5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

dr un bişey dedimi ki gülüm üzülme bence yolunda gitmeyen bişey olsa dr söylerdi
doktorum birşey demedi hatta yeme içme konusuna bile bişi demedi normal hayatına devam et dedi ben normalde 2 güne bir alkol alan biriydim eger cok cok stres yaparsan hafta bir yarım kadeh kırmızı şarap içebilirsin bunun dışında alkol alma dedi o kadar kanama olunca beni ara dedi ama dediğim gibi ben cok korkuyorum kaybedecegim die alkol ağzıma almıyorum .

Gozun aydın ... darısı bizlerin başına
amin canımcım inşallah cokta umursamamak lazım benim kuzenimde kadın hastalıklaı doktoru sakınan göze cöp batar misali hamile oldugunu düşünmemeye çalış dedi rabbim zaten doğmasını isterse biz ne yapsak yapalık bebek doğar doğmasını istemiyorsa biz yattıgımız yerden kalkmasakta doğmaz diyor .

İyi düşün iyi olsun Can'ım bir an evvel doktora git içim rahat etsin zaten hemen kalp atışı duymazsın 7 haftalık falan filan olman lazım kafana takma dua et yeter

Ben öyle oldum her an adet olacak gibiydim ama olmadım

Ben bu bekleme işinden çok gerildim ya şu doktor randevu tarihi gelsede gitsek artık duysak kalp atışını.ben bu arada günde iki paket sigara içen biriydim şimdi 7-8 tane içiyorum ve çok uğraşmama rağmen bırakamıyorum içmeyince 3 saatten sonra beynim dönüyor midem de bulanmıyor ki tiksiniyim hayırlısı ne diyelim yapacak bişey yok

canım ben normal hayatımda günde 1 paket içiyordum hamile oldugumu duyunca hemen kaynanama taşındım sigara içemiyim die doktorum cok strese giriceksen günde 1 tane iç dedi onu bile içerken kaynanam dırdır ettiği için yarısında tamak zorunda kalıyorum sende öle yap sana kızacak biri misafir olsun :)

sigara içmedıgım o bağımlılığı bılmedıgım için yorum yapmak istemedım ama.. dayanamadım.. bebeğin için içmemelısın 2 paketten 7-8 taneye dusurduysen hiç de içmeyebılırsın yapma bence kaç yasındasın ilk bebeğin mi? hikayenı merak ettim

Bana çoğul gebelik gibi geldi. Benim 4 gün gecikmede 1237ydi ki doktor yüksek bi değer sesi. Hayırlısı olsun hakkımızda:)

içine çekmeden bebeğine zararı olacağını düşünerek iç 2 günde o ağız kokusu ve bebeği düşünmekden sigarayı bırakırsın. defalarca tecrübe edilmiştir.

Canım moralini bozmak gibi bi niyetim yok ama sana bunu anlatmak isterim. Annem bana hamileyken sigara içmiş bırakamamış malesef ve benim gelişimimi şu yönde etkilemiş; kalp kapakçığım iyi gelişmemiş ve kalp kaslarım iyi çalışmıyor. Kapakçığımda doğumsal bi açıklık var ve tüm doktorlar sigaranın etkisiyle muhtemelen demişler. Ben kendimi bildim bileli bu dertten muzdaribim en ufak birşeyde tıkanıp kalırım. Allahtan benimki çoook açık değil ama daha açık olanlar kapakçık ameliyatı oluyor. Benim de ilerlerse ben de olucam. Yaşla birlikte ilerleyebiliuor. Annem o kadar pişman ki her rahatsızlanmamda kendine kızıyor ağlıyor. Ki ben iyi durumdayım onu söyleyeyim. Tabi bu herkeste olmak zorunda mı, değil. Ama bu riske atma bence yavrunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…