günaydın gülüm nerelerdesin sen gözükmüyorsun hiç?Günaydınlar kızlar nasılsınız ?
günaydın gülüm nerelerdesin sen gözükmüyorsun hiç?
senin için de iyi olmuştur ama akrabalarla yapılan gezmeler falan çok hoşuma gider benim.iyiyim şükür sadece sağ kolumun eklem yerleri fena ağrıyor kolum kalkmıyor.sürekli aynı şekilde yattığımız için sanırım.senin dr kontrolun ne zaman gülümcanım ya 10 gündür dayımlar vardı. yurtdışında yaşıyorlar. onlarla sürekli bi yerlerdeydik. sabah çıkıp gece 2 - 3 de eve geldik. üstüne bi de 2 tane nişan atlattık. çok yoğun geçti. sen nasıl oldun iyileşebildin mi ?
senin için de iyi olmuştur ama akrabalarla yapılan gezmeler falan çok hoşuma gider benim.iyiyim şükür sadece sağ kolumun eklem yerleri fena ağrıyor kolum kalkmıyor.sürekli aynı şekilde yattığımız için sanırım.senin dr kontrolun ne zaman gülüm
evet ya gülüm bel ağrısını unuttum kolumun ağrısındanevet bende çok seviyorum işi hiç özlemedim :) eklem ağrısı o yüzden oluyor. bugün devlet hastanesine gidicem. haftaya salı da kendi doktoruma. inşallah yüzünü gösterir bizim ki ...
evet ya gülüm bel ağrısını unuttum kolumun ağrısındaninşallah gösterirde hasret giderirsin kız ben 1 ay olucak habersizim kuzumdan yaa özele de gitmedim bu ay kız devlette ultrasonda göstermiyorlarki en azından benim dr göstermiyor kendi bakıyor sadece
inşallah gösterir bu defabu doktora ilk defa gidicem diğeri göstermişti. benim ki hiç yüzünü göstermedi ya elleri ile yüzünü kapatıyor hep. inşallah bu sefer görürüz :)
inşallah gösterir bu defadr dan çıkınca yaz mutlaka.çarşambayada benim randevum var çok meraktayım çokkk
uykusuzluğumuz aldı başını gidiyor çok haklısın.benimkide süt içtim daha hareketlendiinşallah öğleden sonra 3 te randevum çıkınca yazarım hemen bakalım neler dicek ne kadar oldu, bu gece durmadı hiç tekmeledi hep. uykusuz bıraktı ne tarafa yatacağımı da şaşırdım
Inşallah.daha kıyafetleri falan yikamadim çok isim var.bugün kontrolümüzde var.bakalim ne diyecek doktorumuz.gelince hemen başlayayım.Ne olur ne olmaz hazır olmak gerek.ay heyecan basıyor düşündükçe :)kızlar komşumun kız kardeşi 20 gün önce doğum yaptı 1 gece yatıp çıktılar küveze bile almamışlar.inşallah bizlerde böyle yavrumuzla hastaneden çıkıp evimize geliriz
uykusuzluğumuz aldı başını gidiyor çok haklısın.benimkide süt içtim daha hareketlendibazen daha hareketli oluyor bazen duruluyor korkutuyor sıpa
maşallah inşallah sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun. amin inşallah canım yakızlar komşumun kız kardeşi 20 gün önce doğum yaptı 1 gece yatıp çıktılar küveze bile almamışlar.inşallah bizlerde böyle yavrumuzla hastaneden çıkıp evimize geliriz