5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

korkma canım benimde öyle ağrılı oldu ve halada daha ağrım var korkma canım Allahım korur kendini fazla yorma ayakta durma

Vicdanını rahat hissediceksen bırakma yani yarın bigün cocuk doğunca bi hastalığı çıkarsa diye düşün ona göre karar ver

Kızlarr bugünki kontrolden sonra doktorum beni ebeye yönlendirdi ve hastanede Gebe Okulu adı altında dersler veriliyomuş her perşembe hamilelik süreci oluşumu, ay ay gelişimleri, doğum öncesi-sonrası loğusalıkla ilgili konularda dersler olucakmış. Devlet hastanesinde böyle bir uygulama mutlu etti gerçekten beni 2 hafta sonra bende başlıyorumm )) gebelikle ilgili herşeyi öğrenicez inşallah

daha önce de yazmıştım. sigarayı asla boğazından geçirme,ağzında bekleterek üfle ve içerken sigaranın çocuğa zarar verdiğini ve beyin ve vücut gelişimini etkilediğini,sigara yüzünden düşük yapıp bebeğini kaybedebileceğini vs düşün.2-3 gün sonra tiksinip bırakacaksın ama içine çekmemen önemli.

Dış gebelik tehlikem oldugu için muayene olmak zorunda kaldım.
Bende aynen o korku yüzünden olmuştum ama inşallah rabbim korusun bebeklerimizi Can'ım. Haftaya perşembe benim dr görüşmem var bakalım ben ne yapacağım inşallah ultrasonda normal bir şekilde görülür. Ayrıca bir sorum olacak. İlk gebeliğim de kan uyuşmazlığı da vardı fakat düşük sonrası iğne olmadım. Bu hamileliğimde ne Zaman olmam gerekiyor bilen var mı? Perşembe gününe kadar geç kalmış olmam inşallah henüz tahminen 4 haftalık falandır

Bende 7 8 tane iciyordum 1 taneye duyurmuştur buradan bi arkadaş yazmıştı" sigara icmezsem ben ölmek ama bebeğim olur" çok doğru söylemiş miladın oldu aklıma bile gelmiyor birkaç gundur ...sende öyle düşün bence

Evet 3 tane dedi çoğul gebelik dedi ama çok uçaklar bebek bile görünmüyor dediler bakalım ins hayirlisiyla olur.

Ya kizlar bi lekelenmem falan yok fakat arada adet sancisi gbi karnima agri giriyo sonra geciyo sizlerdede var mi

Hepinize selamlar kızlar inşallah sorunsuz bir şekilde miniklerimize kavuşuruz benim gibi kuyruk sokumu, bel, sırt ve bacak ağrısından muzdarip olan var mı merak ettim normal mi bunlar? Bugün kadın doğum ve iç hastalıklarına gittim sadece dolgit diye bir krem verdiler o da çok işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…