5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

hoşgeldin canım, aynı ağrı arada bende de oluyor doktorum normal dedi korkma ama ağır iş yapma ve dinlen bol bol

Kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün Boş gebelik demişti eski dr'um, şükürler olsun öyle değilmiş. sat'a göre 7+0 olmalıydı yeni doktorum 6+3 dedi. O kadar mutluyum ki anlatamam
kap atışları duyulmuş maaşallah subhannallah darısı benim gibi henüz duyamayanların başına

doktor bana da kahve çay içme dedi. Ben sıcak suya bal ve limon sıkıp içiyorum çok güzel oluyor

Merhaba güzel anneler
Bursa'lı arkadaşlara ve tüm ülkemize geçmiş olsun. Rabbim sebep olanlara bir daha fırsat vermesin inş.
Dün kontrolüm vardı, çok şükür kesemiz büyümüş 8mm olmuş. Tabii ufaktan da olsa kanama devam ettiği için doktorum düşük tehdidi dedi ama beklemekten başka çare yok. Progestan ve istirahate devam. Doktorum kese gelişmeye devam ettiği sürece sıkıntı yok dedi.

Merhaba geleceğin güzel anneleri..
Beni biliyorsunuz doğal yollardan hamile kaldım heterotopik gebelik olduğu anlaşıldı ve tüpten rahme düşemeyen yaramaz bebeği ameliyatla aldılar. Sezeryan izi gibi küçük bir izim var artık Diğer uslu bebek ise iyi ve benimle şu an için.
Eğer erken teşhis edilmeseydi iç kanamaya sebep olacak benim ve bebeğin hayati tehlikesine yol açacaktı. Cok uzuldum yıprandım ama her işte bir hayır vardır ne diyelim..
İki gündür kendi başıma yürüyemiyor oturup kalkamıyor yatamıyorum ameliyat yerim oldukça hassas. Bu sabah ilk kez kendi başıma yataktan doğruldum da çok mutluyum ne büyük nimetmiş kalkabilmek.
Pazartesiye kadar ceylan gibi sekmem lazım ki bebeği görmeye gidelim (hala kalbi pıt pıt ediyo mu keyfi yerinde mi görücez)
Hepimiz çeşitli zorluklar yaşıyoruz ama annelik fedakarlık istiyor dayanıcaz aralıkta da kucağımıza mercimeklerimizi alıcaz inşallah.
Pozitif enerjilerinizi bekliyorum sizleri cok opuyorum

Son düzenleme:
Ben benn, corapla yatiyorum desem hatta:) karin agrisi mi kasik agrisi mi ne bende de bir haftadir var, bende simdi sorcaktim boyle agrisi olan var mi diye cunku korkmaya basladim artik agridan, sabhlari ve gece siddetleniyor ozellikle. Doktor normal deyip geciyo ama ben agridan korkuyom cunku kimyasal gebelik gecirmistim

Arkadaslar ben dun Usg 'ye girdim. doktor keseyi gordu. 5+5 teyim ve 22mm kese 2mm de olusum var dedi. Henuz daha cok yeniymis. Emin olabilmek icin haftaya bi daha gel dedi. Zaman gecmiyor sanki. Kalp atislarini duymayi umuyorduk ama haftaya kaldi

Ama sen hamilesin çok normal ağrın olması içerde büyük faaliyet var :)) ben hamile değilim canım bat 7 Mayıs umut yok bol miktarda gaz var

Evet canim.ben adet gunume yakin hiss etmiwdim qazim oldugunu.hala devam ediyo.hatda supelenmiwdim hamilr olucagim diye de.inwallah hayirlisi olur

Canım kesenin içinde yolk kesesi görünüyor mu 8mm de benim 9mm görünmüyor sorunlu olabilr dedi birde bhgc değerin kaç artış normal mi acaba ?

Bende bugun gittim bebişim 7 haftalığız 9 mm olmuş boyu kalp atışlarını kameraya aldık akşam yüklerim merak eden arkadaşlar nasıl oldugunu görürler cok garip bir duygu vendede var kasık ağrısı ve sık idrar cıkmaktan uyuyamıyprum resmen

Ayy kizlar cok heyecanliyim bide ben kalp atışlarını ne zaman duyarim doktora hemen gitmeli miyim sizce bana bi akil verin alttan muayene olmadan gozukmez mi yavruş? Bu arada eger varsa 5 +1 hamileligim. Ay insallah vardir insallahhh :))

Son düzenleme:
Ayy kizlar cok heyecanliyim bide ben kalp atışlarını ne zaman duyarim doktora hemen gitmeli miyim sizce bana bi akil verin alttan muayene olmadan gozukmez mi yavruş? Ay insallah vardir insallahhh :))
Kaç haftalık bebişiniz benim adet tarihine göre 8 ama doktor gec döllenme dedi 7 haftalıgız

Ağrı çok normal 1-2 haftaya geçer ben de de vardı geçti çok şükür o da rahmin büyümesi kaynaklıymış doktor öyle demişti

Merhaba kızlar, ctesi günü bende bebişimi görmeye gideceğim inş. Bakalım kalbi atmaya başlamış mı? 8.haftanın içindeyim. Sorun çıkmaz inş.

Kaç haftalık bebişiniz benim adet tarihine göre 8 ama doktor gec döllenme dedi 7 haftalıgız
Daha doktora gitmedim ben dun ogrendim o da idrar testinde :) kan testi yaptirdiktan sonra hemen gideyim doktora diyorum ama gitmeli miyim bilmiyorum eger hamileysem 5 haftalik sat' a göre canim

kızlar ya ben kaç haftalığım anlayamadım şimdi benim en son reglimin ilk günü 25 mart. ve 25 günde bir olurum. şimdi ben kaç haftalık oluyorum ha birde geçen hafta perşembe doktora gittiğimde beta hcg 744 çıkmıştı bidahada ölçtürmedim

4+6 canım ama emin değilim internette böyle çıkyıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…