5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

37 yaşındayım evet ilk bebeğim bende biliyorum içmemem gerektiğini ama işte olmuyor gerçekten kendimle ciddi savaş veriyorum amq şu an için başaramadım henüz

Ben öyle oldum her an adet olacak gibiydim ama olmadım
ben de adet günüm gelmeden deger baktırmıştım 52 idi, henuz kontrol bhcg baktırmadım ve adetim tam 3 gün gecikti, arada karnımın sağ alt tarafında adet olacakmışım gibi sancım olup geçiyor ama bu yaklaşık 10 gundur var.yerleşme ağrısı olsa bu kadar sürermiydi. cumartesi günü bir hocadan randevu aldım ona gidicem bakalım hayırlısı, ilki düşmüştü o yuzden tedirginim biraz

gözün aydın,başka belirtilerin var mıydı?

37 yaşındayım evet ilk bebeğim bende biliyorum içmemem gerektiğini ama işte olmuyor gerçekten kendimle ciddi savaş veriyorum amq şu an için başaramadım henüz
Bende sigara tiryakisi olarak hamile kaldım ve öğrendikten sonra 10 gün içinde azaltarak bıraktım inşallah sizde basarirsiniz. Ben sigara icmezsem ölmem ama içersem bebeğim ölebilir diyerek kendimi teskin ettim. Size de öneririm.

Bende sormak istiyordum sizlere bende 1 tene yarım yamalak iciyorum günde onuda bir alamadım...öğrenmeden 8 tane falan iciyorum inşallah onuda bırakırız allah yardımcımız olsun

arkadaşlar hamilelik takvimini yazdıklarımın altına ekleyemiyorum. ne yapmam lazım

ben bugün hcg baktırdım 477 olmuş. pazartesi 150 ydi. artış iyi mi sizce? bat 10nisandı . üstünden 4 gün geçmesine rağmen düşük bir değer mi acaba?
hiç belirtim yok

ben bugün hcg baktırdım 477 olmuş. pazartesi 150 ydi. artış iyi mi sizce? bat 10nisandı . üstünden 4 gün geçmesine rağmen düşük bir değer mi acaba?
hiç belirtim yok
Yok canım gayet iyi bi değer. Hayırlı olsun bebişin:)

hiç belirtim yok
gün aşırı az en%60 artması beklenir.gayet iyi Allah tamamına erdirsin.kafana takma hamileliğin keyfini çıkart.

Ben de test yaptım. Pozitif çıktı allah a şükür olsun.sanırım 5 haftalik sat 8 mart.ama doktora geç gitmeyi düşünüyorum .çünkü bir düşük yaptım. Allah bunu nasip eder inşallah

Ben de test yaptım. Pozitif çıktı allah a şükür olsun.sanırım 5 haftalik sat 8 mart.ama doktora geç gitmeyi düşünüyorum .çünkü bir düşük yaptım. Allah bunu nasip eder inşallah
Dr a geç gitme ki kullanman gereken ilaçlara hemen başlayabilesin.daha önce düşük yaşadığın için önemli. ama alttan muayene olma.

Folik asit evde var onu kullanıyorum .geç gidicem çünkü terslik olursa tekrar heveslenmek istemiyorum.

Folik asit evde var onu kullanıyorum .geç gidicem çünkü terslik olursa tekrar heveslenmek istemiyorum.
bak gülüm benimde 1 kaybım var ve dr göbekten iğne verdi kan pıhtılaşması için ve birde progestan verdi erken geldiğin iyi olmuş dedi bence hiç zaman kaybetme

Ben de bir tiryakiydim seni anlıyorum ama bırakmaya çalış ben 3 ay önce bıraktım bebek tedavisine başladığımda. Günde en az 1 pkt içerdim ama vicdan azabı çekmek istemedm şu an huzurluyum

kızlar bisey soracam adetim 1 gun gectı dün hcg 32.55 normal mi ? bugun farklı bı yerde verdım hcg 30 cıktı labaravardan labaratuvara degısırmı

kızlar bisey soracam adetim 1 gun gectı dün hcg 32.55 normal mi ? bugun farklı bı yerde verdım hcg 30 cıktı labaravardan labaratuvara degısırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…