5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bayanlar, son adet tarihimden 5 gün sonra bakılan bhcg 4690 çıktı. adetimden 5 gün önce bakılan da 52 idi. ilkinin düştüğünü doktora söyledim o da bana progestan verdi. henüz kullanmaya başlamadım. kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, sersemlik hali yapabilir dedi doktor. kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.sadece gece yatarken al dedi.
Bende kullanıyorum canim 100mg olanindan günde 3tane gündüz 1 gece 2 tane birden.evet baş dönmesi yapıyo hemen uzaniyorum aldıktan 1-2 saat arasında oluyo ama başımın dönmediği zamanlarda oluyo.ilk 3ay kullanacakmisim.

Hamile bayanlar oncelikle hayırlı olsun ve bebislerimiz sağ salim kucağınıza alin:KK68: sizlere bi sorum olacak. Hamile olduğunuz ilk haftalar kasiginizin solunda yada sağında hafif şişlik ve batma var mıydı. Cevap verirseniz çok sevinirim :KK22:
Batma bende de vardi ama sislik yoktu..

ogün acile gittiğimde dr um alamıyorum kalp atışını deyince o andan itibaren enerjim düştü keyifsizim,nasıl olacak bilmiyorum zar zor hamile kalıyorum zaten tedavilerle ne şekilde ama hamile kalıncada problem çıkıyor,çok yıprandım
Kiyamam ...bozma moralini yarın inşallah gönlüne gore geçer.

İnşallah her şey yolunda gider İyi düşünün... Ben de geçen Perşembe predictor early ile öğrendim hamile olduğumu. Son regl tarihim 15 Mart 31 günde bir adet görüyorum aslında, 15 Nisanda beta hcg 170,80 di, bugün 480,20 doktorum her şey yolunda, iki gün sonra tekrar ölçüp artışını izleyeceğiz dedi. Daha ne kadar test yapıcaz bilem var mı? İki günde bir yürek dayanmıyo heyecana Sizlerin nasıldı değerleriniz? İlk muyanenize ne zaman girdiniz? Çok heyecanlıyım☺️

Benim doktorum beklenen adet gününde beta hcg me baktı 210,4 çıktı "hayırlı olsun" dedi bir hafta sonra da gittik ilk kontrolümüze, keseyi gördük canım.. kanımı takip etmedi yani. 25 nde de kalp atışı için gideceğiz kısmetse...

Bu progestanı neden kullanıyorsunuz önceden düşük yapınca mı? benim de bir önceki düşmüştü dr vermedi öyle bişey neden acaba ya :KK64:

Bu progestanı neden kullanıyorsunuz önceden düşük yapınca mı? benim de bir önceki düşmüştü dr vermedi öyle bişey neden acaba ya :KK64:
ben ilki düşük dediğim için verdi, şu an kese düzenli dedi. her şey yolunda görünüyor ama düşük riskine karşı progestan kullan dedi. acaba bişey gördü de bana mı söylemedi. şimdi içime kurt düştü.

ben ilki düşük dediğim için verdi, şu an kese düzenli dedi. her şey yolunda görünüyor ama düşük riskine karşı progestan kullan dedi. acaba bişey gördü de bana mı söylemedi. şimdi içime kurt düştü.
Yok canım nette araştırdım şimdi ilki düşük olunca her ihtimale karşı veriyorlarmış benim doktorda bir sorun var sanırım cumaya bi gidip soracağın.

Benim de köpeğim var hem de büyük boylardan. neyseki eşim herşeye yardım ediyor. aile büyükleri köpekten kurtulun demeğe başladı ama 8 yıldır bebekliğinden beri bizimle köpeğimiz hiç vermeye niyetimiz yok.
benımkı de büyük boylardan bide iri boylardan :KK70: cinsi ne ? bizimkilerde cocugun agzına kılı kaçar dıyo kaçsın olmaz bısey dıyorum kızıyolar sınır oluyorum. öpüyorum kızıyolar lan ben onla aynı kaşıktan yemek yıyom :KK70:

Benim daha önce bir gebeliğim ya da düşüğüm olmamıştı bu ilk :nazar::anneadayı: yine de doktorum verdi önlem için. Bir tane yatmadan once alıyorum. Maksat; düşük riskini en aza indirmek.

benımkı de büyük boylardan bide iri boylardan :KK70: cinsi ne ? bizimkilerde cocugun agzına kılı kaçar dıyo kaçsın olmaz bısey dıyorum kızıyolar sınır oluyorum. öpüyorum kızıyolar lan ben onla aynı kaşıktan yemek yıyom :KK70:

benimki samoyed . en tüylü köpeklerden :KK70: ama hiç sorun değil köpeği ilk bir yıl bebişin odasına sokmazsın olur biter. aileler bebişler doğunca daha çok baskı yapacaklar köpek için allah yardımcımız olsun

Benim daha önce bir gebeliğim ya da düşüğüm olmamıştı bu ilk :nazar::anneadayı: yine de doktorum verdi önlem için. Bir tane yatmadan once alıyorum. Maksat; düşük riskini en aza indirmek.
tedbirli doktorları seviyorum ben çok takıntılıyım çünkü. benimki niye vermedi ya nedenn.. eşim de evhamlanma hemen vardır bir bildiği diyor sülalesi rahat :KK70:

Tatlım inanki bu yazdigin beni çok rahatlattı. Çok teşekkür ederim sana. Aynısı şuan bende oluyor ve çok korkuyorum. Sence hamilemiyimdir. Senin öyle olduğunda doktor hamile olduğunu mu söyledi canım. Test yaptinmi o zaman ve nekadarlikti bebis :) bende korkuyorum kötü bise var diye inanki sabahtan beri :KK43:
Canım dr a gittiğimde hamile olduğumu biliyordum. Bu şişliği fark etmeden 2-3 gün önce test yapmıştım. Şişliği fark ettiğimde yaklaşık 4 haftalıktı sanırım...

bayanlar, son adet tarihimden 5 gün sonra bakılan bhcg 4690 çıktı. adetimden 5 gün önce bakılan da 52 idi. ilkinin düştüğünü doktora söyledim o da bana progestan verdi. henüz kullanmaya başlamadım. kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, sersemlik hali yapabilir dedi doktor. kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.sadece gece yatarken al dedi.
Korkma eğer vaginal yolla alırsan hiç bir yan etkisi olmuyor. Ben 4 gündür sabah 200 mg akşam 200 mg alıyorum. Dr oral yolla alırsan mide bulantısı,sersemlik ve baş dönmesi yapar dedi ve vaginal yoldan almamı tavsiye etti cnm

benimki samoyed . en tüylü köpeklerden :KK70: ama hiç sorun değil köpeği ilk bir yıl bebişin odasına sokmazsın olur biter. aileler bebişler doğunca daha çok baskı yapacaklar köpek için allah yardımcımız olsun
Bende de st.bernard var 3 aylık henüz ve şimdiden 13 kg.

Bende de st.bernard var 3 aylık henüz ve şimdiden 13 kg.

bahçeli mi evin ? başka türlü o kocaman tüy yumağı ile başedilmez :KK70: benim köpiş 35 kilo koca göbişli bir teyze artık 8 yaşında :KK70: bebeklerimiz köpişlerimizle oynaya oynaya büyürler inşallah

Kızlar suan sinirden ölmek üzereyim benim bi eltim var annesi ve kendi kem gözlü biz karar aldık kaynananm ve diğer eltiö 3 ay dolmadan hamileliği ona söylemeyelim die eşimde kardeşine ağzından kacırmış kaynımı cok severim bu kem gözl0de bana mesaj atmış sahte canımlar cicimler vsler ki eşim kardeşine özellikle tembih etti eşine söyleme die benim özelimi istemediğim bi insanla nasıl paylaşır ya

Kızlar suan sinirden ölmek üzereyim benim bi eltim var annesi ve kendi kem gözlü biz karar aldık kaynananm ve diğer eltiö 3 ay dolmadan hamileliği ona söylemeyelim die eşimde kardeşine ağzından kacırmış kaynımı cok severim bu kem gözl0de bana mesaj atmış sahte canımlar cicimler vsler ki eşim kardeşine özellikle tembih etti eşine söyleme die benim özelimi istemediğim bi insanla nasıl paylaşır ya
Canım sevinçle olmuştur eşinin bir suçu yok sen sakin ol inşallah bebişini sağ salim kucağına alacaksın :emir_bebek:bol bol nazar duası oku o kişinin gözü değmesin :nazar: Rabbim koruyacaktır meleğini :KK200:

X