5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım senin kanama vs yokmuş çok şükür benim 5 haftadır leke ve sonrasında hafif kanamalı geçti hep ve hala yatıyorum. bebeğim büyümüş çok şükür birkaç gün düşük yapacağım diye korkudan hep ağladım ama sonra doktorum stres üzüntü daha kötü diyince topladım kendimi.
Üzülme Can'ım direk bebeğe zarar veriyor.Hepimizde aynı korkular var onlar Allah'a emanet ...

cyd86 cyd86 cım canım benimde hamileliğimin ilk 2-3 haftası öyle sancılı öyle ağrılıydıki kelimelerle ifade etmem imkansız eşime diyodum bu düşecek kesin bu kdr ağrı olamaz mümkün değil diyodum. şimdi okdr ağrım yok yüzde elli azaldı oda sadece ayağa kalktığım zamanlar.
mrveee28 mrveee28 mervecim canım ben en son 27 martta adet gördüm. (adet döngüm 26-27 günder bir) . Allahın izniyle 25 nisan pazartesi günü b hcg 1125 çıktı ve alttan ultrasonla kesede bebekte gözüktü. o zaman 4+2 ydim gözüktüğünde. kese çok net gözüktü ama bebek miniminacıktı baya büyülterek bize gösterdi hatta şanslısın normalde 4+2 de görünmeyedebilirdi daha çok küçük çünkü dedi ama ben çok panik oldugum için alah yüzüme baktı ve gösterdi :KK200: bende şimdi heyecanla kalp atışlarını duyacağım zamanı iple çekiyorum :KK54:

cyd86 cyd86 cım canım benimde hamileliğimin ilk 2-3 haftası öyle sancılı öyle ağrılıydıki kelimelerle ifade etmem imkansız eşime diyodum bu düşecek kesin bu kdr ağrı olamaz mümkün değil diyodum. şimdi okdr ağrım yok yüzde elli azaldı oda sadece ayağa kalktığım zamanlar.
mrveee28 mrveee28 mervecim canım ben en son 27 martta adet gördüm. (adet döngüm 26-27 günder bir) . Allahın izniyle 25 nisan pazartesi günü b hcg 1125 çıktı ve alttan ultrasonla kesede bebekte gözüktü. o zaman 4+2 ydim gözüktüğünde. kese çok net gözüktü ama bebek miniminacıktı baya büyülterek bize gösterdi hatta şanslısın normalde 4+2 de görünmeyedebilirdi daha çok küçük çünkü dedi ama ben çok panik oldugum için alah yüzüme baktı ve gösterdi :KK200: bende şimdi heyecanla kalp atışlarını duyacağım zamanı iple çekiyorum :KK54:

Canım gözünaydın :) evet maşallah çok şanslısın benim de 26 mart son adet tarihim...28 gün döngüm de...önce kese için heyecanlanıyorum sonra da kalp atışı için haftaya senin kalp atışı duyulur o zaman bebişinin :)

Bizim seninle doğum tarihimiz aynı Canım ben geçen cumartesi gittim ve doktorum pazartesi gel keseyi görürüz dedi bu pazartesi gideceğim bence sende pazartesi gidebilirsin :KK9:
Ben bugun gittim de yanlis alintilamisim :))) doktor prigesteron verdi cok agrim oluo die kullansam mi ki :/

kızlar pazartesi kontrolüm var çok hecanlıyım.. bebegimin kalp atışlarını duyacağız inşallah. birde rutin tahlilleri yapacaklarmış. bu taliller aç karnına mı tok karnına mı yapılıyor bilgini varmı
Aç karna istedi benden canım. Aç git doktorundan öğren ama

Kızlar şimdi ben dün hastaneye gittim doktor herşey iyi dedi tahlil verdim fakat ben şimdi bu tahliliin sonuçlarını ne zaman almalıyım ve benim doktorun haftaya sali günü gebe polikinligunde sizce ne yapmalıyım

Kızlar şimdi ben dün hastaneye gittim doktor herşey iyi dedi tahlil verdim fakat ben şimdi bu tahliliin sonuçlarını ne zaman almalıyım ve benim doktorun haftaya sali günü gebe polikinligunde sizce ne yapmalıyım

Bende b hcg b12 folikasit tsh ne bilem bi kanda bakabilinecek herseye baktilar sayfa sayfa sonuc vardi bide idrar kulturu flnda yaptılar dunyanin kan tahlili yapıldı acep gene mi yapcaz simdi biz bunlari tekrardan yoksam bu bahsettiginiz baska tahlil mi :KK34:

:KK34:
Canimcim dr progesteronu agrin icin mi verdi ? Dusuk tehdidi icin veriolar genelde ya o yuzden merak ettim e bende dedim dr a cok sancim var diye hic bisi vermedi bana o_O
İnatci gecmeyen agri icin verioruz dedi bide bi ara seninki muhtemelen yerlesme kanamasidir ama biz isi garantiye alalim dedi de benim kanamam yok ki :/ o an araya laf karisti soramadim ne kanamasi die

Ben binkeresinde cok sancim var diye acile gittim bi kadin dogumcuya oda bana 4 haftalik hamilelik bu kdr sanci yapmaz belki idrarinda bi mikrop vardir dedi idrar tahlili bide detayli kultur testi yaptirdi tertemiz cikti enfeksiyon fln yokmus demek ki hamilelik bu kdr sanci yapabiliyomus :eek:

Ben binkeresinde cok sancim var diye acile gittim bi kadin dogumcuya oda bana 4 haftalik hamilelik bu kdr sanci yapmaz belki idrarinda bi mikrop vardir dedi idrar tahlili bide detayli kultur testi yaptirdi tertemiz cikti enfeksiyon fln yokmus demek ki hamilelik bu kdr sanci yapabiliyomus :eek:
Canim bildigin kivraniyorum ayakta artio son zamanda daha iidir ama bu sabah yinr sanki hastaligimin 1. Gunu gibiydi

Aylnaylm1 Aylnaylm1 canim senle ayni sorunlari yasiyoruz ayni gundede dogurucaz :anneadayı: sikintilarimizda ayni birbirimizle takipte kalalim. Benimde ayni sekilde oluyo yattigimda bi sorun yok ama ayaga kalkar kalkmaz basliyo agri sizi cok ilginc yaa anlam veremiyorum. Hayirlisiyla bi 3 aylik olsaydik butun bu sikintilarimiz baya baya gecerdi rahat döneme girerdik :KK55:

Aylnaylm1 Aylnaylm1 canim senle ayni sorunlari yasiyoruz ayni gundede dogurucaz :anneadayı: sikintilarimizda ayni birbirimizle takipte kalalim. Benimde ayni sekilde oluyo yattigimda bi sorun yok ama ayaga kalkar kalkmaz basliyo agri sizi cok ilginc yaa anlam veremiyorum. Hayirlisiyla bi 3 aylik olsaydik butun bu sikintilarimiz baya baya gecerdi rahat döneme girerdik :KK55:
Oyle :) progesteron vermesi bide kanama demesi sasirtti beni yaa simdi onu dusunuyorum

X