5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

günaydın kızlarçoğumuzda oluyormuş aşağı doğru itmesi.halbuki o çıkması için anamız ağlicak amabizde öyle bir his uyandırıyor

günaydın gülüm nerelerdesin sen gözükmüyorsun hiç?

canım ya 10 gündür dayımlar vardı. yurtdışında yaşıyorlar. onlarla sürekli bi yerlerdeydik. sabah çıkıp gece 2 - 3 de eve geldik. üstüne bi de 2 tane nişan atlattık. çok yoğun geçti. sen nasıl oldun iyileşebildin mi ?

senin için de iyi olmuştur ama akrabalarla yapılan gezmeler falan çok hoşuma gider benim.iyiyim şükür sadece sağ kolumun eklem yerleri fena ağrıyor kolum kalkmıyor.sürekli aynı şekilde yattığımız için sanırım.senin dr kontrolun ne zaman gülüm

evet bende çok seviyorum işi hiç özlemedim :) eklem ağrısı o yüzden oluyor. bugün devlet hastanesine gidicem. haftaya salı da kendi doktoruma. inşallah yüzünü gösterir bizim ki ...

evet bende çok seviyorum işi hiç özlemedim :) eklem ağrısı o yüzden oluyor. bugün devlet hastanesine gidicem. haftaya salı da kendi doktoruma. inşallah yüzünü gösterir bizim ki ...
evet ya gülüm bel ağrısını unuttum kolumun ağrısındaninşallah gösterirde hasret giderirsin kız ben 1 ay olucak habersizim kuzumdan yaa özele de gitmedim bu ay kız devlette ultrasonda göstermiyorlarki en azından benim dr göstermiyor kendi bakıyor sadece

bu doktora ilk defa gidicem diğeri göstermişti. benim ki hiç yüzünü göstermedi ya elleri ile yüzünü kapatıyor hep. inşallah bu sefer görürüz :)

bu doktora ilk defa gidicem diğeri göstermişti. benim ki hiç yüzünü göstermedi ya elleri ile yüzünü kapatıyor hep. inşallah bu sefer görürüz :)
inşallah gösterir bu defadr dan çıkınca yaz mutlaka.çarşambayada benim randevum var çok meraktayım çokkk

inşallah gösterir bu defadr dan çıkınca yaz mutlaka.çarşambayada benim randevum var çok meraktayım çokkk

inşallah öğleden sonra 3 te randevum çıkınca yazarım hemen bakalım neler dicek ne kadar oldu, bu gece durmadı hiç tekmeledi hep. uykusuz bıraktı ne tarafa yatacağımı da şaşırdım

inşallah öğleden sonra 3 te randevum çıkınca yazarım hemen bakalım neler dicek ne kadar oldu, bu gece durmadı hiç tekmeledi hep. uykusuz bıraktı ne tarafa yatacağımı da şaşırdım
uykusuzluğumuz aldı başını gidiyor çok haklısın.benimkide süt içtim daha hareketlendi bazen daha hareketli oluyor bazen duruluyor korkutuyor sıpa

kızlar komşumun kız kardeşi 20 gün önce doğum yaptı 1 gece yatıp çıktılar küveze bile almamışlar.inşallah bizlerde böyle yavrumuzla hastaneden çıkıp evimize geliriz
Inşallah.daha kıyafetleri falan yikamadim çok isim var.bugün kontrolümüzde var.bakalim ne diyecek doktorumuz.gelince hemen başlayayım.Ne olur ne olmaz hazır olmak gerek.ay heyecan basıyor düşündükçe :)

uykusuzluğumuz aldı başını gidiyor çok haklısın.benimkide süt içtim daha hareketlendi bazen daha hareketli oluyor bazen duruluyor korkutuyor sıpa

bende gece uyumak için tarçınlı yoğurt yiyorum sırf gece şekerim çıkarsa kalkmıyım diye bi de uyutsun diye ama nafile gece içimde resmen parande taklalar attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…