beni alttan muayene etmedi doktorum. doktoruna istemediğini rahat olmadığını korktuğunu söyle anlayış gösterir
ben çok geriliyorumcanım doktorun gerekli görürse alttan muayene yapabilir. Ben de 4 haftalıken alttan muayene oldum keseyi o zaman gördü
Ben nobetli calisiyorum cnm, saglikciyim, zaman geliyor oturmaya zaman bulamiyorum, ama doktor istirahat vermemekte direniyor. Agridan ayakta duramiyorum diyorum 'normal kanlaniyor bebek ondan' diyor. Evde olunca yatiyorum genelde sirt ustu, gercekten en iyi gelen sirt ustu yatmak. Ama sabah kalkinca agrim dahada cok oluyor benim. Hayirlisi bakalim❤İnşallah canım, ben de bazen korkuyorum ama dinlenmekten başka yapacak bir şey yok.
canım burda bakılmış mı benim toxoplasmaya? Bilgin varsa bu değer Nasıl? Ben bunu nette sizlerden duydum doktora soracaktım unuttum. Anti yazdığı için kafam karıştıHanımlar evde evcil hayvanınız varsa doktorunuza söylemeyi unutmayın, toxoplasma testi istiyor.
Benimkinde de toxoplasma antikoru yazıyor, muhtemelen anti onu ifade ediyor ama maalesef normal değerlerin ne olması gerektiğini bilmiyorum, sadece okuduğum doğruysa, bu virüsü daha önce atlatmış olmak bağışıklık kazanmış açısından hiç geçirmemekten daha iyiEki Görüntüle 1823737 canım burda bakılmış mı benim toxoplasmaya? Bilgin varsa bu değer Nasıl? Ben bunu nette sizlerden duydum doktora soracaktım unuttum. Anti yazdığı için kafam karıştı
Ins bende pazartesi 6.6 haftalik olucam dua edin nolurrkorkma bizde 6+1 iken gittik doktor duydu biz duyamadık maalesef
Doktor 2 saatin üstünde araba yolculuğu önermiyorum dedi bize, internetten de aynı şekilde bir kaç doktorun önerisini görmüştüm.
Hamilelik takvimi oluştur Can'ım göremiyoruz kaç hafta olduğunu.bir kaç sayfa önce Nasıl oluşturulacağını yazmıştımYa bende de asiri sanci var normal mi
canım belirti bendede yok normalmiş doktor öyle dediBenimde önceden Can'ım süt istemiyordu süte aşık olduğum halde midemi bulandırıyordu hala aynı ama göğüslerimdeki hassasiyetin azalması ve durup dururken gelen mide bulantısının geçmesi beni korkutuyor.Benim gibi olan varmı ?
gögüs hassasiyetim benim geçti gibi bişey. mide bulantım çok olmadı zaten. arada bulanıyor. bugünde kasık ağrım başladı. vücut sürekli değişkenlik gösteriyor. bence korkacak bişe yokBenimde önceden Can'ım süt istemiyordu süte aşık olduğum halde midemi bulandırıyordu hala aynı ama göğüslerimdeki hassasiyetin azalması ve durup dururken gelen mide bulantısının geçmesi beni korkutuyor.Benim gibi olan varmı ?
Can'ım ben 3 haftadan 5.haftanın sonuna kadar kasık karın ve şiddetli bir bel Ağrı'sı çektim senin ki gayet normal sakın panik yapmaEkledim ya hakkatten bulanti vs yok asiri sanci var bazen bicak saplanio gibi bazen hastaligin ilj gunu gibi
İnşallah Can'ım benim ya internet bu konuda derya Deniz insanı vesveseye sokuyor.Benim de ilk gebeliğim çok istiyoruz inşallah hayrlısı olur cümlemizingögüs hassasiyetim benim geçti gibi bişey. mide bulantım çok olmadı zaten. arada bulanıyor. bugünde kasık ağrım başladı. vücut sürekli değişkenlik gösteriyor. bence korkacak bişe yok
İnşallah Canım normaldir hele bir o minicik kalp atışlarının sesini duysak da rahatlasak.En son 3 gün önce gittiğimizde sadece görebildik kalp atışını ona da doktor kalp atışı demedi hani kan atışı gibi birşeyler dedi henüz bebek bile diyemeyiz dedi Bu bekleyişler biz annelere çok uzun çookcanım belirti bendede yok normalmiş doktor öyle dedi
Sevindim normal olmasina :) bide doktora gitmedim daha kese gorunsun oyle gideyim diyorum ama pek sabrim gelmio siz ne zaman gordunu vr duydunuz kalp atisini pazartesi niyetim var ama :/Can'ım ben 3 haftadan 5.haftanın sonuna kadar kaşık karın ve şiddetli bir bel Ağrı'sı çektim senin ki gayet normal sakın panik yapma