5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

günaydınn canım,kız çocuğu 3 aylıktan sonra görünürmüş geç gösterirmiş kız,ama erkek 2 buçuk aylıkken belli edermiş gülüm çevremdeki herkes öyle diyor birebir yaşamışlar yani
Hmm.. daha çok var ... Bir merak sardı beni... Eşim kizim diye karnımı okuyor :) bende nerden biliyorsun belki oğlum olur diyorum :) oyle

Ben ilk hamileliğimde 17. haftada öğrenmiştim oğlum olacağını. Ve o kadar emindimki kendimden kesin kız diyordum. Doktor erkek deyince inanamadım :)
Benim de ilkinde oğlum olacak diye hissetmiştim hep eşim de kizim olsun diyordum kizim olacağını öğrenince bir şaşırmıştım

Canım benim sabah bulantım oluyosa akşam olmuyo. Sabah olmuyosa da akşam illaki oluyo. Dün komşumun tansiyonu çıkmış limon kesmiş bana uzatmasıyla öğürmem bir oldu :KK70: Bulantı olunca gözlerimden yaş geliyo resmen :KK61: göbek kısmından hiç bahsetmek istemiyorum ama fena çıkıyo :mad:3-4 aylık gibi oldum resmen göğüsleri hiç söylemiyorum. İnşallah verebiliriz kilolarımızı :KK68:
Mide bulantısı çok zor, halsizlik te ama gece sindirim sorunundan uyuyamıyorum, günde 8-9 bardak su içiyorum buna rağmen zorlaniyorum

:KK53: Canım bende şu 3.ayı bulantılı ayları bi atlatsak hamişliğin ve bebeiğimin keyfini çıkarcam. Şu ana göbüş çok belli olmuyo yaa bi ortama girdiğimde söylemek istiyorum , sonra vazgeçiyorum :KK45: seni tanımayanlar hamileliğini napçaklar diyorum kendi kendime :KK45: Allahım her isteyene en kısa sürede bebişlerini verir inşallah :KK68: ben hep erkek hissediyorum ama gönlümdende kız geçiyo, senin içine doğan varmı?

Aynen bulantıdan, halsizlik ten hamileligin tadını çıkaramadım. . Okadar zorlaniyorum ki hamilelik boyunca böyle kalacam gibi geliyor

Merhaba hanımlar çatlaklarla ilgili birşey yapiyormusunuz öğrendiğim kadarıyla çatlaklar kalsiyum eksikliğinden oluyormuş. Bebek anneden en çok kalsiyum çekiyormuş hamilelerin günlük ihtiyacı 1200 1500 civariymis. Ben bol peynir yoğurt süt tüketmeye çalışıyorum . bir de incir brokoli gibi bazı sebze meyvelerde de kalsiyum var onları da tüketmek lazım bir de badem yağı sürmeye başladım her sabah. banyodan sonra da bütün vücuduma nemlendirici sürüyorum karnima yine badem yağı sürüyorum. ilerleyen zamanlarda sabahlari çatlak kremi akşamlari badem yagi surmeyi planlıyorum . bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

Aynen bulantıdan, halsizlik ten hamileligin tadını çıkaramadım. . Okadar zorlaniyorum ki hamilelik boyunca böyle kalacam gibi geliyor
İnşallah 3.aydan sonra hamişliğin tadını çıkarabiliriz :KK66: midem bulandığında eşim görüyo halimi , 3.4.aya kadar çekçeksin yapçak bişi yok diye acıyarak söylüyo. Birde bi söyleyişi var sanırsın 5-6 kere hamilelik geçirmişte deneyimini anlatıyo :KK70: sinirden daha çok bulanıyo bu seferrr:KK70::KK70::KK70:

bende yeniyim aranızda kızlar ovulyosyon testi ile adetimin 13.ve 14. günü yakaladım yumurtlama tarıhimi ve o gunü degerlendirdim suan adetime 8 gün var ve çok heyecanlıyım :KK73::KK66:

Canım benim sabah bulantım oluyosa akşam olmuyo. Sabah olmuyosa da akşam illaki oluyo. Dün komşumun tansiyonu çıkmış limon kesmiş bana uzatmasıyla öğürmem bir oldu :KK70: Bulantı olunca gözlerimden yaş geliyo resmen :KK61: göbek kısmından hiç bahsetmek istemiyorum ama fena çıkıyo :mad:3-4 aylık gibi oldum resmen göğüsleri hiç söylemiyorum. İnşallah verebiliriz kilolarımızı :KK68:
Ne göbeği yahu 7. Haftada 3 aydan sora cikmiyo mu göbek :)

Arkadaslar RABBİM nasip ederse bnde aralikta dogum yapcm size birsey sormk istiyrum ltfn kafami cok kurcalıyor bn 30 gunde bir adet olurum en son 8 martta hasta oldm daha olmadm idrar testi yptim silik cikti adet gunmde kan testi yptim 70 cikti gecen hafta cumartesi sizce dusukmu degerim cumartesi doktara gitcm ck korkuyrm bebegimn kalp atisini duyamicm diye bir sorun cikck diye ltfn bna dusuncelerinizi yazin

Slm kızlar...
Bende tahminen 5 haftalık gebeyim. 3 yıldır uğraşıyorum bebek için daha önce bir defa da dış gebelik geçirdim. Artık bu ay olmazsa tüp bebek yaparız derken çift çizgiyi gördüm. Pazartesi 3600 idi bhcg... Bugün de keseyi gördük ama kahverengi akıntı var sabahtan beri... Dr. Progestan verdi. Düşük riski olabilir dedi. Var mı kahve akıntısı olan? Çok korkuyorum düşük olacak diye
Her kahverengi akinti korkulcak bisey degil bendede oldu bidaha gelmedi bende iki kez dusuk yaptm biri kimyasal banada progestan verdi doktor korkma insallah bebegin sana tutunur

Aynen cok normal dedi gebeliğin ilk 3 ayında olur kanama olmadıgı sürece merak edilecek birşey yok dedi siz kalp atışı duydunuz mu
:KK43:randevuma daha 10 gün var beklemek çok zor :KK51:akıntı hakkında bişey sordun mu gülüm akıntı olmasıda normalmiymiş.ben bu gidişimde kağıda yazıcam herşeyi sorucam gelir gelmezde burda sizlede paylaşıcam hep soru işareti ya

:KK43:randevuma daha 10 gün var beklemek çok zor :KK51:akıntı hakkında bişey sordun mu gülüm akıntı olmasıda normalmiymiş.ben bu gidişimde kağıda yazıcam herşeyi sorucam gelir gelmezde burda sizlede paylaşıcam hep soru işareti ya
Sorduklarımı yazayım akıntının fazla olması gayet normal dedi gögüs hassasiyeti kasık batması özellikle ben hapsururken yada öksürürken kasıklarımda cok batma oluyor hapsırırken agzın acık hapsırmaya calış dedi o zaman kasık agrısı az oluyormuş .cinsel ilişki yasakladı ben söyleyene kadar dedi. Kabızlık normalmiş karnım şiş nesela benim resmen 5 aylık gibi onada normal dedi vucut anne olmaya alıştırıyor kendini dedi

X