Bnm doktorumda 5 hafta olmasina ragmrn karindan bakti :)CANIM KİMİNE YAPIYORLAR AMA BENİM DOKTOR GEREK YOK DEDİ NE KADAR OLSA RİSKLİ 15 GÜN SONRA GEL DEDİ ZATEN KALP ATIŞI VARDI AMA DAHA ÇOK KÜÇÜK OLDUGU İÇİN TAM DUYAMADIK
Progesteron vefdiler zaten :)Aylnaylm1 sen sanci deyince bence o kafasinda kanamada vardir diye dusundu otamatik olarak genelde hep o turden sikayet geliyosa ister istemez oyle dusunmus olabilir. Yani sen takma kafana. Onemli olan zaten kanamanin olmamasi agri hemen hemen herkeste oluyo zaten. Ama kanama dusuk belirtisi bildigim kadariyla. Zatende kanama olunca hemen progesteronla mudahele ediolar. Bence hiic kafani takma agri sanci sizi bendede var nerdeyse her hafta dr gidiorum hic bi sikinti yok hersey yolunda gidiyo oluyo yani bunlar sikma canini
Nasıl aralık annesi olacaksınbende aralık annesi olacağım inş
Ben bugun gittim de yanlis alintilamisim :))) doktor prigesteron verdi cok agrim oluo die kullansam mi ki :/
Bana da progestan verdi düşük riski yok ama önlem amaçlı dedi. Kasık ağrılarına da ii gelir dedi. Kullanmayı düşünüorum benBen agriya dayanamadim bugun gityim keseyi gordum de doktor progesteron verdi kullanip kullanmama konusunda kararsiz kaldim :/
14 mayistan sonra gel dedi en erken 14 mayis kalp atisi icin sorun olursa her zaman gelebilirsin dedi :) bi kanamam yok ama doktor yerlesme kanamasidir muhtmelen diyince icerde hafif bi kanama mi var diye dusunmeden edemedim :)Kanaman falan oldu mu canım? Sadece ağrı için mi verdi? Doktor gerek görmese vermezdi diye düşünüyorum bence kullanmalısın bir daha ne Zaman çağırdı?
Ayni sekilde surekli agri olunca herzMan dusuk ihtimaljni akilda tutariz dedi o yuzden nolur nolmaz yazdiBana da progestan verdi düşük riski yok ama önlem amaçlı dedi. Kasık ağrılarına da ii gelir dedi. Kullanmayı düşünüorum ben
Gözünüz aydınSelam kizlar
Bugun bende duydum şükür minigimin kalbini
14 mayistan sonra gel dedi en erken 14 mayis kalp atisi icin sorun olursa her zaman gelebilirsin dedi :) bi kanamam yok ama doktor yerlesme kanamasidir muhtmelen diyince icerde hafif bi kanama mi var diye dusunmeden edemedim :)
Cok sevindim ins bende pazartesi duyarimSelam kizlar
Bugun bende duydum şükür minigimin kalbini
Kullanayim o zaman ne olur ne olmaz. :)Canım progestan ın bi yan etkisi yok ben ocak ta düşük yaptım şimdi gittiğimde yalvardım progestan başlayın diye gerek yok dedi versem de yan etkisi falan olmaz ama dedi bence kullanma dedi...istersen 14 mayısa kadar kullan benim de geçen hafta lekelenmem oldu tam adet günümde mesela...
Hayırlı olsun bebişin de sen bayağı ocak 2. Haftası annesisin kız:) heyecan mı aralık dedirtti:)bende aralık annesi olacağım inş
Evet karından ultrason la baktiGözünüz aydınBen 3 gün önce kalp atışlarını gördüm ama duymak eminim çok daha farklı ve güzeldir Göbekten ultrason ile mi duydunuz acaba?