Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım karindan duydukCanım dıştan mı duydunuz?
amin canım inşallah rabbim bebişlerimizi sağlıklı sıhatli bize bağışlarBenimde dahil olmam gereken sayfayı buldum sanırım :)
5.haftanın içindeyim bende inş. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş bebişlerimizi.
Yarın bende gideceğim canım inşallah. Geçen hafta 4+4 idim bende. Bişi görememiştik. Bende çok heyecanlıyım :)Yarin öğleden sonra 4 te randevum var 5+4 olmuş olcam inşallah karindan biseyler görebiliriz ... geçen hafta 4+3 te görmemiştik. ..şimdiden heyecanliyim
Günlerimiz aynı o zmn senle :) inşallah görürüz benim dr karindan bu hafta da goremezsem vajinal bakicam demişti korkuyorum da bi yandanYarın bende gideceğim canım inşallah. Geçen hafta 4+4 idim bende. Bişi görememiştik. Bende çok heyecanlıyım :)
5+1de karından gördük. Bence görürsün canım:)Yarin öğleden sonra 4 te randevum var 5+4 olmuş olcam inşallah karindan biseyler görebiliriz ... geçen hafta 4+3 te görmemiştik. ..şimdiden heyecanliyim
Kızlar yarın doktora gidecekler mutlaka sonuc yazsınla bizde bilgilerden yararlanalımYarin öğleden sonra 4 te randevum var 5+4 olmuş olcam inşallah karindan biseyler görebiliriz ... geçen hafta 4+3 te görmemiştik. ..şimdiden heyecanliyim
İnşallah tatlım rabbim bekleyen herkese nasip etsinEki Görüntüle 1814469 çok şükür artıyor ayın 25ine kadar keseyi görmeklik olur inşallah değerim
Aminnnn canımm Rabbim herkeze nasip eder inşallah ve banadaİnşallah tatlım rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Ay insallah cnm ya oteki bana cok itici grliyor istemiyorum5+1de karından gördük. Bence görürsün canım:)
Tabiiki .. hele bi gideyim göreyim su keseyi artık ya beklemek çok sıkıcıKızlar yarın doktora gidecekler mutlaka sonuc yazsınla bizde bilgilerden yararlanalım
Var cnm kasik bel adet ağrısı gibi ...13 nisanda hamile oldugumu ögrendim şuan belimde inanılmaz ağrı var sizce bu normal mi sizde de böyle sıkıntı var mı
Test sonrası yani adet gününde normal ağrı ara ara karm ve batma şeklinde devam eder.testden önce ağrın yok muydu veya başka belirtin var mıydı?13 nisanda hamile oldugumu ögrendim şuan belimde inanılmaz ağrı var sizce bu normal mi sizde de böyle sıkıntı var mı
Haftaya perşembe inşKalp atışı duyan yokmu hiç ya