Benim yarın tam 6 hafta olacak ve doktor kalp atışları için çağırdı, sonucu size bildiririm. Ancak bir arkadaşım 8 haftalıkken duydu, o nedenle çok panik yapmamak lazım...arkadaşlar kalp atışları 6 haftalıkken duyulurmu
6+2 iken duymuştum canım. Senin de duyulur inşaallaharkadaşlar kalp atışları 6 haftalıkken duyulurmu
Birşey söylücem 3 gün mide bulantısı yaşadım dün kontrolüm vardı bulantım yoktu,bugünde yok,daha çok başındayım böyle dalgalanmaların olması normal mi?
kalp atışını duyarsınız buyuk ihtimalle :) ,inşAllah güzel haberlerle gelirsiniz. bebişiniz hayırlı olsun.Gunaydin kizlarbende bugun gidicem doktora bakalim cok heyecanliyim.
İnsallah tesekkur ederim.kalp atışını duyarsınız buyuk ihtimalle :) ,inşAllah güzel haberlerle gelirsiniz. bebişiniz hayırlı olsun.
canım hoşgeldin senle aynı günlerimiz bende yarın gidecem kısmet olursa kalp atışı için çok heyecanlıyım umarım güzel haberlerle döneriz çok stres yapıyorumGünaydın arkadaşlar, siteyi yıllardır takip ederim ancak hamilelik vesilesiyle ilk defa yorum yazıyorum :) Ben de 5+6'yım. Yarın bebişimizin kalp atışlarını duymak için gideceğiz, umarım başarılı oluruz :) Mesajlarınızı okudum, ben de benim doktorumun söylediklerini paylaşmak isterim; tüm hamilelere söylendiği gibi, haftada 2 gün et, 2 gün balık, 2 gün tavuk yememi, her gün süt, kefir içmemi ve yoğurt yememi söyledi. Ayrıca günde 2 fincan kahve, 2 fincan çay serbest. Bol su içilecek. Cinsel ilişki de serbest. PKO'lu olduğum için ilaçla hamile kaldım o nedenle hergün progesteron vajinal jel kullanıyorum.
Bu arada doğum takvimini eklemeyi beceremedim, tarif edebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler :)
çok sukur benim bulantım yok sadece yorgunluk ve usume var gerçi normaldede üşüyen biriyim. beni gören yanlışlıkla kutuplara geldiğini sanacak
canım senle belirtiler aynı bende çok üşüyorum herkes adana sıcagında bana gülüyor :)
Bana da kan testi yapıldı fakat bu yapılmadı.gittiğiniz hastaneye goremi yapılıyor acaba?Kizlar 2 gundur cok kotuydum bu anlatacaklarimi gebe olanlar ve gebe kalmayi planlayan arkadaslarim dikkate alsinlar.pazartesi gunu doktorum aradi ve cvm diye bir degerimin yuksek oldugunu soyledi bu bir virus tespitin icin yapilan test. ve bu degerin bir ust grubu olan testi acil yaptirmami istedi.hemen gittim ve kani verdim.cvm degerinde iki grup var biri cvm igg digeri cvm igm .cvm igg yuksek cikarsa sorun yok insanlarin %95 inde boyle olurmus fakat cvm igm yuksek cikarsa virusun suan vucutta aktif oldugunu gosteriyormus.bende ikiside yuksek cikti.doktorum oncesindemi sonrasindami oldugunu tespit etmek icin avidite testi yaptirdi.oran yuksekse eger oncedenmis dusuk olursa simdi oldugunu gosterirmis.sukurler olsun benim yuksek cikti ve suan sikinti olmadigini soyledi.aklinizda bulunsun diye soyledim kizlar.burda hepimiz gebeyiz yaptirmayan arkadaslar varsa mutlaka yaptirsin bu testi
canım hayırlı olsun bu günler zor geçiyor maalesef beklemek çok sıkıcı :)Merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğredim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah salı günü dr randevüm var insallah keseyi görmek için
allah razı olsun cnm inşallah bir duyayım hamileyim diye bagıracammm o zmanbende istanbuldayım canım işyerinde ince triko kazak üstündede şişme yelekinşAllah kalp atısını duyarsın ve bizimle paylaşırsın :)
Günaydın arkadaşlar, siteyi yıllardır takip ederim ancak hamilelik vesilesiyle ilk defa yorum yazıyorum :) Ben de 5+6'yım. Yarın bebişimizin kalp atışlarını duymak için gideceğiz, umarım başarılı oluruz :) Mesajlarınızı okudum, ben de benim doktorumun söylediklerini paylaşmak isterim; tüm hamilelere söylendiği gibi, haftada 2 gün et, 2 gün balık, 2 gün tavuk yememi, her gün süt, kefir içmemi ve yoğurt yememi söyledi. Ayrıca günde 2 fincan kahve, 2 fincan çay serbest. Bol su içilecek. Cinsel ilişki de serbest. PKO'lu olduğum için ilaçla hamile kaldım o nedenle hergün progesteron vajinal jel kullanıyorum.
Bu arada doğum takvimini eklemeyi beceremedim, tarif edebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler :)
Eki Görüntüle 1822321 kizlar dün saglik ocaginda test yaptirdim gec oldugu icin idrar testi yapildi büyük ihtimalle pozitif ama yine de kan testi yaptirin dediler. Ama internette de okudum idrar pozitif cikip da kan negatif cikanlar var cok korkuyorum insallah negatif cikmaz adetim 5 gün gecti..