- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 39
Bu şişkinliğimiz nolacak artacak mı ki ya ben mahvoluyorumValla canım bende öle biliyorumda sabah çıkmıyo öyle göbüşöğleden akşama kadar biraz çıkıyo içime çekemiyorum kasıklarıma baskı yapıyo. Bende saldım çayıraa artık. Hamile kalmadan önce spora gidiyodum formdaydım sadece basen tarafım birazcık var ama göbeğe alışık değilim sanırım gün içinde gaz oluşumundan böyleyim çünki sabah kalktığımda yokk
Aynen yaa bebişler 1 cm bile olmadı ama bizim vücutlar şişkinlikten bulantıdan gazdan mahvolacakGazdir gaz daha bebisler 1cm bile olmadı :)
vallahi gülüm 3 ay olana kadar böyleymiş yaKızlar bugün dersteydim o kadar bulandı ki midem dışarı attım kendimi tuvalet de sınıfa çok uzak. Öğrencilerim de lise öğrencisi hemen anlıyorlar. Nolacak ben hep böyle tuvalete bile yetişemeyecek miyim ya. Moralin alt üst
Valla ben saldım artıkBu şişkinliğimiz nolacak artacak mı ki ya ben mahvoluyorum
Benimki de şişkinlikten canım yaa ama bi şişiyo bir şişiyo yaniiiiiGöbeğiniz belli oluyor mu? Benim şişkinliğim var anlayamıyorum
kanaman nasıl oldu çok ve pihtilimiydi nasıl anladın boş gebelik olduğunu anlatırmisinBen zaten kanamam olunca kaybettiğime kendimi hazırlamıştım ben iyiyim de eşim çok üzgün
Tam yılbaşı bebişi olacak desene. Hadi hayırlısıArkadaşlar bat dan önce sadece adet olacakmış gibi kasığı - beli ağrıyıp da başka belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu?ben 7 gün önce aşılama yaptırdım.O günden beri hafif ağrılarım var dün çok sancım oldu. bebek varsa 30-31 aralık gibi beklenen doğum tarihi olacak.
Benim cnm oluyo hatta hamilelik belirtisi olduğunu okumuştum.. hayirli olsun cnm vajinal mi duydunuz kalp atışınıKızlar bugün 6+2 olduk ve kalp atislarini duyduk çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına olsun. ÇarpıntıM var onun dışında herhangi bir sıkıntı yok şimdilik. Benim gibi carpintisi olan var mı kizlar?
Daha bulantim o kadar yok ama gaz benide olduruyo gerçi geçen haftaya göre iyi 1 bardak süt içiyorum sanki dünyaları yemisim gibi oluyorumAynen yaa bebişler 1 cm bile olmadı ama bizim vücutlar şişkinlikten bulantıdan gazdan mahvolacakonlar sağlıklı olsun da başka ne isterim bazen göbüş öle çıkınca ikizmi acep diorum ama alakası yoktur heralde
Süper gözün aydın biz daha duyamadık gerci doktorum benim baya bi garantici 3 ay dolmadan kiöseye hamile oldugunu söyleme diyorKızlar bugün 6+2 olduk ve kalp atislarini duyduk çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına olsun. ÇarpıntıM var onun dışında herhangi bir sıkıntı yok şimdilik. Benim gibi carpintisi olan var mı kizlar?
22 nisanda kaç haftalık olucaksın canımMerhaba kızlar bende araniza yeni katildim 5+2 hamileyim adetim 5 gün gecikince doktora gittik ve degerim 14256 çıktı benim baya yüksek çıktı keseyi gördük. 22 nisanda kalp atışını dinlemeye gidicez. Benim degerim çok yüksek çıktı acaba ikiz olabilir mi doktor bişey demedi
canım benim arkadaşım var oda 6 haftalık 10.000 falan cıktı doktor keseyi görmüş ama tek demişMerhaba kızlar bende araniza yeni katildim 5+2 hamileyim adetim 5 gün gecikince doktora gittik ve degerim 14256 çıktı benim baya yüksek çıktı keseyi gördük. 22 nisanda kalp atışını dinlemeye gidicez. Benim degerim çok yüksek çıktı acaba ikiz olabilir mi doktor bişey demedi
Bende 5+2 yim bugün kan verdim yarın gorucem sonuçları bakalimMerhaba kızlar bende araniza yeni katildim 5+2 hamileyim adetim 5 gün gecikince doktora gittik ve degerim 14256 çıktı benim baya yüksek çıktı keseyi gördük. 22 nisanda kalp atışını dinlemeye gidicez. Benim degerim çok yüksek çıktı acaba ikiz olabilir mi doktor bişey demedi
neden o kadar yüksekmiş acaba canım çok yüksekmiş gerçektencanım benim arkadaşım var oda 6 haftalık 10.000 falan cıktı doktor keseyi görmüş ama tek demiş