- 27 Aralık 2011
- 673
- 597
İnşallah Tam net bir şekilde duyabildiniz mi ? Özel mi devlet hastanesi mi acaba?Evet karından ultrason la bakti
Inşallah sizde tadın bu duyguyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Tam net bir şekilde duyabildiniz mi ? Özel mi devlet hastanesi mi acaba?Evet karından ultrason la bakti
Inşallah sizde tadın bu duyguyu
5 ve 6. Haftada normalmis bu agrilar canm. Mens agrisi gibi benimde. Doktorda normal dedi hep. Inslh oyledirr.Ekledim ya hakkatten bulanti vs yok asiri sanci var bazen bicak saplanio gibi bazen hastaligin ilj gunu gibi
Ya bulanti kusma bas donmesi yapiyor demis herkes progestan icin ben atmaya korkuyorum basim donerse fena paniklerim madem normal atmasam mi ki :/5 ve 6. Haftada normalmis bu agrilar canm. Mens agrisi gibi benimde. Doktorda normal dedi hep. Inslh oyledirr.
Basima gelmemis olsa ben inanmazdim gebeligin bukadar agri yaptiginaBen binkeresinde cok sancim var diye acile gittim bi kadin dogumcuya oda bana 4 haftalik hamilelik bu kdr sanci yapmaz belki idrarinda bi mikrop vardir dedi idrar tahlili bide detayli kultur testi yaptirdi tertemiz cikti enfeksiyon fln yokmus demek ki hamilelik bu kdr sanci yapabiliyomus
Doktor versiyse kullan bence canimYa bulanti kusma bas donmesi yapiyor demis herkes progestan icin ben atmaya korkuyorum basim donerse fena paniklerim madem normal atmasam mi ki :/
2 kere doktora gittim ve agridan duramiyorum dedigim halde banada bisey vermedi, normal olcak bunlar deyip gectiDedim ya ben agrim var dedigimde direk idrar tahlili yaptılar ama temiz cikti. Ve hic kimsede bana agrim var die progesteron vermedi
Son gördüğün adetin ilk günü olarak hesapla şimdilik çünkü herkesin beta HCG hormonu farklı olabiliyor.zaten doktora gittiğinde kesede bebeği gördüğü Zaman ultrason da tam olarak kaç haftalık olduğunu söylüyorKızlar ben 5+2 yim diye biliyordum ama bugün betaya baktirdim 22.507 çıktı 6 haftaya tekabul etmiyormu? Birde geçen hafta perşembe 744tu artis nasıl sizce 9gunde
Canım 7.haftada çok güzel duyuluyo, tabi insandan insana değişir. Kimisi 5.haftada duyduk diyo ama karından duymak istersen 7.haftanda git derim. Erken gidersen duyulmuyo vs insan çok tedirgin oluyo. Hep acabalarla dolanıp duruyosunArkadaslarim karindan kalp atisini kacinci haftada duydunuz? Ben ne zaman gideyim dr a sizce?
Canım ben hep devlete gittim, annem sakın alttan baktırma diye hep uyarmıştır. Ben çok erken öğrendim 4.haftada gittim ama görünmedi etmedi çok strese girdim doktora ben teklif ettim alttanmı baksanız acaba diye. Çok erken bakmıcam beklicez dedi ve 7.haftama girdiğim gün görebildik. Düşün doktor bakmamak için direndi ama çok şükür iyiki baktırmamışım , sende bekle biraz daha bence bidahada gitme öle doktora. İnşallah güzel bi doktor bulabilirsing_mutlu canim ya bizde esimle dun aksam konusuyorduk ikimizde acikcasi alttan muayeneye artik cok sicak bakmiyoruz. Yani bebege bu kadar yakin bir mesafenin bu kadar cok kurcalanmasini dogru bulmadik. Hamileligim basladigi gunden bugune kadar 2 kere alttan ultrason oldum ama daha da yanasmiyorum. Hele bir keresinde kocaeli vm medical park a gittik aksam vakti selcuk diye bi dr vardi golcuk donanmada dr mus bazi aksamlar acil icin geliyormus bu hastaneye . vm medicalparka yakistiramadigim bir dr du hem kaba cok bilmis bi adamdi hemde alttan ultrasonda karnima feci sekilde bastirdi . ya ben 4 5 haftalik hamileyim sen niye var gucunle çökuyosun karnima . hani öluyo olsam gitmeyecegim bir dr allah onu bildigi gibi yapsin. Ondan beridir yanasmiyoruz
Canım 6+2 de çok net bir şekilde duyduk. 7. Haftada gidersen garanti olur. İnşaallah sen de duyarsın.Arkadaslarim karindan kalp atisini kacinci haftada duydunuz? Ben ne zaman gideyim dr a sizce?
Selam canım Kadınlar kulübünde eğer 5+0 o bir gün geçtiğinde yani 5+1 olduğunda 6.haftanın içinde olarak gösteriyor ki zaten doğru olan da bu.Ayarlarından son adet gününü bir gün sonraya atarsan eğer tam 5+0 gösterir.benim doktorum 3 kere ölçtürdü en son reglime bir gün kala 1188 çıkınca düzenli bir şekilde artık ölçtürmeye gerek yok deri ölçtürmedi.çünkü 5.haftadan sonra ultrasondan görünüyor artık.Tekrardan ölçtürmenize gerek yokbugun 5+0 im tam. Kadinlar klubu asagi 6.hafta yazmis ama . 2 hafta daha bekle diyosun yani arkadasim. Tecrubelerine guvenerekten peki bekleyim bende peki bu zaman icerisinde hic b hcg olcturuyormusunuz duzenli artisi takip etmek icin ?