- 24 Nisan 2016
- 140
- 105
- 36
Selam canımKadınlar kulübünde eğer 5+0 o bir gün geçtiğinde yani 5+1 olduğunda 6.haftanın içinde olarak gösteriyor ki zaten doğru olan da bu.Ayarlarından son adet gününü bir gün sonraya atarsan eğer tam 5+0 gösterir.benim doktorum 3 kere ölçtürdü en son reglime bir gün kala 1188 çıkınca düzenli bir şekilde artık ölçtürmeye gerek yok deri ölçtürmedi.çünkü 5.haftadan sonra ultrasondan görünüyor artık.Tekrardan ölçtürmenize gerek yok
gülüm bendeki ağrı vajinada değil daha içerilerde oldu rahimde olduğunu resmen hissettim 10 dk kadar oldu sonra geçti.ama zonkladı resmen yaa çok fenaydı.düşünmekten kafayı yicem artıkkızlar kasık ağrısı dışında, vajina içinde iğne batması sızlama gibi bir şeyler hissediyorsanız sistit olabilirmiş. bana ilaç verdi doktor tahlilde çıktı. çoğu kadın gebeliğin ilk zamanlarında yaşarmış bunu , bazısı hissetmeden atlatırmış bazısı belli edermiş
Ben 7. Haftada duyamadım Can'ım görünüyor ama duyulmayabiliyor garanti olsun istiyorsan 8. Hafta en ideali ben duyamadım 1 ay sonraya randevu verdi hala duyamadım sadece gördümArkadaslarim karindan kalp atisini kacinci haftada duydunuz? Ben ne zaman gideyim dr a sizce?
Hayırlı olsunBen de aralık annesi olucam sanırım. Allah in izniyle inşallah. Ama benim bebeğim geç döllenmiş. Son adetim 9 mart şu an sadace 6 haftalik.
Kızlar benim gibi çok yeni hamile olduğunu öğrenen aralıkta doğum yapacakları bekliyorum hadi paylaşalım mutluluklarımızı veya sorunlarımızı .yarın doktor randevum var tam beş aylık ama çok tecrübesizim ne olacak bişey belli olacak mı kese falan hiç bişey bilmiyorum
Canım benim hcg çok düşüktü doktorum 2 güne hep ölçtürüyodu. Adetim geçtikten 9.gün 114,7 di. Sonra 160, 378 ve 10 gün sonra 10bin küsürlere çıktı. 10 bindeyken sadece kese göründü, bir hafta sonra yolk sac denen yuvarlak yapı göründü. 1 hafta sonrada bebiş göründü kalp atışıda 10 gün sonra duyuldu. Baya gittim geldim doktora ama o süreç baya sıkıntılıydı benim için. Bence o sıkıntıya girmeye hiç gerek yok biraz daha bekle direk bebişini gör. Benim şansızlığım çok geç döllenme olmasıydı sanırım. İnşallah bu süreci rahat geçirirsin canım.bugun 5+0 im tam. Kadinlar klubu asagi 6.hafta yazmis ama . 2 hafta daha bekle diyosun yani arkadasim. Tecrubelerine guvenerekten peki bekleyim bendepeki bu zaman icerisinde hic b hcg olcturuyormusunuz duzenli artisi takip etmek icin ?
Hayırlı olsun canımBen de aralık annesi olucam sanırım. Allah in izniyle inşallah. Ama benim bebeğim geç döllenmiş. Son adetim 9 mart şu an sadace 6 haftalik.
Ben 5 hatalikken 1o saat otobüs yolculuğu yaptım aralarda yurudum otururken ayaklarımı bileklerden ceviriyordum ... bisey olmadı
Aynen ben de 2 haftalıkken öğrendim, sonra kötülestim ... Zaten saatler günler geçmez oldu.. şu ilk üç ay geçmedi bir turluİnşallah canım.şuan varya hamileliğini 4.-5.ayda öğrenenlere o kadar imreniyorum ki.Ne güzel sorunsuz giden bir hamilelik ama biz çok erken öğrendik ve çoğu şeyi biliyoruz öğreniyoruz kafaya takıyoruz herşeyi
Canım kendini dinlememeye çalış aklına kötüArkadaşlar benim 3-4 gün süren hafif mide bulantılarım dünden beri hiç yok.göğüslerimdeki hassasiyette azaldı ama yine yatıp kalkerken Ağrı'larım aynı devam ediyor yine nefes alırken sanki çifter çifter nefes alıyor gibiyim konuşurken nefessiz kalıyorum ama diğer belirtilenim azaldı çok korkuyorumkalbinin durmasından doktora gitmeme 12 gün var progestan da kullanıyorum birde lekelenmem vs hiçbirşeyim çok şükür ama belirtilen bu şekilde.Çok korkuyorum
evet canm bir haftadır çok var hemde, mens'e yakın başladı ve bıadahada gitmedi ağrılar. 2 gündür arada azalıyor ama genede hep orada hep var ağrım
Âmin inşallah canım.Rabbim hayrlıysa versin bebeğimi...Canım kendini dinlememeye çalış aklına kötü
şeyler getirme rabbim korusun...
Neden kötüleştin Can'ım? Bulantıların mı çok oluyor? Benim şuan hiç yok herşeyi yiyip içebiliyorum bir tek özellikle ayakta fazla durunca veya yanlış pozisyonda oturunca belimden sırtıma doğru bir ağrı oluyor Dayanamıyorum hemen düz oturuyorum sırtıma birşey koyuyorum geçiyor sonra tekrar tekrar devam ediyor.Gece de sırt üstü yatabiliyorum gece dönüyorum ama en rahatı sırtüstü benim için.Sanırım ben de en büyük ve tek sıkıntı sırt ve bel ağrısıİnşallah sorun olmaz bende de... ben 9 haftalık olucam...
Aynen ben de 2 haftalıkken öğrendim, sonra kötülestim ... Zaten saatler günler geçmez oldu.. şu ilk üç ay geçmedi bir turlu