hoşgeldin canım, aynı ağrı arada bende de oluyor doktorum normal dedi korkma ama ağır iş yapma ve dinlen bol bolkızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. bende de miğde bulantısı yok fakat karın ağrım var. sanki adet olacakmışım gibi. bazen çok bazen az oluyor. sizlerdede öyle bi ağrı varmı normal mi sizce bu ağrılar
Hamd olsun bizde kalp atisimizi duyduk geldik evimize ❤❤❤
155 atış hızı dedi ve 1cm.
Miniminnacik kesenin içinden kalp atıyor rabbim nasıl büyük şükürler olsun.
Duymayan güzel hamislerimiz size de rabbim nasip etsin.
Hep güzel günlerimiz olsun insallah.
kap atışları duyulmuş maaşallah subhannallah darısı benim gibi henüz duyamayanların başınaKızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum bugünBoş gebelik demişti eski dr'um, şükürler olsun öyle değilmiş. sat'a göre 7+0 olmalıydı yeni doktorum 6+3 dedi. O kadar mutluyum ki anlatamam
doktor bana da kahve çay içme dedi. Ben sıcak suya bal ve limon sıkıp içiyorum çok güzel oluyorKızlar çayda kafein var,kahvede kafein var, bitki çayı yasak sıcak ne içebilirim derken derken sıcak suya bir dilim limon attım içine de biraz limon suyu ve şekeraynısını bir de portakalla deneyeceğim
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun
Ben kimyasal gebelik gecirdim ve karin agrim var buseferde ama banada bisey vermedi. Karin agrin normal deyip gonderdi beniKanama olduğunda ve dusuk geçmişin varsa veriyor.bana da iğneyle beraber verdi,eğer bir riskin yoksa vermez.
Ben benn, corapla yatiyorum desem hatta:) karin agrisi mi kasik agrisi mi ne bende de bir haftadir var, bende simdi sorcaktim boyle agrisi olan var mi diye cunku korkmaya basladim artik agridan, sabhlari ve gece siddetleniyor ozellikle. Doktor normal deyip geciyo ama ben agridan korkuyom cunku kimyasal gebelik gecirmistimkızlar hamile olduğunuzu öğrenmeden önce gaz şikayetiniz oldumu çok gazım var benim ilk defa bu ay böyle oldu ve çok üşüyorum herkes yazlıkları çıkarmış ben kazaklarla geziyorum karnımda ağrı var ama gaz sancısımı kasık ağrısımı ayırt edemiyorum
Ama sen hamilesin çok normal ağrın olması içerde büyük faaliyet var :)) ben hamile değilim canım bat 7 Mayıs umut yok bol miktarda gaz varBen benn, corapla yatiyorum desem hatta:) karin agrisi mi kasik agrisi mi ne bende de bir haftadir var, bende simdi sorcaktim boyle agrisi olan var mi diye cunku korkmaya basladim artik agridan, sabhlari ve gece siddetleniyor ozellikle. Doktor normal deyip geciyo ama ben agridan korkuyom cunku kimyasal gebelik gecirmistim
Bende de var uşume.kişin hic boyle uşumemişdim:)))canım senle belirtiler aynı bende çok üşüyorum herkes adana sıcagında bana gülüyor :)
Evet canim.ben adet gunume yakin hiss etmiwdim qazim oldugunu.hala devam ediyo.hatda supelenmiwdim hamilr olucagim diye de.inwallah hayirlisi olurkızlar hamile olduğunuzu öğrenmeden önce gaz şikayetiniz oldumu çok gazım var benim ilk defa bu ay böyle oldu ve çok üşüyorum herkes yazlıkları çıkarmış ben kazaklarla geziyorum karnımda ağrı var ama gaz sancısımı kasık ağrısımı ayırt edemiyorum
Canım kesenin içinde yolk kesesi görünüyor mu 8mm de benim 9mm görünmüyor sorunlu olabilr dedi birde bhgc değerin kaç artış normal mi acaba ?Merhaba güzel anneler
Bursa'lı arkadaşlara ve tüm ülkemize geçmiş olsun. Rabbim sebep olanlara bir daha fırsat vermesin inş.
Dün kontrolüm vardı, çok şükür kesemiz büyümüş 8mm olmuş. Tabii ufaktan da olsa kanama devam ettiği için doktorum düşük tehdidi dedi ama beklemekten başka çare yok. Progestan ve istirahate devam. Doktorum kese gelişmeye devam ettiği sürece sıkıntı yok dedi.
Kaç haftalık bebişiniz benim adet tarihine göre 8 ama doktor gec döllenme dedi 7 haftalıgızAyy kizlar cok heyecanliyim bide ben kalp atışlarını ne zaman duyarim doktora hemen gitmeli miyim sizce bana bi akil verin alttan muayene olmadan gozukmez mi yavruş? Ay insallah vardir insallahhh :))
Ağrı çok normal 1-2 haftaya geçer ben de de vardı geçti çok şükür o da rahmin büyümesi kaynaklıymış doktor öyle demiştiBen benn, corapla yatiyorum desem hatta:) karin agrisi mi kasik agrisi mi ne bende de bir haftadir var, bende simdi sorcaktim boyle agrisi olan var mi diye cunku korkmaya basladim artik agridan, sabhlari ve gece siddetleniyor ozellikle. Doktor normal deyip geciyo ama ben agridan korkuyom cunku kimyasal gebelik gecirmistim
Daha doktora gitmedim ben dun ogrendim o da idrar testinde :) kan testi yaptirdiktan sonra hemen gideyim doktora diyorum ama gitmeli miyim bilmiyorum eger hamileysem 5 haftalik sat' a göre canimKaç haftalık bebişiniz benim adet tarihine göre 8 ama doktor gec döllenme dedi 7 haftalıgız
4+6 canım ama emin değilim internette böyle çıkyıokızlar ya ben kaç haftalığım anlayamadım şimdi benim en son reglimin ilk günü 25 mart. ve 25 günde bir olurum. şimdi ben kaç haftalık oluyorum ha birde geçen hafta perşembe doktora gittiğimde beta hcg 744 çıkmıştı bidahada ölçtürmedim
4 hafta 6 günlük bebegin. yarın 5 hafta olacakbirde 4+6 ne demek 4 buçuk değilmi işte bu + olayını anlayamadım ben :)