş öyle oturcan çıkar mı kız hiç o kadar kolay olsa keşkeHurma yemem lazım da 1-2 taneden fazla yiyemiyorum bakalım zorlicam kendimi. Kız eski wcde Allah korusun çıkıvermesin çocuk
Canim benim ki de bugün fazla hareketliydi ve artık daha sert oluyo hareketleri yerleri daraldı artık.ama suan yatiyor.dünde daha az hareketliydi belli olmuyor yani.yarın kontrolum var bakalim neler diyecek.Kızlar bugün bebeğim normalden çok fazla oynadı ve her oynadığında da çok sancım oldu bugün çok sancı çektim korktum açıkçası benim gibi olupta doktoruna soran var mı kontrolüm 1 hafta sonra gitsem mi acaba yarın falan
Devam ediyo mu canim hemen korkmakızlar ya benim adet sancısı gibi sancım var
kızlar ya benim adet sancısı gibi sancım var
Kızlar bugün bebeğim normalden çok fazla oynadı ve her oynadığında da çok sancım oldu bugün çok sancı çektim korktum açıkçası benim gibi olupta doktoruna soran var mı kontrolüm 1 hafta sonra gitsem mi acaba yarın falan
Canim benim ki de bugün fazla hareketliydi ve artık daha sert oluyo hareketleri yerleri daraldı artık.ama suan yatiyor.dünde daha az hareketliydi belli olmuyor yani.yarın kontrolum var bakalim neler diyecek.
Ama bende sanci yok senin dediğin gibi.
Canım geçmiş olsun hayırdırKızlar yatış yapıldı bana dua edın
Yediklerime dikkt etmeye calısıyorum inş faydası olur sağol canım benimCanım canını sıkma 4 hafta da 1 kilo alır muz ceviz tahin pekmez bunlar kilo yapıyor çocuğa iyi düşün iyi olsun
Inşallah tatlım.Insallah sende guzel haberlerle donersin. Dedigin gibi yerleri dar ve boylari da uzadigi icin iyice bunaldi yavrucaklar
Yokk canım şaka yapıorumda öyle çok zor yapılıyo yaaaYok yok açılma oluyormuş öyle oturcan çıkar mı kız hiç o kadar kolay olsa keşkehurma da tek sayı yiycen en az 5 ye bence
Canım çok hareketli olduğunda benim aşağıya baskı yapıyo sancım oluyo ve doktorum artık normal olduğunu söyledi. Hemen hemen aynı haftalarda başladı bu sancılar benim hala fazlalaşıyo.Kızlar bugün bebeğim normalden çok fazla oynadı ve her oynadığında da çok sancım oldu bugün çok sancı çektim korktum açıkçası benim gibi olupta doktoruna soran var mı kontrolüm 1 hafta sonra gitsem mi acaba yarın falan
Günaydın canım hakikaten hala dondurucu hava devam ediyo. Aman dikkat edelim şu son zamanlardaHayırlı sabahlar kızlar ...
Nasılsınız ? burası çok soğuk dondurucu bi hava var ya
Günaydın canımGünaydın kızlar soğuk ankara sabahından