5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

En büyük duamız sağlık tabiki..
Benim kızım birebir babasi kas göz herşey.. bebeişim de ultrason fotosundan hem babası hem ablasi şekil aynı :)) bir göz rengi ve ten rengini merak ediyorum işte :)

Valla hayır olsun hakikaten :) değişik bi rüyaydı. İnşallah güzel geçer randevun benide bugün çağırdı ama ameliyat günüm yoğunum salı gel dedi. Ben iyice ağırım artık şimdi biraz pazara çıktım ama bel ağrısından ölüyorum :)

Kızlar rüyamda çok güzel bir erkek çocuğu doğurmuşum hatta yürüyormuş :) ki kismetse kizim olacak adı da kumsal olacak..
Doğum yaklaştığı için mi bu tarz rüyalar görüyorum siçe bir anlamı var mıdır?

Merhaba kızlar bende toplamda su ana kadar 8 kg aldım. bu hafta sonunda cok yoruldum bebişin alışverişlerimi tamamladım sanıyordum kuvet filesini unutmusum :) çamaşırlarını yıkadım kurudu şükür izine çıkınca annem yardımcı olacak sağolsun ütü, yerleştirme . kısmet olursa çarsamba günü dr gidicem çalışamaz raporu alıcam suanda bile inanılmaz yoruluyorum istanbul trafiği berbatt yollarda sefil oluyorum.Ayrıca bebeğimi göreceğim umarım hepimiz ve bebişlerimiz için hersey yolundadır.

Sizlerden güzel haberler bekliyorum doğumu yaklasan arkadaşlar var Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah bebeklerimizi. :*

Yogun evt canim. Memnun kaldim. Gosterdi ultrasonu ama artik yuzunu goremeyiz alani dar dedi. Gosterebildigi kadar gosterdi. Acikladi her seyi 3 hafta sonra gel her sey normal gelisimi haftasi ile uyumlu dedi cok sukur. Insallah seninde guzel olur sonuclar :)

Canım valla ben küçük bi şehirde yaşamama rağmen iki adımlık yere gittiğimde çok yoruluyorum. İstanbul gibi bi yerde yaşam, hayatı çok zorlaştırır. Hakikaten Allah yardımcınız olsun. Çarşamba günü haberlerini bekliyoruz inşallah herşey yolundadır.

Memnun kalmana sevindim canım. Banada öyle alanı dar çok göremeyiz falan diyo genelde ama güzel açıklama yapıyo ve rahatlatıcı konuşuyo adam. Fadimeye bin basar bence. Herşeyin normal olmasına çok sevindim. İnşallah yarın bakıcaz bakalım, benim tostişimin hareketler baya yerinde ama yarın sonuç ne olur bilmiyorum.

kızlar yazdıklarınızı hep okuyorum ama o kadar miskinim ki bişey yazacak enerjıyı dahı bulamıyorum gözlerımı açamıyorum resmen aksam olsa da eve gıtsek gercı yollarda sıkıntılı
neyse herkes ıyı görünüyor buna sevındım bende carsamba gıdıcem
buarada hala kızımın dolabı ve besıgı alınmadı kayınvalıdemler alacak esım o iş bende dedi iyi tamam dedım bende bekliyorum
valla işyerinde mi uyusam ev yolu gözümde büyüyor
çok uykum var çok

İnşAllah canım sağol. sende yarın gideceksin sanırım dr.a hayırlı sağlıklı mutlu haberini bekliyorum. normal doğum mu düşünüyorsun bir aksilik olmazsa inşAllah.

Sakin bi doktor bi de. Hareketleri cok masallah bu doktora da salladi yumrugu :)
Sagsaglim gelsinlerde. Bi de dogunca uyudular mi tamamdir

İnşAllah canım sağol. sende yarın gideceksin sanırım dr.a hayırlı sağlıklı mutlu haberini bekliyorum. normal doğum mu düşünüyorsun bir aksilik olmazsa inşAllah.
Evet canım yarın gidicem dr. İnşallah normal istiyorum bi aksilik olmadığı sürece. Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah

Sakin bi doktor bi de. Hareketleri cok masallah bu doktora da salladi yumrugu :)
Sagsaglim gelsinlerde. Bi de dogunca uyudular mi tamamdir
Benimkide tekmemi yumrukmu sallıyo herdefasında. Yarın unutmazsam şu sağ tarafımdan kolmu-bacakmı bişeyleri sallıyo sipsivri çıkıntı yapıo, sorucam bakıyım nesi o??yarın olsunda haber veririm inşallah

Kontrolumuzden geldik bebisimiz 2,500 kg olmuş.ama plesantamiz biraz fazla yaşlanmış şimdilik sıkıntı yok ama haftaya tekrar çağırdı.suyunu ve kilo alımına bakacak.Inşallah sorun çıkmazda 37.haftaya tamamlar kuzum.
Ters te dönmüş :)
Çok heyecanlı çok insallah güzel geçer dogumlarimiz.

Maşallah kilosu çok iyi değil mi?
Allah korusun sagsalim gelsin insallah..

Kizlar biz gecen persembe gittik kilosu 1650 dedi Bakiyorum haftamiz ayni olanlardan kucuk bi de mesaneme vuruyor heralde dunden beri defalarca gittim wc ye hatta bazen altima kaciracagim diye kosarak gidiyorum.Sizde de oluyor mu?

merhaba kızlar sürekli ağrılı sızılı bir gündü.üstüne annemin yaptıkları Allah ıslah etsin yaa gerçekten böyle bir anneye sahip olmak çok yıpratıcı hele şu koşullardayken

Kizlar biz gecen persembe gittik kilosu 1650 dedi Bakiyorum haftamiz ayni olanlardan kucuk bi de mesaneme vuruyor heralde dunden beri defalarca gittim wc ye hatta bazen altima kaciracagim diye kosarak gidiyorum.Sizde de oluyor mu?
dr un bişey demedimi canım senin kilosu az diye falan.hani anne ve babanın yapısına göre çocuk milyon olabiliyormuş yaöyle olabilir.bende yazdım hatta bugün alt taraf doğru düşecek sanıyorum wc ihtiyacım oluyor hemen.hemen hemen herkeste oluyor bence

Bende de oluyor bu sürekli lavabo isteği uyanıyor. . Kilosuna takılma sen yeter ki sağlıkli olsun... çok kilolu olması daha saglikli olduğu anlamına gelmez

merhaba kızlar sürekli ağrılı sızılı bir gündü.üstüne annemin yaptıkları Allah ıslah etsin yaa gerçekten böyle bir anneye sahip olmak çok yıpratıcı hele şu koşullardayken
Normal kosullarda anne en büyük destekcı sende durum tam tersi sanırım. .
Zaten şu durumdayken uzak kal biraz en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…