- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
Aminnn arkadaşım hepimiz için bu dilekler inşallahAyy canım hadi hayırlısı olsun Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn arkadaşım hepimiz için bu dilekler inşallahAyy canım hadi hayırlısı olsun Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)
Hmm.. daha çok var ... Bir merak sardı beni... Eşim kizim diye karnımı okuyor :) bende nerden biliyorsun belki oğlum olur diyorum :) oylegünaydınn canım,kız çocuğu 3 aylıktan sonra görünürmüş geç gösterirmiş kız,ama erkek 2 buçuk aylıkken belli edermiş gülüm çevremdeki herkes öyle diyor birebir yaşamışlar yani
Benim de ilkinde oğlum olacak diye hissetmiştim hep eşim de kizim olsun diyordum kizim olacağını öğrenince bir şaşırmıştımBen ilk hamileliğimde 17. haftada öğrenmiştim oğlum olacağını. Ve o kadar emindimki kendimden kesin kız diyordum. Doktor erkek deyince inanamadım :)
Mide bulantısı çok zor, halsizlik te ama gece sindirim sorunundan uyuyamıyorum, günde 8-9 bardak su içiyorum buna rağmen zorlaniyorumCanım benim sabah bulantım oluyosa akşam olmuyo. Sabah olmuyosa da akşam illaki oluyo. Dün komşumun tansiyonu çıkmış limon kesmiş bana uzatmasıyla öğürmem bir oldu Bulantı olunca gözlerimden yaş geliyo resmen göbek kısmından hiç bahsetmek istemiyorum ama fena çıkıyo 3-4 aylık gibi oldum resmen göğüsleri hiç söylemiyorum. İnşallah verebiliriz kilolarımızı
Tamda yerleşme kanamsının vaktidir canım panik yapma sakin ol hayırlı haberlerle gel inşallah :)
YA AMA BOYLE COK AZ KAHVERENGI OKADAR MI OLURKI YOKSA BASKA BISEYDENMI KENDIMI YUKSELTMEKTE ISTEMIYORUM
Hayırlısı olsun, hiç beklemedigin anda tutunur yine sana inşallahBen zaten kanamam olunca kaybettiğime kendimi hazırlamıştım ben iyiyim de eşim çok üzgün
Canım bende şu 3.ayı bulantılı ayları bi atlatsak hamişliğin ve bebeiğimin keyfini çıkarcam. Şu ana göbüş çok belli olmuyo yaa bi ortama girdiğimde söylemek istiyorum , sonra vazgeçiyorum seni tanımayanlar hamileliğini napçaklar diyorum kendi kendime Allahım her isteyene en kısa sürede bebişlerini verir inşallah ben hep erkek hissediyorum ama gönlümdende kız geçiyo, senin içine doğan varmı?
İnşallah 3.aydan sonra hamişliğin tadını çıkarabiliriz midem bulandığında eşim görüyo halimi , 3.4.aya kadar çekçeksin yapçak bişi yok diye acıyarak söylüyo. Birde bi söyleyişi var sanırsın 5-6 kere hamilelik geçirmişte deneyimini anlatıyo sinirden daha çok bulanıyo bu seferrrAynen bulantıdan, halsizlik ten hamileligin tadını çıkaramadım. . Okadar zorlaniyorum ki hamilelik boyunca böyle kalacam gibi geliyor
Ne göbeği yahu 7. Haftada 3 aydan sora cikmiyo mu göbek :)Canım benim sabah bulantım oluyosa akşam olmuyo. Sabah olmuyosa da akşam illaki oluyo. Dün komşumun tansiyonu çıkmış limon kesmiş bana uzatmasıyla öğürmem bir oldu Bulantı olunca gözlerimden yaş geliyo resmen göbek kısmından hiç bahsetmek istemiyorum ama fena çıkıyo 3-4 aylık gibi oldum resmen göğüsleri hiç söylemiyorum. İnşallah verebiliriz kilolarımızı
valla tatlım benim pantolanlar hafif sıkmaya başladıNe göbeği yahu 7. Haftada 3 aydan sora cikmiyo mu göbek :)
Ben bugun sabah gittim doktora önemli değil dedi olurmu öyle agrılar keseyi daha yeni gördüm 5 mmBen varım canım ya adet olcam gibi hissediyorum çok kötü bi his alıyor inan
yani kasık ağrısı falan karın ağrısı normalmiymiş gülümBen bugun sabah gittim doktora önemli değil dedi olurmu öyle agrılar keseyi daha yeni gördüm 5 mm
Aynen cok normal dedi gebeliğin ilk 3 ayında olur kanama olmadıgı sürece merak edilecek birşey yok dedi siz kalp atışı duydunuz muyani kasık ağrısı falan karın ağrısı normalmiymiş gülüm
Her kahverengi akinti korkulcak bisey degil bendede oldu bidaha gelmedi bende iki kez dusuk yaptm biri kimyasal banada progestan verdi doktor korkma insallah bebegin sana tutunurSlm kızlar...
Bende tahminen 5 haftalık gebeyim. 3 yıldır uğraşıyorum bebek için daha önce bir defa da dış gebelik geçirdim. Artık bu ay olmazsa tüp bebek yaparız derken çift çizgiyi gördüm. Pazartesi 3600 idi bhcg... Bugün de keseyi gördük ama kahverengi akıntı var sabahtan beri... Dr. Progestan verdi. Düşük riski olabilir dedi. Var mı kahve akıntısı olan? Çok korkuyorum düşük olacak diye
randevuma daha 10 gün var beklemek çok zor akıntı hakkında bişey sordun mu gülüm akıntı olmasıda normalmiymiş.ben bu gidişimde kağıda yazıcam herşeyi sorucam gelir gelmezde burda sizlede paylaşıcam hep soru işareti yaAynen cok normal dedi gebeliğin ilk 3 ayında olur kanama olmadıgı sürece merak edilecek birşey yok dedi siz kalp atışı duydunuz mu
Sorduklarımı yazayım akıntının fazla olması gayet normal dedi gögüs hassasiyeti kasık batması özellikle ben hapsururken yada öksürürken kasıklarımda cok batma oluyor hapsırırken agzın acık hapsırmaya calış dedi o zaman kasık agrısı az oluyormuş .cinsel ilişki yasakladı ben söyleyene kadar dedi. Kabızlık normalmiş karnım şiş nesela benim resmen 5 aylık gibi onada normal dedi vucut anne olmaya alıştırıyor kendini dedirandevuma daha 10 gün var beklemek çok zor akıntı hakkında bişey sordun mu gülüm akıntı olmasıda normalmiymiş.ben bu gidişimde kağıda yazıcam herşeyi sorucam gelir gelmezde burda sizlede paylaşıcam hep soru işareti ya