ayy kontroller yakın hepInşallah.daha kıyafetleri falan yikamadim çok isim var.bugün kontrolümüzde var.bakalim ne diyecek doktorumuz.gelince hemen başlayayım.Ne olur ne olmaz hazır olmak gerek.ay heyecan basıyor düşündükçe :)
bende gece uyumak için tarçınlı yoğurt yiyorum sırf gece şekerim çıkarsa kalkmıyım diye bi de uyutsun diye ama nafile gece içimde resmen parande taklalar attı
14:00 de randevumuz :)ayy kontroller yakın hepkaçta randevun ee kontrolun varsa bugün iş çıkarmasaydın kendine yarın yapardın gülüm.bizde beşiği alıcaz yarın Allah kısmet ederse insan kıpır kıpır oluyor ama niyet etmek te istemiyorum bişeye ben genelde bir olumsuzluk çıkıyor
14:00 de randevumuz :)
Gerçi annem yanımda tek yapmicam
Ay besik kurulsun gidip gelip bakarsın çok güzel oluyo :))
Güzel güzel olumlu şeyler düşünelim
Rüyamda dogum için hastanede hazırlıklar yapılıyordu artık ruyalarda da görmeye başladım :)
Hadi hayırlısı insallah hepimiz icin
Allah kolaylik versin.Selam kızlar ya benim iznim bitti iş yerindeyim 2 hafta daha çalışıp öle cıkayım diyorum izne :) doktor rapor vermeyi teklif etti ama biraz daha çalışıp beneğimle zaman geçireyim dedim iş yerindede cok zor oluyor uykusuz
amiinnn inşalahh14:00 de randevumuz :)
Gerçi annem yanımda tek yapmicam
Ay besik kurulsun gidip gelip bakarsın çok güzel oluyo :))
Güzel güzel olumlu şeyler düşünelim
Rüyamda dogum için hastanede hazırlıklar yapılıyordu artık ruyalarda da görmeye başladım :)
Hadi hayırlısı insallah hepimiz icin
Inşallah canim.düşünceler siklasinca sanırım giriyor ruyalarada :)maşallah ya ne güzel. ben rüya göremiyorum hiç. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Saolasın tatlım Allahtan birimde tek bayan ve tek hamile benimde tüm çalışma arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışıyor ama kıyafet işide zorlaştırıyor insanı ne giyrceğini şaşırıyorum hamiş kıyafetleride maşallah col pahaloAllah kolaylik versin.
Cidden çalışan hamilelerin alinlarindan öpüyorum.
Biz evde boyleysek
Selam kızlar ya benim iznim bitti iş yerindeyim 2 hafta daha çalışıp öle cıkayım diyorum izne :) doktor rapor vermeyi teklif etti ama biraz daha çalışıp beneğimle zaman geçireyim dedim iş yerindede cok zor oluyor uykusuz
Evet bende kasım sonuna kadar en azımdan 20 sine kadar dişimi sıkayım diyorum bakalım inşallah sıkabilirim :) bebeğimle evde olmak daha güsel olacak cünkü benim için rüyamdda cok güsel bir erkek bebek emzirdim bugun :) maamavi gözleri vardı yavrununinsan hep sonrasını düşünüyor di mi ? doğunca az daha yanında kalayım diye. bende haftaya çalışabilir alıcam ama bakalım nasıl gidecek 2-3 hafta gitse buna şükür derim. Allah nasip etse de kasım sonuna kadar çalışsak keşke. Rabbim yardımcımız olsun
Evet bende kasım sonuna kadar en azımdan 20 sine kadar dişimi sıkayım diyorum bakalım inşallah sıkabilirim :) bebeğimle evde olmak daha güsel olacak cünkü benim için rüyamdda cok güsel bir erkek bebek emzirdim bugun :) maamavi gözleri vardı yavrununbakalım bebişim ona benzeyevek mi
İnşallah benzer oğluşum bana benzerse maviş babaya benzerse yeşil olucak o yüzden ölüyorum meraktan :)maşallah inşallah benzer canım. hayırlısı ile gelsinler de :)
İnşallah benzer oğluşum bana benzerse maviş babaya benzerse yeşil olucak o yüzden ölüyorum meraktan :)
Elaya göre yeşil daha baskınrenkmiş :) yeşile görede mavi daha baskın bi renk ama işte diğer genlerlede alakalı dedi doktorlar ben maviş istiyorum eşümin yegenleri hep yeşil gözlüne güzel maşallah ikinizde renkli gözlüsünüz demek ki . ben yeşil eşim ela gözlü bakalım ne olacak
Kesin yeşil gözlü cok tatlı bir melez cıkacak sizden anne baba ikiside aynı göz rengi ise bebekte öle oluyomuş :) bizden de cırt bir sarı cıkar ben kumralom eşim sarışınayy kızlar bizim eşimle aramızda hep geçer bunun şakası yaa eşim diyor ikimizden nasıll bişey çıkacak asyaaben sarışın yeşilgöz eşim esmer yeşil göz.bakalım ne çıkacak
yok gülüm 7 göbeğe kadar çekermiş ya tamamen kısmet sağlıklı olsunlarda yeter kiKesin yeşil gözlü cok tatlı bir melez cıkacak sizden anne baba ikiside aynı göz rengi ise bebekte öle oluyomuş :) bizden de cırt bir sarı cıkar ben kumralom eşim sarışın
onu tüm gece düşünüyorumKızlar gece nasıl yatıyorsunuz? Sağa dönsem kuzumun bir tarafları ni hissediyorum sola dönsem de böyle ee sirt üstü nefes nefese yatamiyorum zaten ki bebek için de iyi değil nasıl yatıcam bilemedim