bence çok bile büyük canım benim son adet tarihim 16 mart ve dün 1.2 cm çıktı ben olmayabilir diye düşündüm ama en mantıklı o geldi sen ara sor dr bence sonuçta sende takip edeceksin usg okumayı öğretsinKese 4 cm ise çok küçük değil mi? Kesen çok güzel diyince bende sormayı unuttum.sağlıklı olsunda ben razıyım ya.
Aynı yerlerde aynı değerler yazıyor demi? Benim de adet tarihim 18 mart.doktorunda numarasını almadım ya yarın artık arayıp sorarım.valla ne meraklı ammelerim biz ya eskiden anneler cinsiyetini bile bilmeden doğum yaparlarmış.bu arada bugün kan ve idrar kültürü aldı ve dosya açtıbence çok bile büyük canım benim son adet tarihim 16 mart ve dün 1.2 cm çıktı ben olmayabilir diye düşündüm ama en mantıklı o geldi sen ara sor dr bence sonuçta sende takip edeceksin usg okumayı öğretsingüle güle büyüt bebeğini
Gittik Can'ım duyamadı ama gördük böyle minicik Elmas gibi parlıyor pıt pıt pıt çok heyecanlandık2.kese de kanama gibi birşey var ve birtane kistin var dedi. progestan verdi içinde 30 tane var ama 15 gün kullancan.akşamları yatmadan önce bir tane fitil olarak kullancan ve ilişki yasak dedi.15 kullanıp doktora gidicem yine.
Düşük riskimi var diye sordum hayır kanamaya karşı tedbir dedi.
Size de bundan verdi mi fitil olarak?
Gozun aydin canimKızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum bugünBoş gebelik demişti eski dr'um, şükürler olsun öyle değilmiş. sat'a göre 7+0 olmalıydı yeni doktorum 6+3 dedi. O kadar mutluyum ki anlatamam
Canım bende de rahimde bir kanama varmış progestan verdi 100mg yumuşak kapsül yazıyor 30 tane var içinde. dr ne dedi hatırlamıyorum ama eczacı 3 defa işaretleyip ''tok'' yazmış. fitile benziyo bu ya nasıl içiyoruz anlamadımGittik Can'ım duyamadı ama gördük böyle minicik Elmas gibi parlıyor pıt pıt pıt çok heyecanlandık2.kese de kanama gibi birşey var ve birtane kistin var dedi. progestan verdi içinde 30 tane var ama 15 gün kullancan.akşamları yatmadan önce bir tane fitil olarak kullancan ve ilişki yasak dedi.15 kullanıp doktora gidicem yine.
Can'ım doktor herkese farklı biçimde verebiliyormuş.benimki de 200 mg yumuşak kapsul.İnternette araştırdığım kadarı ile fitil olarak kullanıldığında daha çabuk etki ediyormuş,yoksa bana 30 gün boyunca ağızdan al derdi büyük ihtimalle.senin doktorun belki de kanaman daha küçük diye gerek duymamıştır belki.sen doktorunun dediğini yap bence canımCanım bende de rahimde bir kanama varmış progestan verdi 100mg yumuşak kapsül yazıyor 30 tane var içinde. dr ne dedi hatırlamıyorum ama eczacı 3 defa işaretleyip ''tok'' yazmış. fitile benziyo bu ya nasıl içiyoruz anlamadım
Öyle yapıcam artık. Drdan gelince içtim bi tane uyuttu hemen sabah bunu içip işe nasıl gideceğim onu düşünüyorumCan'ım doktor herkese farklı biçimde verebiliyormuş.benimki de 200 mg yumuşak kapsul.İnternette araştırdığım kadarı ile fitil olarak kullanıldığında daha çabuk etki ediyormuş,yoksa bana 30 gün boyunca ağızdan al derdi büyük ihtimalle.senin doktorun belki de kanaman daha küçük diye gerek duymamıştır belki.sen doktorunun dediğini yap bence canım
Kıyamam ya 10 gün dayancan artık Can'ım benim onlar için herşeye değerÖyle yapıcam artık. Drdan gelince içtim bi tane uyuttu hemen sabah bunu içip işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum
Canim senin bebek olusmus ozaman kalp atışı duydun mu çünkü bebeği görünce artık bebeğin boyunu olcuyorlarmis 1.8 mm kese küçük yoksa benim Dr 1.2 cm kese boyu dedi kalp.at imi duyulmadigindan bebekten daha bahsedilmiyorBenim bebegim 6 haftalik. Sali gunku kontrolumde bebegin boyu 1.8mm dedi doktor. Kese boyu degil bebek boyu 1.8mmUlturasyon ykagidinda gordugunuz farkli biseydir
çok sevindim ne güzel yarına bende gidicem bana verirse yazarım inşallah kanama falan olmaz ikinci kesede.Gittik Can'ım duyamadı ama gördük böyle minicik Elmas gibi parlıyor pıt pıt pıt çok heyecanlandık2.kese de kanama gibi birşey var ve birtane kistin var dedi. progestan verdi içinde 30 tane var ama 15 gün kullancan.akşamları yatmadan önce bir tane fitil olarak kullancan ve ilişki yasak dedi.15 kullanıp doktora gidicem yine.
İnşallah Can'ım.aslında 2.kese dediğim doktorun ikiz gebelikten şüphelendiği kesemin hemen yanında duran keseye benzer şeydi.bugün tam kan tahlili verdim sonuçlarına baktım şimdi 3 tahlilim normalin üzerinde çıkmış ve özellikle MPV yüksek,kan pıhtılaşması olarak görünüyor.çok korkuyorum şuan çünkü bunlar hep düşüğe sebep oluyor.yarın doktoru arayacağımçok sevindim ne güzel yarına bende gidicem bana verirse yazarım inşallah kanama falan olmaz ikinci kesede.
15 gün sonra gel dedi canım 2 hafta dişimi sıkacağım dediğin gibi :)Kıyamam ya 10 gün dayancan artık Can'ım benim onlar için herşeye değer10 gün sonra gel dedim mi sana? Ben 15 gün anda gideceğim yani tam 7 haftalık dolmuş olacak 8.haftaya gireceğim gün gideceğim hayrlısı ile
Teşekkür ederim Bamteli34Herhangi birnin hamile gunlugunun altinda hamile gunlugunu imza alanina eklemek kismina tikladiginizda acilan pencerede son regl tarihi giriyorsunuz araya tire- orta tire:)koymaz iseniz kabul etmiyor.ben sonradan farkettimde.bebeginiz ve sizin icin sorunsuz bir donem olsun.