5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

CANIM KİMİNE YAPIYORLAR AMA BENİM DOKTOR GEREK YOK DEDİ NE KADAR OLSA RİSKLİ 15 GÜN SONRA GEL DEDİ ZATEN KALP ATIŞI VARDI AMA DAHA ÇOK KÜÇÜK OLDUGU İÇİN TAM DUYAMADIK
Bnm doktorumda 5 hafta olmasina ragmrn karindan bakti :)

Aylnaylm1 sen sanci deyince bence o kafasinda kanamada vardir diye dusundu otamatik olarak genelde hep o turden sikayet geliyosa ister istemez oyle dusunmus olabilir. Yani sen takma kafana. Onemli olan zaten kanamanin olmamasi agri hemen hemen herkeste oluyo zaten. Ama kanama dusuk belirtisi bildigim kadariyla. Zatende kanama olunca hemen progesteronla mudahele ediolar. Bence hiic kafani takma agri sanci sizi bendede var nerdeyse her hafta dr gidiorum hic bi sikinti yok hersey yolunda gidiyo oluyo yani bunlar sikma canini

Progesteron vefdiler zaten :)

Su an bilr agrio hatta idrar yolumu die de dusunuyorum doktora hic demedim keske bi idrat tahlili yaptirsaydim

Dedim ya ben agrim var dedigimde direk idrar tahlili yaptılar ama temiz cikti. Ve hic kimsede bana agrim var die progesteron vermedi

Ben bugun gittim de yanlis alintilamisim :))) doktor prigesteron verdi cok agrim oluo die kullansam mi ki :/

Kanaman falan oldu mu canım? Sadece ağrı için mi verdi? Doktor gerek görmese vermezdi diye düşünüyorum bence kullanmalısın bir daha ne Zaman çağırdı?

Ben agriya dayanamadim bugun gityim keseyi gordum de doktor progesteron verdi kullanip kullanmama konusunda kararsiz kaldim :/
Bana da progestan verdi düşük riski yok ama önlem amaçlı dedi. Kasık ağrılarına da ii gelir dedi. Kullanmayı düşünüorum ben

Kanaman falan oldu mu canım? Sadece ağrı için mi verdi? Doktor gerek görmese vermezdi diye düşünüyorum bence kullanmalısın bir daha ne Zaman çağırdı?
14 mayistan sonra gel dedi en erken 14 mayis kalp atisi icin sorun olursa her zaman gelebilirsin dedi :) bi kanamam yok ama doktor yerlesme kanamasidir muhtmelen diyince icerde hafif bi kanama mi var diye dusunmeden edemedim :)

Bana da progestan verdi düşük riski yok ama önlem amaçlı dedi. Kasık ağrılarına da ii gelir dedi. Kullanmayı düşünüorum ben
Ayni sekilde surekli agri olunca herzMan dusuk ihtimaljni akilda tutariz dedi o yuzden nolur nolmaz yazdi

14 mayistan sonra gel dedi en erken 14 mayis kalp atisi icin sorun olursa her zaman gelebilirsin dedi :) bi kanamam yok ama doktor yerlesme kanamasidir muhtmelen diyince icerde hafif bi kanama mi var diye dusunmeden edemedim :)

Canım progestan ın bi yan etkisi yok ben ocak ta düşük yaptım şimdi gittiğimde yalvardım progestan başlayın diye gerek yok dedi versem de yan etkisi falan olmaz ama dedi bence kullanma dedi...istersen 14 mayısa kadar kullan benim de geçen hafta lekelenmem oldu tam adet günümde mesela...

Kullanayim o zaman ne olur ne olmaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…