Canım sakin ol Allah esirgesin bu kadar korkmayın rabbim nasip ettiyse olur zaten sen dua et dinlen bol bolÖyle dimi? Kanama hemen olur dimi? Ay inşallah Can'ım Allah sesini duysun
Ağrı azaldı. Uzanıyorum iki saattir. Lavaboya gittim kan yok çok şükür. Ay inşallah bi zarar gelmemiştir. Sağolun canım yaCanım kanama yoksa korkma ama kasıkyta cok agrın varsa bi git doktora
Canım valla ağrı oldu diye korktum. Henüz tam da geçmedi. Hayırlısı ne diyeyim. Allahım yardım etsin. Sağol canım.....Canım sakin ol Allah esirgesin bu kadar korkmayın rabbim nasip ettiyse olur zaten sen dua et dinlen bol bol
Vicdanını rahat hissediceksen bırakma yani yarın bigün cocuk doğunca bi hastalığı çıkarsa diye düşün ona göre karar verbirde bir sorunum daha var benim sigara hamile olduğumu öğrenene kadar günlük 1 pk gidiyordu şimdi günlük en fazla 3 tane içiyorum doktora söyledim bırakman lazım diyo yoksa Allah korusun düşük olur diyo nasıl yapacam akıl verin bana çok korkuyorum birşey olacak diye
Yapıldı sonuç bu. Kan testi istediler tekrardan.Vajinal muayene atmedimi
canım ilk gebeliğimde vakinal müdahale sonrası bebeğimi kaybettim. Bence bundna sonra o muayneye girmeYapıldı sonuç bu. Kan testi istediler tekrardan.
daha önce de yazmıştım. sigarayı asla boğazından geçirme,ağzında bekleterek üfle ve içerken sigaranın çocuğa zarar verdiğini ve beyin ve vücut gelişimini etkilediğini,sigara yüzünden düşük yapıp bebeğini kaybedebileceğini vs düşün.2-3 gün sonra tiksinip bırakacaksın ama içine çekmemen önemli.birde bir sorunum daha var benim sigara hamile olduğumu öğrenene kadar günlük 1 pk gidiyordu şimdi günlük en fazla 3 tane içiyorum doktora söyledim bırakman lazım diyo yoksa Allah korusun düşük olur diyo nasıl yapacam akıl verin bana çok korkuyorum birşey olacak diye
Dış gebelik tehlikem oldugu için muayene olmak zorunda kaldım.Baya da konuşma olmuş
canım ilk gebeliğimde vakinal müdahale sonrası bebeğimi kaybettim. Bence bundna sonra o muayneye girme
Bende aynen o korku yüzünden olmuştum ama inşallah rabbim korusun bebeklerimizi Can'ım. Haftaya perşembe benim dr görüşmem var bakalım ben ne yapacağım inşallah ultrasonda normal bir şekilde görülür. Ayrıca bir sorum olacak. İlk gebeliğim de kan uyuşmazlığı da vardı fakat düşük sonrası iğne olmadım. Bu hamileliğimde ne Zaman olmam gerekiyor bilen var mı? Perşembe gününe kadar geç kalmış olmam inşallah henüz tahminen 4 haftalık falandırDış gebelik tehlikem oldugu için muayene olmak zorunda kaldım.
Bende 7 8 tane iciyordum 1 taneye duyurmuştur buradan bi arkadaş yazmıştı" sigara icmezsem ben ölmek ama bebeğim olur" çok doğru söylemiş miladın oldu aklıma bile gelmiyor birkaç gundur ...sende öyle düşün bencebirde bir sorunum daha var benim sigara hamile olduğumu öğrenene kadar günlük 1 pk gidiyordu şimdi günlük en fazla 3 tane içiyorum doktora söyledim bırakman lazım diyo yoksa Allah korusun düşük olur diyo nasıl yapacam akıl verin bana çok korkuyorum birşey olacak diye
Çok geçmiş olsun Rabbim korur meleğiniAğrı azaldı. Uzanıyorum iki saattir. Lavaboya gittim kan yok çok şükür. Ay inşallah bi zarar gelmemiştir. Sağolun canım ya
Evet 3 tane dedi çoğul gebelik dedi ama çok uçaklar bebek bile görünmüyor dediler bakalım ins hayirlisiyla olur.3 kese mi yazmışsın yanlış mı yazmışsın eğer öyleyse üçüz olmaz mı ya o Zaman'da küçük olmaları normaldır diye düşünüyorum bekle bakalım bol bol dua et Hakkı'nda hayırlısı olsun
inşallah bir sıkıntı çıkmaz şimdi nasıl oldun?Evet uzandım sakinleşmeye çalışıyorum. İnşallah kan man gelmezsağol canım ya bu desteğiniz bile iyi hissettiriyor
Hadi hayırlısı olsun Can'ım benim ayyyy ne güzel Allah'ıma emanet hepsi inşallah küçük olması normal bence 3 tane anca büyüyordurEvet 3 tane dedi çoğul gebelik dedi ama çok uçaklar bebek bile görünmüyor dediler bakalım ins hayirlisiyla olur.