5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Benimde 1 hafta once 1125 cikmisti b hcg. Cuma gunu saglik ocaginda tekrar kan verdim sonucu ptesi ogrencem. O zaman baskada olcturmeyim cunku bebekle kese goruldu nasil olsa

Arkadaşlar ben de en son 19 martta olmuştum adet. Şu an hamileyim ama doktorum dün kesesi gördü bebeği göremedi perşembe gününe bıraktı bir de ara ara lekelenme oluyor diye progestan yazdı bthcg 66 binlerde çıktı acaba sorun var mı böyle bir durum yaşayan oldu mu

gülüm bendeki ağrı vajinada değil daha içerilerde oldu rahimde olduğunu resmen hissettim 10 dk kadar oldu sonra geçti.ama zonkladı resmen yaa çok fenaydı.düşünmekten kafayı yicem artık

Arkadaslarim karindan kalp atisini kacinci haftada duydunuz? Ben ne zaman gideyim dr a sizce?
Ben 7. Haftada duyamadım Can'ım görünüyor ama duyulmayabiliyor garanti olsun istiyorsan 8. Hafta en ideali ben duyamadım 1 ay sonraya randevu verdi hala duyamadım sadece gördüm

Ben de aralık annesi olucam sanırım. Allah in izniyle inşallah. Ama benim bebeğim geç döllenmiş. Son adetim 9 mart şu an sadace 6 haftalik.

bende bugün 5. haftama girdim. Salı ggünü gittiğimde kese oluşmuştu. hcg değeri 1500 olduğunda kese oluşmuş oluyor. seninde oluşmuştur zaten

bugun 5+0 im tam. Kadinlar klubu asagi 6.hafta yazmis ama . 2 hafta daha bekle diyosun yani arkadasim. Tecrubelerine guvenerekten peki bekleyim bende peki bu zaman icerisinde hic b hcg olcturuyormusunuz duzenli artisi takip etmek icin ?
Canım benim hcg çok düşüktü doktorum 2 güne hep ölçtürüyodu. Adetim geçtikten 9.gün 114,7 di. Sonra 160, 378 ve 10 gün sonra 10bin küsürlere çıktı. 10 bindeyken sadece kese göründü, bir hafta sonra yolk sac denen yuvarlak yapı göründü. 1 hafta sonrada bebiş göründü kalp atışıda 10 gün sonra duyuldu. Baya gittim geldim doktora ama o süreç baya sıkıntılıydı benim için. Bence o sıkıntıya girmeye hiç gerek yok biraz daha bekle direk bebişini gör. Benim şansızlığım çok geç döllenme olmasıydı sanırım. İnşallah bu süreci rahat geçirirsin canım.

Benim bugun cok midem bulandi. Umarim daha kotuye gitmez. Yoksa hayat bana zindan olur. Allahim bunun da bir kolayligini verir insallah.

Ben 5 hatalikken 1o saat otobüs yolculuğu yaptım aralarda yurudum otururken ayaklarımı bileklerden ceviriyordum ... bisey olmadı

İnşallah sorun olmaz bende de... ben 9 haftalık olucam...

Aynen ben de 2 haftalıkken öğrendim, sonra kötülestim ... Zaten saatler günler geçmez oldu.. şu ilk üç ay geçmedi bir turlu

Kızlar ben de 5.haftadayım.iyi bir doktorum var haftaya çarşamba perşembe gibi çağırdı kalp atışları için. O da 6 hafta bitmiş oluo sanırım. İnş hayırlısı ile hepimiz duyarız

Canım kendini dinlememeye çalış aklına kötü
şeyler getirme rabbim korusun...

Çok iyi anlıyorum seni bende öyle oldum kese buyuyomu gayet iyi dedi bebek dedim onun için perşembe gel dedi bakalim 5 mayista gidicem bakalim bebek gozulecekmiOTE="rubiii, post: 46287283, member: 651542"]Kese gorundu canm bugun sadece. 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi. Baskada biseycikk demedi. Zaten baska doktora aldim bile randevu. Konusmuyor ki kadin bisey soylemiyor baska. Son adet tarihine gore 5 hafta gecmis, kese gorcektik bugum dedi, bakti ve nekadar oldugunu soyledi kesenin bukadar baska aciklama yapmadi, benimde beynim durdu sanki, ne sorcagimi bilemedim ciktim[/QUOTE]
Xok

İnşallah sorun olmaz bende de... ben 9 haftalık olucam...

Aynen ben de 2 haftalıkken öğrendim, sonra kötülestim ... Zaten saatler günler geçmez oldu.. şu ilk üç ay geçmedi bir turlu
Neden kötüleştin Can'ım? Bulantıların mı çok oluyor? Benim şuan hiç yok herşeyi yiyip içebiliyorum bir tek özellikle ayakta fazla durunca veya yanlış pozisyonda oturunca belimden sırtıma doğru bir ağrı oluyor Dayanamıyorum hemen düz oturuyorum sırtıma birşey koyuyorum geçiyor sonra tekrar tekrar devam ediyor.Gece de sırt üstü yatabiliyorum gece dönüyorum ama en rahatı sırtüstü benim için.Sanırım ben de en büyük ve tek sıkıntı sırt ve bel ağrısı

Merhaba kizlarr benim adet dongum 32 34 arasinda degisiyo 22 martta adet oldum 7 gun surdu 27 nisan bhcg 114 29 nisanda 476 cikti ama kac haftalik hamileyim hesaplayamiyorum ovulasyon testlerim boyledi bir fkriniz varmi ekte bakabilirseniz cok sevinirim

Eklentiler

• 20160418_124436.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 62
Yani son adet tarihine gore mi hesaplicam yoksa ovulasyon mi kese kalp atisi ne zaman duyabilirim o yuzden merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…