5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hayırlı olsun canım. Kalpten dolayı sezeryan olcaksın sanırım dimi? Çok erken gün almışsınız ama çok heycanlı olur heralde tarih yaklaştıkça. İlk senin tarih belli oldu kesin olarak

Evt canim kalpten dolayi sezeryan. Nikah tarihimizdi konusurken doktor o gun uygun dedi. Bi surpriz olmazsa tabi. Senin daha heyecanli ve telaslidir suan cunku her an bebegin gelebilir

Hurma yemem lazım da 1-2 taneden fazla yiyemiyorum bakalım zorlicam kendimi. Kız eski wcde Allah korusun çıkıvermesin çocuk
Yok yok açılma oluyormuş öyle oturcan çıkar mı kız hiç o kadar kolay olsa keşkehurma da tek sayı yiycen en az 5 ye bence

Kızlar bugün bebeğim normalden çok fazla oynadı ve her oynadığında da çok sancım oldu bugün çok sancı çektim korktum açıkçası benim gibi olupta doktoruna soran var mı kontrolüm 1 hafta sonra gitsem mi acaba yarın falan

kızlar ya benim adet sancısı gibi sancım var

Canim benim ki de bugün fazla hareketliydi ve artık daha sert oluyo hareketleri yerleri daraldı artık.ama suan yatiyor.dünde daha az hareketliydi belli olmuyor yani.yarın kontrolum var bakalim neler diyecek.
Ama bende sanci yok senin dediğin gibi.

Sancinin adeti ve skligi onemliymis. O sanci gunde 10 kereden fazlaysa hemen doktoruna git canim

Insallah sende guzel haberlerle donersin. Dedigin gibi yerleri dar ve boylari da uzadigi icin iyice bunaldi yavrucaklar

Yok yok açılma oluyormuş öyle oturcan çıkar mı kız hiç o kadar kolay olsa keşkehurma da tek sayı yiycen en az 5 ye bence
Yokk canım şaka yapıorumda öyle çok zor yapılıyo yaaa hurmaya yoğun bi şekilde başlıyım ozaman

Canım çok hareketli olduğunda benim aşağıya baskı yapıyo sancım oluyo ve doktorum artık normal olduğunu söyledi. Hemen hemen aynı haftalarda başladı bu sancılar benim hala fazlalaşıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…