Ben akşamları olan seansımı eşime sürdürdüm hep :) sabah öğlen kendim sürdüm akşam eşim yaptı sağolsun vucud nemli kalmadığı için çaylıyor birde birden kilo almadıığım içinde çatlamamış olabilirim ayda 1 kilo falan aldıö nerdeyse düzenli oldu birazYok yok daha olmaz insallah.
Ben çok savsaklamisim aklıma geldiğinde surersem böyle olur
Canım 10.haftamdan beri kullanıyorum hatta ozamanlar yazmıştım buraya ama yakın arkadaşım 1,5 -2 sene içinde 2 doğum yaptı o önermişti onunda bir tane bile çatlağı olmamıştı. Onun tavsiyesiyle almıştım hemde 15₺ civarıydı. Bünyeden bünyeye değişir diyodum bende kesin olur çatlak diyodum ama Allaha şükür şimdilik yok. Hemde 2 günde bir falan kullanıyorum.Ayy keşke daha önceden danissaydim sizlere ne mutlu sana.
Ahh ahh ne güzelBana doktor en başta hedef verdi 75 i geçmeyecegiz die iştahım hiç açılmadı ama yiyip yiyip doymuyorum olmadı bende cok yediğim zaman mideme baskı yaptı kaburgalarım canım acıdı o yüzden almadım bende doktor eve giderken kilonun 5 ini vermiş olursun diyor ama bakalım
Bende sadece göbekten ibaretim boyum zaten 1.68 ince bir bayandım suan basket topu yutmuş gibiyim yanlarımda genişlemedi popom falanda aynı duruyor gecen denedim pantolonlar bacaklarımdan cıkıyor ama tabisi kapanmıyor eşofmanlarımı falan giyebiliyorumAhh ahh ne güzelhamile kalmadan hep dikkat edicem çok kilo almıcam diyodum ama olmadı. Bende 61,5 la hamile kaldım şu an 75-76 arasındayım. Daha fazla almasam baride yediğim içtiğim bebeğime gitse. Sadece göbek olarak görünüyorum yalnız gören çok kilo almamışsın diyo, 15 deyince söylicek bişi bulamıyolar
Bende sadece göbekten ibaretim boyum zaten 1.68 ince bir bayandım suan basket topu yutmuş gibiyim yanlarımda genişlemedi popom falanda aynı duruyor gecen denedim pantolonlar bacaklarımdan cıkıyor ama tabisi kapanmıyor eşofmanlarımı falan giyebiliyorum
Senin boyun varmış canım, benim boy 1.63 basenler vardı zaten ama benim göbek geniş birazda aşağıda duruyodu en baştan beri, herkes kız mı olacak diyo hayır diyorum ama yanlara çıkıntılık ediyo benim oğlan. Doğumdan sonra illa vericez bakalım. Tabi süt olsun falan diye tatlıya falan abanmasam bariii
Tabi aynen öyle verirsin mutlaka.bebis almış zaten senin en güzeli.doktorum boşuna bana kizmiyo her gidisteBana doktor en başta hedef verdi 75 i geçmeyecegiz die iştahım hiç açılmadı ama yiyip yiyip doymuyorum olmadı bende cok yediğim zaman mideme baskı yaptı kaburgalarım canım acıdı o yüzden almadım bende doktor eve giderken kilonun 5 ini vermiş olursun diyor ama bakalım
Ya boşver kaç kere rahat rahat yiyecegiz alalıö veririz nasıl olsa annelerimiz nasıl vermiş :)Tabi aynen öyle verirsin mutlaka.bebis almış zaten senin en güzeli.doktorum boşuna bana kizmiyo her gidiste
Benım 11 oldu 15le bitiririm gibi geliyorKaç kilo aldınız kızlar ?
:))) benim annem aynen duruyoYa boşver kaç kere rahat rahat yiyecegiz alalıö veririz nasıl olsa annelerimiz nasıl vermiş :)
Aynen ben de o durumdayım ve herkes erkeğe benziyor diyor halaAhh ahh ne güzelhamile kalmadan hep dikkat edicem çok kilo almıcam diyodum ama olmadı. Bende 61,5 la hamile kaldım şu an 75-76 arasındayım. Daha fazla almasam baride yediğim içtiğim bebeğime gitse. Sadece göbek olarak görünüyorum yalnız gören çok kilo almamışsın diyo, 15 deyince söylicek bişi bulamıyolar
Maşallah tatlim.valla harita gibi oldu her yerim.Neyse artık yapacak bişey yok ne diyim :) ama bakicam dediğin yağa merak ettim :)Canım 10.haftamdan beri kullanıyorum hatta ozamanlar yazmıştım buraya ama yakın arkadaşım 1,5 -2 sene içinde 2 doğum yaptı o önermişti onunda bir tane bile çatlağı olmamıştı. Onun tavsiyesiyle almıştım hemde 15₺ civarıydı. Bünyeden bünyeye değişir diyodum bende kesin olur çatlak diyodum ama Allaha şükür şimdilik yok. Hemde 2 günde bir falan kullanıyorum.
Fit anne olmak istiyorum ama çok da umursamıyorum acıkcası40 kı cıktıktan sonra bebişlere kendimiz bakarsak kesin kilo veririz uykusuzluk düzensiz yemek yeme sürekli bebekle ilgilenme koşuşturma ile verilir kesin :)
Evet bende de oluyor elimle tutuyorum hatta kendımcekızlar bazen bebiş öyle baskı yapıyorki sanki aşağı düşecekmiş gibi hissediyorum sizdede öyle oluyor mu?