lab dan laba değişir.2 gün sonra aynı lab a tekrar kan ver.en az %60 artmalı bence artar da.kızlar bisey soracam adetim 1 gun gectı dün hcg 32.55 normal mi ? bugun farklı bı yerde verdım hcg 30 cıktı labaravardan labaratuvara degısırmı
Arkadaşların dediği doğru canim git biran önce önlemini al.sonradan pişman olma.bana da protestan verdi doktorumFolik asit evde var onu kullanıyorum .geç gidicem çünkü terslik olursa tekrar heveslenmek istemiyorum.
3 kese mi yazmışsın yanlış mı yazmışsın eğer öyleyse üçüz olmaz mı ya o Zaman'da küçük olmaları normaldır diye düşünüyorum bekle bakalım bol bol dua et Hakkı'nda hayırlısı olsunMerhaba kızlar mart 1 en son adet tarihim bu durum da 30da olmam gerekirken olmadım 16gun oldu adef geceli yani 6 haftalık gebe oluyom doktor öyle dedi alttan Baktı çok küçük 3 kese var dedi boyutları çok küçük sizce yaşar mj buyur mu bunlar normal mi ya aklımda deli sorular bir hafta sonra tekrar gel dedi çok korkuyorum aksi durumlarda böyle bisey yaşayan varsa allah rızası için içimi rahatlatsin allah razı olsun
Bende haftaya perşembe randevumHaftaya perşembe inş
inşallah başarırsın..37 yaşındayım evet ilk bebeğim bende biliyorum içmemem gerektiğini ama işte olmuyor gerçekten kendimle ciddi savaş veriyorum amq şu an için başaramadım henüz
Günaydın cnm inşallah hayirli haberlerini bekliyoruz.:)Kızlarrrr günaydınnnöncelikle hayırlı cumalar diliyorum. Rabbim gönlümüzdeki güzellikleri bugün ve hergün yaşatması dileğiyle
Eşimle bebişimin kalbini dinlemeye gidiyoruz inşallah duyarız o minik kalbinin pıtlayışınıdualarınızı eksik etmeyin lütfen Rabbim tüm isteyenlere versin en kısa zamanda inşallah
Sigara içenlere örnek olması gereken bir yazı elinizden geldiğince çok paylaşın bu durumu bir kişi bile bıraksa büyük başarıCanım moralini bozmak gibi bi niyetim yok ama sana bunu anlatmak isterim. Annem bana hamileyken sigara içmiş bırakamamış malesef ve benim gelişimimi şu yönde etkilemiş; kalp kapakçığım iyi gelişmemiş ve kalp kaslarım iyi çalışmıyor. Kapakçığımda doğumsal bi açıklık var ve tüm doktorlar sigaranın etkisiyle muhtemelen demişler. Ben kendimi bildim bileli bu dertten muzdaribim en ufak birşeyde tıkanıp kalırım. Allahtan benimki çoook açık değil ama daha açık olanlar kapakçık ameliyatı oluyor. Benim de ilerlerse ben de olucam. Yaşla birlikte ilerleyebiliuor. Annem o kadar pişman ki her rahatsızlanmamda kendine kızıyor ağlıyor. Ki ben iyi durumdayım onu söyleyeyim. Tabi bu herkeste olmak zorunda mı, değil. Ama bu riske atma bence yavrunu.
Canım hayırlı haberlerle dön inşallah.Kızlarrrr günaydınnnöncelikle hayırlı cumalar diliyorum. Rabbim gönlümüzdeki güzellikleri bugün ve hergün yaşatması dileğiyle
Eşimle bebişimin kalbini dinlemeye gidiyoruz inşallah duyarız o minik kalbinin pıtlayışınıdualarınızı eksik etmeyin lütfen Rabbim tüm isteyenlere versin en kısa zamanda inşallah
Günaydın canım hayırlısıyla duyun inşAllahKızlarrrr günaydınnnöncelikle hayırlı cumalar diliyorum. Rabbim gönlümüzdeki güzellikleri bugün ve hergün yaşatması dileğiyle
Size pıhtılaşma testi yapılmış mıydıbak gülüm benimde 1 kaybım var ve dr göbekten iğne verdi kan pıhtılaşması için ve birde progestan verdi erken geldiğin iyi olmuş dedi bence hiç zaman kaybetme
Canım ya benimde bi düşüğüm oldu ama bana da iğneden falan bahsetmedi sadece folik aside devam et dedi.sbak gülüm benimde 1 kaybım var ve dr göbekten iğne verdi kan pıhtılaşması için ve birde progestan verdi erken geldiğin iyi olmuş dedi bence hiç zaman kaybetme
Vajinal muayene atmedimiKızlar benim hcg değerim 197'den 155'e düştü. Son adetim 8 marttı, 7 nisanda kanamam 1 gün sürdü. Şu an kontrol altındayım kesem gözükmüyor, düşükten ve dış gebelikten şüpeleniliyor.
yok canım yapılmadı ama zararı olmadığı için önlem amaçlı verdi.kalp atışı duyulmayıp 8 hafta yadan en fazla 9 haftaya kadar anneye tutunup daha sonra kanama başlayıp düşük başladığında bu gebeliklerin sonlandırılma nedeni kan pıhtılaşması oluyormuş dr um söyledi eve geldim nette de araştırdım drr un söylediğine yakın şeyler yazıyor hep.hergün iğne vuruyorum göbekten şimdiden mosmor oldu göbeğimin çevresi eşim bakınca içi acıyor ama yapacak bişey yok biz tedbiri alıp Allaha emanet edicezSize pıhtılaşma testi yapılmış mıydı