5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

yok gülüm 7 göbeğe kadar çekermiş ya tamamen kısmet sağlıklı olsunlarda yeter ki :dua:eşim hep şey diyor sizin tarafa çekerse hep renkli gözlü sarışında bizim tarafa çekerse yandık diye:-)
Belli olmuyor ya benim annem mavi babam ela ve hepimiz mavi gözlüyüz eşimdede annesi mavi babası kahve eşim yeşil kardeşi mavi gözlü :KK66:

Kızlar gece nasıl yatıyorsunuz? Sağa dönsem kuzumun bir tarafları ni hissediyorum sola dönsem de böyle ee sirt üstü nefes nefese yatamiyorum zaten ki bebek için de iyi değil nasıl yatıcam bilemedim
Kuzum mecbur ya sağa ya sola yatacagız cumartesi doktora sordum sola yatmaktan kolım koptu sağa yatımmı die sırt üstü ve yüzüstü yatmada ne yaparsan yap dedi sağa yatmakta sıkıntı yok dedi

Selam kızlar ya benim iznim bitti iş yerindeyim 2 hafta daha çalışıp öle cıkayım diyorum izne :) doktor rapor vermeyi teklif etti ama biraz daha çalışıp beneğimle zaman geçireyim dedim iş yerindede cok zor oluyor uykusuz :KK43:
bende zorlansamda yıllık ızın almamak ıcın boğuşuyorum resmen bıraz daha dişimi sıkayım bebişler için katlanıcaz mecbur

Kuzum mecbur ya sağa ya sola yatacagız cumartesi doktora sordum sola yatmaktan kolım koptu sağa yatımmı die sırt üstü ve yüzüstü yatmada ne yaparsan yap dedi sağa yatmakta sıkıntı yok dedi

Ama bir yerleri çıkıyor üstüne yatamiyorum..
Bende sordum doktoruma üstüne yatıyor gibi hissediyorum dedi o zaten buna izin vermez rahat ol dedi.. hareket ediyor rahassiz ettiğimi dusunuyorum

bu doktora ilk defa gidicem diğeri göstermişti. benim ki hiç yüzünü göstermedi ya elleri ile yüzünü kapatıyor hep. inşallah bu sefer görürüz :)
Canım günaydın ben bu sabah seni rüyamda gördüm :anneadayı: ne hikmetse watsaapta ki fotonda kapalıydın ama seni açık gördümm :halay: nasılsın bakalım? Hakan beyemi gitçeksin bugün? O pek göstermiyo bebeği haberin olsun :işsiz: ama istediğin gibi soru sor hepsine çok güzel cevap veriyo ama yüzünü görmedim falan dersen belkide gösterir. İnşallah güzel geçer :KK66:

ayy kızlar bizim eşimle aramızda hep geçer bunun şakası yaa eşim diyor ikimizden nasıll bişey çıkacak asyaa:KK70:ben sarışın yeşilgöz eşim esmer yeşil göz.bakalım ne çıkacak:-)
Oo seninki kesin renkli olacak canım ozaman :emir_bebek: bizimde ben maviş sarışınım eşim kumral kahve gözlü, inşallah bana benzer gözleri geri kalanı babası olsun :dua::dua: Yeğenimin gözleri aynı benimki, abimde maviştir karısı kahve yeğenim aynı ben :KK76: bizimkide inşallah bana benzerrr :KK200:

Kızlar ben en son tartildigimda toplam 8 kilo almıştım. .. ama suan cok ağırlaştıgimi hissediyorum.. hayalim de 8 le bitirmek vardı ama mümkün değil artik

Oo seninki kesin renkli olacak canım ozaman :emir_bebek: bizimde ben maviş sarışınım eşim kumral kahve gözlü, inşallah bana benzer gözleri geri kalanı babası olsun :dua::dua: Yeğenimin gözleri aynı benimki, abimde maviştir karısı kahve yeğenim aynı ben :KK76: bizimkide inşallah bana benzerrr :KK200:
Maşallah renkli doğma şansı çok yüksek .. Bende kahverengi eşim ela ama ailesinde mavi göz lu çok mesala kayinbabam kaynim eşimin amcaları amcacocuklari hep mavi... mucize mi acaba bizim için :)

Kızlar gece nasıl yatıyorsunuz? Sağa dönsem kuzumun bir tarafları ni hissediyorum sola dönsem de böyle ee sirt üstü nefes nefese yatamiyorum zaten ki bebek için de iyi değil nasıl yatıcam bilemedim
Ahh canım ahhh :bicak: gece ytmaya korkuyorum artık. 5 tane yastıkla zor rahatımı buluyorum. Birde bu havada sivrisinek çıktı başıma. Zor günler için saklanmış heralde perdeyee:KK70::KK70: dün gece birde onunla uğraştım. Sol bacak pert bende de. Artık hissetmiyorum bacağı :KK61:

Maşallah renkli doğma şansı çok yüksek .. Bende kahverengi eşim ela ama ailesinde mavi göz lu çok mesala kayinbabam kaynim eşimin amcaları amcacocuklari hep mavi... mucize mi acaba bizim için :)
İnşallah canım ya bence renkli olabilir :dua:biz göçmeniz bunun içinde baba tarafımın sülalesi mavi gözlü, anne tarafımdanda sadece annem ve teyzem kahve gözlü diğer dayımlar falan hep maviştir. Sülaleden gelen bi mavi gözlülük var ama eşimin genleri baskın olursa kahve gözlü olma olasılığı yüksek. Eşimde der gözleri seninki gibi olsun başka bişi istemem diye. :dua::dua: Sağlıklı olsun inşallahda yinede insan şöyle böyle olsun istiyor :KK76:

Kizlar tunaydin yuruyus yapmaya basladinizmi ben basladim ama yuruyus yaparken karnim cok kasilio sizdede ole oluomu

Canım günaydın ben bu sabah seni rüyamda gördüm :anneadayı: ne hikmetse watsaapta ki fotonda kapalıydın ama seni açık gördümm :halay: nasılsın bakalım? Hakan beyemi gitçeksin bugün? O pek göstermiyo bebeği haberin olsun :işsiz: ama istediğin gibi soru sor hepsine çok güzel cevap veriyo ama yüzünü görmedim falan dersen belkide gösterir. İnşallah güzel geçer :KK66:

hayır olsun canım benim ya. kapalıyım evet. iyiyim şükür ya yoğunluğu atlattık. Hakan beye gidicem dicem tabi ya. çocuk kime benziyor merak ediyorum. inşallah güzel geçer çıkınca yazarım. :)

sen nasılsın ? nasıl gidiyor ?

Ahh canım ahhh :bicak: gece ytmaya korkuyorum artık. 5 tane yastıkla zor rahatımı buluyorum. Birde bu havada sivrisinek çıktı başıma. Zor günler için saklanmış heralde perdeyee:KK70::KK70: dün gece birde onunla uğraştım. Sol bacak pert bende de. Artık hissetmiyorum bacağı :KK61:
Ben bu zor günler için detani yanımdan ayirmiyorum :) kramp mi giriyor

X