5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Yok yok daha olmaz insallah.
Ben çok savsaklamisim aklıma geldiğinde surersem böyle olur
Ben akşamları olan seansımı eşime sürdürdüm hep :) sabah öğlen kendim sürdüm akşam eşim yaptı sağolsun vucud nemli kalmadığı için çaylıyor birde birden kilo almadıığım içinde çatlamamış olabilirim ayda 1 kilo falan aldıö nerdeyse düzenli oldu biraz

Ayy keşke daha önceden danissaydim sizlere ne mutlu sana.
Canım 10.haftamdan beri kullanıyorum hatta ozamanlar yazmıştım buraya ama yakın arkadaşım 1,5 -2 sene içinde 2 doğum yaptı o önermişti onunda bir tane bile çatlağı olmamıştı. Onun tavsiyesiyle almıştım hemde 15₺ civarıydı. Bünyeden bünyeye değişir diyodum bende kesin olur çatlak diyodum ama Allaha şükür şimdilik yok. Hemde 2 günde bir falan kullanıyorum.

Ahh ahh ne güzel hamile kalmadan hep dikkat edicem çok kilo almıcam diyodum ama olmadı. Bende 61,5 la hamile kaldım şu an 75-76 arasındayım. Daha fazla almasam baride yediğim içtiğim bebeğime gitse. Sadece göbek olarak görünüyorum yalnız gören çok kilo almamışsın diyo, 15 deyince söylicek bişi bulamıyolar

Bende sadece göbekten ibaretim boyum zaten 1.68 ince bir bayandım suan basket topu yutmuş gibiyim yanlarımda genişlemedi popom falanda aynı duruyor gecen denedim pantolonlar bacaklarımdan cıkıyor ama tabisi kapanmıyor eşofmanlarımı falan giyebiliyorum

Senin boyun varmış canım, benim boy 1.63 basenler vardı zaten ama benim göbek geniş birazda aşağıda duruyodu en baştan beri, herkes kız mı olacak diyo hayır diyorum ama yanlara çıkıntılık ediyo benim oğlan. Doğumdan sonra illa vericez bakalım. Tabi süt olsun falan diye tatlıya falan abanmasam bariii

kızlar kolum çok ağrıyor ya eklem yerleri çokk fenaa.napabilirim acaba

ya veriyorsun illaki ben ergenlik dönemimde 75 kiloya cıkıp inmiş biriyim cok takmamak lazım :) günde 1 saat yürüyüş yapmak şart ama

Tabi aynen öyle verirsin mutlaka.bebis almış zaten senin en güzeli.doktorum boşuna bana kizmiyo her gidiste

Aynen ben de o durumdayım ve herkes erkeğe benziyor diyor hala

Maşallah tatlim.valla harita gibi oldu her yerim.Neyse artık yapacak bişey yok ne diyim :) ama bakicam dediğin yağa merak ettim :)

kızlar kilo dediğiniz nedir hele bir koşuşturma uykusuzluk bakın nasıl gidiyor ama sabırla ilk 6 ay ancak vucut ödemi atar.yeter ki yavrular sağsağlim dünyaya gelsinler

Ben toplamda 10 aldım sanırım açıkcası Dr herseferınde tartıyor ama çok aklımda tutmuyorum kilodur alınır verilir diye düşünüyorum

kızlar bazen bebiş öyle baskı yapıyorki sanki aşağı düşecekmiş gibi hissediyorum sizdede öyle oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…