5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar bugun doktora gıttım cok sukur her sey yolunda geç dollenme olmus sanırım 3 -4 haftalıkmıs bebeım hcg me bakıldı 979 cıktı sızce nasıl degerım
Can'ım doktor herşey yolunda dediyse niye kafanı karıştırıyorsun çok şükür ne güzel işte maşallah :KK200:

benimde son adet tarihim 28 şubat hamileyim kese var henüz bebek görünmedi haftaya gidecegim tekrar:110:

kan degerim 1224 sanırım yanlış hatırlamıyorsam :KK43: daha çok küçük dedilier kese var ama bebeği göremedik inşallah haftaya görünür

kesinlikle önerim size bitki çayı içmeyin ilk aylarda ve son aylardada cok zararlı

Merhabalar... ben de öğreneli az bir zaman oldu...
5 haftalık, 6 . Haftaya bugün girdim... bi rgun bile önemli benim için :) keseyi cumartesi günü gördük. .. çok mutlu olduk tabi... beni de araniza alırmısınız ? Bu yolculugu beraber surdurelim:anneadayı:
hoşgeldinnn:KK200:

Kızlar bu arada takip ettim yazıları genelde bi çoğumuzun kalp atış randevuları neredeyse aynı:KK66::KK66::KK66: 20 ile 25 nisan arası hadi inşallah Allah'ın izniyle hepimiz o tarihler arası yazarız buraya duydummmmmm diye:KK71::KK71:güzel haberlerinizi bekliyorum ne iyi oldu da açtım bu topiği birbirimizi hiç tanımasakta 9 ay birbirinize destek olucaz süperrrrrr:KK73:
Benim de dikkatimi çekti bu, aynı duyguları aynı zamanlarda paylaşacağız... benim de kontrolüm 23-27 nisan arası. ..

kan degerim 1224 sanırım yanlış hatırlamıyorsam :KK43: daha çok küçük dedilier kese var ama bebeği göremedik inşallah haftaya görünür

Görünür inşallah ben de ilk gittiğimde kese gorunmemisti... hep tedirgindim ya gozukmezse diye, 1 hafta sonrasında tekrar gittim gözüktü. .. İnşallah senden de gözükür endiselnme

X