5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

2016 Aralık anneleri sayfaları ama benim kızım 34+0 da doğdu.
Yüksek ihtimal bu da ekim sonu gelecek gibi duruyor.
Bu arada kızım daha 11 aylık :)

Kalp atışını duyan arkadaşlar var sanırım. Cuma günü bende kontrole gideceğim tekrar. Geçen hafta kese bile silik durumdaydı. İnş bu hafta daha olumlu geçer kontrolümüz. Kalp atışını duymadığımdan geriliyor biraz. İlkinde ciddi sıkıntılar yaşamıştık çünkü. İnşallah bu rahat geçer.

Yarin öğleden sonra 4 te randevum var 5+4 olmuş olcam inşallah karindan biseyler görebiliriz ... geçen hafta 4+3 te görmemiştik. ..şimdiden heyecanliyim
Yarın bende gideceğim canım inşallah. Geçen hafta 4+4 idim bende. Bişi görememiştik. Bende çok heyecanlıyım :)

Yarin öğleden sonra 4 te randevum var 5+4 olmuş olcam inşallah karindan biseyler görebiliriz ... geçen hafta 4+3 te görmemiştik. ..şimdiden heyecanliyim
Kızlar yarın doktora gidecekler mutlaka sonuc yazsınla bizde bilgilerden yararlanalım

13 nisanda hamile oldugumu ögrendim şuan belimde inanılmaz ağrı var sizce bu normal mi sizde de böyle sıkıntı var mı

13 nisanda hamile oldugumu ögrendim şuan belimde inanılmaz ağrı var sizce bu normal mi sizde de böyle sıkıntı var mı
Test sonrası yani adet gününde normal ağrı ara ara karm ve batma şeklinde devam eder.testden önce ağrın yok muydu veya başka belirtin var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…