5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar pazartesi kontrolüm var çok hecanlıyım.. bebegimin kalp atışlarını duyacağız inşallah. birde rutin tahlilleri yapacaklarmış. bu taliller aç karnına mı tok karnına mı yapılıyor bilgini varmı

Canım benim de içerde kanama var biraz çamur gibi gelirse azıcık korkma dedi dr içteki kanama dışarı çıkabilirmiş. ama tabi parçalı veya aşırı olması düşük habercisi zaten o durumda gitmemiz lazım doktora.

ya arkadaşlar size birşey sorucam. bende 5 haftalık hamileyim yalnız bende çok ilginç bir durum var. ayağa kalkınca ağrım oluyor yatınca geçiyor. tüm gün yatayım hiç ağrımıyor ama ayağa kalkar kalkmaz başlıyo ağrı. böyle birşey yaşayan varmı aranızda ? buarada hiç kanamam yok ve b hcg m düzenli artışta yani herşey yolunda

benim doktorumda alttan muayene pek yanaşmıyor. ilk aylarda alttan muayene iyi değildir dedi

Canım hiç korkma Allah'in izniyle bu günler de geçecek.

alltan muayenede korkacak birşey olmadığını söyledi doktorum düşük tehlikesi ve kanaması olmayan hastalar için sorun değilmiş.bir önceki doktorum sürekli alttan yapıyordu bebek yokken de alttan bakıyordu kistlere vs. bu doktorum üstten bakıyor göremezse alttan bakıyor. alttan bakarken rahatsız olmuyorum çünkü kendiniz soyunuyorsunuz yalnızken hemşire size örtü veriyor zaten yatıp örtüyü örtüyorsunuz doktor sonra geliyor yani endişeniz doktordan çekinmenizse gerek yok sıkıntı yapmanıza

Sevindim normal olmasina :) bide doktora gitmedim daha kese gorunsun oyle gideyim diyorum ama pek sabrim gelmio siz ne zaman gordunu vr duydunuz kalp atisini pazartesi niyetim var ama :/

Bizim seninle doğum tarihimiz aynı Canım ben geçen cumartesi gittim ve doktorum pazartesi gel keseyi görürüz dedi bu pazartesi gideceğim bence sende pazartesi gidebilirsin

Merhaba muhtemel doğum tarihimiz aynı :) keseyi görmeye pazartesi gideceğim bende siz ne Zaman gördünüz?

Ben de korkuodum kese gözükmezse alttan muayene edecek die ama gözüktü şükür. Siz benden 2 gün öndesiniz.. Gerek olmaz die düşünüorum. İnşallah

Canım senin kanama vs yokmuş çok şükür benim 5 haftadır leke ve sonrasında hafif kanamalı geçti hep ve hala yatıyorum. bebeğim büyümüş çok şükür birkaç gün düşük yapacağım diye korkudan hep ağladım ama sonra doktorum stres üzüntü daha kötü diyince topladım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…